Logistyk Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 WitamZglądam po tym forum już kilka miesięcy, ale dopiero teraz pisze swój pierwszy post. Szukam wędkarzy łowiących na spinning na Narwi na odcinku wymienionym w temacie. Sam najczęśniej łowię od Ostrykoła (110km) do Bindużki (92km). Chętnie powymieniam się doświadczeniami z łowienia na tym odcinku. Jakie macie jesienne rezultaty? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 @Logistyk, witaj na naszym forum. Zachęcam do wymiany doświadczeń. Obejrzałem twoją galerię na Rybim Oku. Robisz piękne zdjęcia! Brawo. Wklej jakieś fotki do nas na forum, ludzie chętnie zobaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Co prawda Kamilowi gratulowałem pieknych zdjeć na privie, ale zrobie to oficjalnie. Popieram Sebastiana abys Kamilu czasem uroczył nas Narwianskimi klimatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dziękuję za tak serdeczne przyjecie! Bardzo się cieszę, że moje zdjęcia się podobają - to będzie mnie motywować do kolejnych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Piekna sprawa ...dusza wedkarza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witaj na forum. Zagladnalem do galerii no i musze przyznac, ze jest na co popatrzec. W konkursach fotograficznych zacznie robic sie coraz gesciej, no i dobrze, a nie tylko wujek i Hammer, wujek i Hammer <_< Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witaj na forum. Zagladnalem do galerii no i musze przyznac, ze jest na co popatrzec. W konkursach fotograficznych zacznie robic sie coraz gesciej, no i dobrze, a nie tylko wujek i Hammer, wujek i Hammer <_< Pozdrawiam Ja bym powiedział ,że konkursy fotograficzne to wygrywa Monia a nie Wujek <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witaj na forum Logistyk ,fajne fotki. Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witaj na forum. Zagladnalem do galerii no i musze przyznac, ze jest na co popatrzec. W konkursach fotograficznych zacznie robic sie coraz gesciej, no i dobrze, a nie tylko wujek i Hammer, wujek i Hammer <_< Pozdrawiam Ja bym powiedział ,że konkursy fotograficzne to wygrywa Monia a nie Wujek <_< Też tak myślę Ja tylko naciskam migawkę, przypadkowo we właściwym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witaj na forum. Zagladnalem do galerii no i musze przyznac, ze jest na co popatrzec. W konkursach fotograficznych zacznie robic sie coraz gesciej, no i dobrze, a nie tylko wujek i Hammer, wujek i Hammer <_< Pozdrawiam Ja bym powiedział ,że konkursy fotograficzne to wygrywa Monia a nie Wujek <_< Też tak myślę Ja tylko naciskam migawkę, przypadkowo we właściwym momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 11 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Hammer? O tego Hammera chodzi co ja myślę? Od kawału czasu go na RO nie widziałemGromit I ja witamjerry hzs my się już znany z RO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Hammer? O tego Hammera chodzi co ja myślę? Od kawału czasu go na RO nie widziałemGromit I ja witamjerry hzs my się już znany z RO? Chodzi o Roberta Hamera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 11 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No własnie o nim myślałem. Kiedyś to się działo! Uwielbiałem czytać jak Hubert N grzyzł się z Robertem H, bylo na co popatrzeć. A teraz, nuda Nikt sie nie wyzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ja kiedys na Salmo , teraz tylko na Jerkbaicie staram sie opowiadac bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 12 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Z tymi bajkami to dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 To moze raczej basnie sa ...te bajki to tak jak bym zmyslal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 15 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Muszę przyznać, że PSR wzięła się do roboty. Kilka lat temu byli części jak UFO, a teraz nareszcie się ruszyło. I tak trzymać! Byłem kontrolowany z wody przez wszytskie możliwe ekipy w tym roku: z Różana, Pułtuska i nawet Warszawy. Teraz można ich spotkać w każdy weekend na moim odcinku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ja też zauważyłem pozytywne zmiany nad Narwią W tym roku spotykałem zarówno Policję jak i PSR.Co prawda mnie nie kontrolowali ,ale ja to jakoś zawsze jestem pomijany przez kontrolę Ostatnio chłopaki z PSR podjechali do nas fajnym terenowym Nissankiem.Akurat z Singorem ths zrobiliśmy sobie przerwę na ognisko a kolega z PSR obejrzał tylko naszą łódkę i pogadaliśmy troszkę.Byliśmy bardzo miło zaskoczeni Co ciekawe przyjechali tym samym samochodem ,który widziałem już nad Wisłą w okolicach Wawy.Jak widać mają kawał wody do objechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 17 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Nissanka, chyba X-traila też widziałem. Akurat stałem na łódce a oni podjechali do miejscowych gruniarzy. Za minutę ich wędki były już w bagażniku Nissana. Ostatnio jeżdzi ekipa Mitsubishi L200, piękna czarna fura. Dobrze, że ruszyło się na plus. Niestety od czasu do czasu można zauważyć kłąmniowców, ale dobrze, że chociaż zajrzą w siatki wędkarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Kamil, faktycznie czarny Xtrail, to byli Ci sami goście Tych w Mitsu nie widziałem ,ale dobrze wiedzieć ,że też patrolują Muszę zdobyć ich komórki co by w razie jakiejś akcji kłusoli mieć do kogo zadzwonić <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 17 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Kiedyś mój kumpel dzwonił do PSR, chyba w Rózanie i pytał co zrobić, jak sie zauważy kłusoli. Gość coś zaczął narzekać, że on na dwóch ludzi na ileś tam wody i mają napięty grafik na miesiąc do przodu. No, ale to było kilka lat temu. Teraz (mam nadzieję) jest inaczej. A ten numer to i mi by się przydał <_< Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Słyszymy doniesienia z Bugu,Zegrza i innych miejsc pogromu ryb przez przyduchę czy ktoś wie czy to cholerstwo dopadło Narew. Mam pytanie jak wygląda sytuacja na tym odcinku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 W Tygodniku Ostrołęckim piszą ze na Narwi podobnie jak na Bugu zaczynają padać ryby . http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090710/AKT UALNOSCI/796891248 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Powinni otworzyć śluzę na Kanale Żerańskim żeby wszystko wiało do Wisły. Tu katastrofy nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Robić cokolwiek żeby uniknąć powtórki, zadbać o ochronę lepiej natlenionych dopływów, ustawić na brzegach pompy które wyrzucały by do góry wodę, przynajmniej na małym fragmencie ryby mogły by oddychać i coś przetrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi