robertos Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam ! Trzy dni temu odebrałem kijek Lamiglasa G1000 2,60 10-42 robiony na zamówienie ze zbrojeniem pod casting. co myślicie o kołowrotku daiwy zillion 100SHL pod ten kijek??? lub jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brati Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Moim zdaniem Zillion właśnie w tym zakresie wagowym przynęt sprawdza się najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Bez najmniejszego problemu. Z Zilliona latają nawet wobki 6-7g Ja go używam przy St.croix Wild River 2,6 do 3/4oz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam ! Trzy dni temu odebrałem kijek Lamiglasa G1000 2,60 10-42 robiony na zamówienie ze zbrojeniem pod casting. co myślicie o kołowrotku daiwy zillion 100SHL pod ten kijek??? lub jakieś propozycje? Cześć Robertos,Witam kolejnego castingowca na naszym forum. Bardzo mi miło, że do nas dołączyłeś. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 cześć Robertos A ja mam inne pytanie. Do czego chcesz stosować kij 2,6m i c/w 42g? pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi