Skocz do zawartości

Narew - odcinek Różan-Pułtusk, Brzóze

Logistyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zglądam po tym forum już kilka miesięcy, ale dopiero teraz pisze swój pierwszy post.

Szukam wędkarzy łowiących na spinning na Narwi na odcinku wymienionym w temacie. Sam najczęśniej łowię od Ostrykoła (110km) do Bindużki (92km). Chętnie powymieniam się doświadczeniami z łowienia na tym odcinku. Jakie macie jesienne rezultaty? Pozdrawiam

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Witaj na forum. Zagladnalem do galerii no i musze przyznac, ze jest na co popatrzec. W konkursach fotograficznych zacznie robic sie coraz gesciej, no i dobrze, a nie tylko wujek i Hammer, wujek i Hammer <_<

Pozdrawiam

Ja bym powiedział ,że konkursy fotograficzne to wygrywa Monia a nie Wujek <_< ;)

Witaj na forum. Zagladnalem do galerii no i musze przyznac, ze jest na co popatrzec. W konkursach fotograficznych zacznie robic sie coraz gesciej, no i dobrze, a nie tylko wujek i Hammer, wujek i Hammer <_<

Pozdrawiam

Ja bym powiedział ,że konkursy fotograficzne to wygrywa Monia a nie Wujek <_< ;)

Też tak myślę :mellow: Ja tylko naciskam migawkę, przypadkowo we właściwym momencie :D

Pozdrawiam

Też tak myślę :mellow: Ja tylko naciskam migawkę, przypadkowo we właściwym momencie :D

:D

Muszę przyznać, że PSR wzięła się do roboty. Kilka lat temu byli części jak UFO, a teraz nareszcie się ruszyło. I tak trzymać! Byłem kontrolowany z wody przez wszytskie możliwe ekipy w tym roku: z Różana, Pułtuska i nawet Warszawy. Teraz można ich spotkać w każdy weekend na moim odcinku.

Ja też zauważyłem pozytywne zmiany nad Narwią :D

W tym roku spotykałem zarówno Policję jak i PSR.Co prawda mnie nie kontrolowali ,ale ja to jakoś zawsze jestem pomijany przez kontrolę :D

Ostatnio chłopaki z PSR podjechali do nas fajnym terenowym Nissankiem.Akurat z Singorem ths zrobiliśmy sobie przerwę na ognisko a kolega z PSR obejrzał tylko naszą łódkę i pogadaliśmy troszkę.Byliśmy bardzo miło zaskoczeni :o

Co ciekawe przyjechali tym samym samochodem ,który widziałem już nad Wisłą w okolicach Wawy.Jak widać mają kawał wody do objechania.

Nissanka, chyba X-traila też widziałem. Akurat stałem na łódce a oni podjechali do miejscowych gruniarzy. Za minutę ich wędki były już w bagażniku Nissana. Ostatnio jeżdzi ekipa Mitsubishi L200, piękna czarna fura. Dobrze, że ruszyło się na plus. Niestety od czasu do czasu można zauważyć kłąmniowców, ale dobrze, że chociaż zajrzą w siatki wędkarzom.

Kiedyś mój kumpel dzwonił do PSR, chyba w Rózanie i pytał co zrobić, jak sie zauważy kłusoli. Gość coś zaczął narzekać, że on na dwóch ludzi na ileś tam wody i mają napięty grafik na miesiąc do przodu. No, ale to było kilka lat temu. Teraz (mam nadzieję) jest inaczej. A ten numer to i mi by się przydał <_<

Pozdrawiam

• 1 rok później...