Skocz do zawartości

ALLEGRO, co jest?

platynowłosy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie

Czy może wiecie co jest grane z tym portalem? Od wczoraj nie łączy się z serwerem.

Niektórzy Koledzy, tak jak ja nie mają kontaktu, u innych Allegro śmiga jeno gwizd.

Pytanie, czy u Was też tak jest? Czy tylko u mnie w Warszawie?

O co chodzi? Jak to naprawić?

Pozdrawiam

Alek

Edytowane przez platynowłosy

wczoraj czytałem komunikat,że jakiś atak był na serwery allegro...niby rano pierwszy ale szybko sobie z nim poradzili,później jakiś poważniejszy i miała naprawa zająć więcej czasu...jednak wczoraj ok 22 wchodziłem i było już ok...pzdr  http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13666712,Awaria_Allegro___Kolejny_atak_na_nasze_serwery_.html tutaj piszą o tym..

Edytowane przez krystiano1981r

DDoD zapewne konkurencja daje im w kość, chociaż moim zdaniem allegro na rynku polskim na monopol. Ja z kolei mam problem z przewijaniem stron rozwalają się linijki, nie przełączyłem sie na nowe allegro bo dla mnie jest kure... niefajne

Ja mam wystawione 4 aukcje które nie chcą się skończyć :D . We wtorek czekałem na zakończenie a tu nic. Jest czwartek a one dalej mają 1 dzień do końca. Ludzie do mnie zaczynają pisać że w ch...... lece bo na siłe przedłużam aukcje. Podeśle im te linki zeby nie było.

Ja tak zadowolony nie jestem, aukcje najpierw zakończono - nadano status zakończona a po czasie wznowiono kiedy już masa ludzi sfinalizowała transakcje. Nie przychodziły powiadomienia więc strony sprzedaży się dogadywali mailowo. Tak było w moim przypadku. Puściłem aukcje BCM i się zrobił problem ;/

Dostałem wpłatę od osoby co nie wygrała licytacji.

Edytowane przez duzers

Ja miałem lepiej licytowałem slidera przyszedł mi email z allegro że wygrałem a na drugi dzień się okazało że przedłużyli zakończoną aukcje i ktoś mnie przebił

Przedłużyć mogli, ale nie zakończoną. Przedłużenie było bo większość użytkowników nie mogła wejść i zalicytować. 

venom92, on 09 Apr 2013 - 12:44, said:

Ja miałem lepiej licytowałem slidera przyszedł mi email z allegro że wygrałem a na drugi dzień się okazało że przedłużyli zakończoną aukcje i ktoś mnie przebił

Przedłużyć mogli, ale nie zakończoną. Przedłużenie było bo większość użytkowników nie mogła wejść i zalicytować.

a jednak wznowili i przedłużyli aukcje 

Edytowane przez venom92

Ja na swoim koncie mam dziwny problem.

Zniknęły mi wszystkie subskrypcje z wyszukiwanymi przedmiotami, subskrypcja jest zawieszona i nie da się jej odwiesić.

W ulubionych sprzedawcach i sklepach są dziwne konta których nigdy tam nie dodawałem.

Po przelogowaniu do serwisu – mam nowe wyszukiwane przedmioty, sprzedawców i sklepy których nie dodawałem.

I tak co logowanie –za każdym razem nowe dane w zakładce „Ulubione’

Jak by część mojego konta logowała się się na czyjeś dane.

To tylko moja przypadłość czy więcej osób tak ma?

I tzreba codzinnie przelecieć allegro i sprawdzac czy moje poszukiwane 4 nowe rpzedmioty sie nie pojawiły przyapdkiem.

Już wczoraj wtopiłem jedną fają okazje i mocno mnie to wqrwi..ło. A serwis ma to w dupie ;/

Bład techniczny i nie moga mi pomóc -kto pierwszy ten lepszy.