Super Arek GT Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie ma znaczenia czy głęboka czy płytka... Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Arek GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Z mojego doświadczenia wiem, że pasują. Zarówno od Super Aero 3000/4000 GT/GTM jak i od Super X 3000/4000 GT/GTM, a także od Stradic X 3000/4000 pasują do TP XTR 3000/4000. Tyle, że znowu kolor szpul delikutaśnie inny;-) no i metal rant nie jest w każdej szpulce(czyt. Super Aero 3000/4000 GT.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No i człowiek jest znowu mądrzejszy... Z podziękowaniem dla znawców tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 mam trzy nowe i nie używane TP XTR w rożnych rozmiarach, im dłużnej leża tym coraz bardziej szkoda ich wyciągać.. Pozdrawiam wszysktkich posiadaczy XTR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 mam trzy nowe i nie używane TP XTR w rożnych rozmiarach, im dłużnej leża tym coraz bardziej szkoda ich wyciągać.. Pozdrawiam wszysktkich posiadaczy XTRBogaty człowiek jesteś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 masz racje wartość sentymentalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 masz racje wartość sentymentalna... No nie tylko to maszyna na długie lata jeszcze jak odpowiednio zadbana może się znudzić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jak najbardziej;) mnie najbardziej cieszy samo posiadanie takiego młynka nie musi łowić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Tak naprawdę, to w kołowrotku nie potrzeba więcej łożysk niż posiada właśnie XTR.Ma on je tam gdzie są potrzebne, a nie tam gdzie da się je wsadzić.Solidna maszyna, nie za ciężka, nie za lekka - w sam raz Świetny hamulec, szkoda tylko, że już go nie produkują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 sprawdziłem pierwszego.. kupiony w 2004 roku to, prawie 1/3 życia grzech sprzedawać i szkoda użyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 słyszałem opinie ze 5 łożysk w kołowrotku spokojnie wystarcza, więcej to już bajer, przykładem możne być Stradic X GTM ten młynek sam się kreci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 2x pinion, 1 x rolka i 2 x podparcie korby. Ale jeszcze by się przydało w pokręcajce. I ze 2 na wormie lub jedno na mimośrodzie. Dla mnie 6 by było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 odświeżę temat - jakie macie opinie od Twin Power 4000 XT-RB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Sorry - miało brzmieć "OPINIE O TWIN POWER 4000 XT-RB" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi