platynowłosy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam PanowieCzy może wiecie co jest grane z tym portalem? Od wczoraj nie łączy się z serwerem.Niektórzy Koledzy, tak jak ja nie mają kontaktu, u innych Allegro śmiga jeno gwizd.Pytanie, czy u Was też tak jest? Czy tylko u mnie w Warszawie?O co chodzi? Jak to naprawić? PozdrawiamAlek Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Było tak w weekend u mnie teraz jest ok, to ze maja problemy widać po tym ze aukcje zakonczone przywracaja na kolejne 24h, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) wczoraj czytałem komunikat,że jakiś atak był na serwery allegro...niby rano pierwszy ale szybko sobie z nim poradzili,później jakiś poważniejszy i miała naprawa zająć więcej czasu...jednak wczoraj ok 22 wchodziłem i było już ok...pzdr http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13666712,Awaria_Allegro___Kolejny_atak_na_nasze_serwery_.html tutaj piszą o tym.. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) http://www.hotmoney.pl/Kolejny-atak-na-Allegro-Co-bedzie-z-aukcjami-a30030 https://www.google.pl/search?q=atak+na+allegro&aq=f&oq=atak+na+allegro&aqs=chrome.0.57j0l3j62l2.3509j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 DDoD zapewne konkurencja daje im w kość, chociaż moim zdaniem allegro na rynku polskim na monopol. Ja z kolei mam problem z przewijaniem stron rozwalają się linijki, nie przełączyłem sie na nowe allegro bo dla mnie jest kure... niefajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dzięki Panowie, czyli trzeba pokornie poczekać.... PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 http://cafe.allegro.pl/showthread.php?1651963-02.04.-Komunikat-Problemy-techniczne-02.04.-Aktualizowany http://cafe.allegro.pl/showthread.php?1652715-04.04-Komunikat-problemy-techniczne-03.04-Aktualizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja mam wystawione 4 aukcje które nie chcą się skończyć . We wtorek czekałem na zakończenie a tu nic. Jest czwartek a one dalej mają 1 dzień do końca. Ludzie do mnie zaczynają pisać że w ch...... lece bo na siłe przedłużam aukcje. Podeśle im te linki zeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja rowniez mam problemy, raz jest raz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Przed chwilą też mi nie działało, wyczyściłem cisteczka itp. i poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A u mnie dalej D......a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ciągle ups. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 kurde u mnie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 U mnie również hula . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja tak zadowolony nie jestem, aukcje najpierw zakończono - nadano status zakończona a po czasie wznowiono kiedy już masa ludzi sfinalizowała transakcje. Nie przychodziły powiadomienia więc strony sprzedaży się dogadywali mailowo. Tak było w moim przypadku. Puściłem aukcje BCM i się zrobił problem ;/ Dostałem wpłatę od osoby co nie wygrała licytacji. Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez duzers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 podobno mają płacić rekompensaty z powodu awarii czy jak to zwał,u mnie 3 dni niedziałało allegro i tablica, teraz działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 W rekompensacie nadadzą pismo o wezwaniu przedsądowym do zapłaty za 9,50 prowizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 U mnie też śmiga na całego. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja miałem lepiej licytowałem slidera przyszedł mi email z allegro że wygrałem a na drugi dzień się okazało że przedłużyli zakończoną aukcje i ktoś mnie przebił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Przyczyna jest znana: http://finanse.wp.pl/kat,9231,title,Spektakularny-atak-hakerow-na-Allegro,wid,15472232,wiadomosc.html?ticaid=110615&_ticrsn=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Ja miałem lepiej licytowałem slidera przyszedł mi email z allegro że wygrałem a na drugi dzień się okazało że przedłużyli zakończoną aukcje i ktoś mnie przebiłPrzedłużyć mogli, ale nie zakończoną. Przedłużenie było bo większość użytkowników nie mogła wejść i zalicytować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom92 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 (edytowane) venom92, on 09 Apr 2013 - 12:44, said:Ja miałem lepiej licytowałem slidera przyszedł mi email z allegro że wygrałem a na drugi dzień się okazało że przedłużyli zakończoną aukcje i ktoś mnie przebiłPrzedłużyć mogli, ale nie zakończoną. Przedłużenie było bo większość użytkowników nie mogła wejść i zalicytować. a jednak wznowili i przedłużyli aukcje Edytowane 9 Kwietnia 2013 przez venom92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja na swoim koncie mam dziwny problem.Zniknęły mi wszystkie subskrypcje z wyszukiwanymi przedmiotami, subskrypcja jest zawieszona i nie da się jej odwiesić.W ulubionych sprzedawcach i sklepach są dziwne konta których nigdy tam nie dodawałem.Po przelogowaniu do serwisu – mam nowe wyszukiwane przedmioty, sprzedawców i sklepy których nie dodawałem.I tak co logowanie –za każdym razem nowe dane w zakładce „Ulubione’Jak by część mojego konta logowała się się na czyjeś dane.To tylko moja przypadłość czy więcej osób tak ma?I tzreba codzinnie przelecieć allegro i sprawdzac czy moje poszukiwane 4 nowe rpzedmioty sie nie pojawiły przyapdkiem.Już wczoraj wtopiłem jedną fają okazje i mocno mnie to wqrwi..ło. A serwis ma to w dupie ;/Bład techniczny i nie moga mi pomóc -kto pierwszy ten lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Dizajna zmienili wiec pewnie niezły burdel przy tym mieli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Może i tak, ale powinni to przetestowac a nie bubla wstawiać i ludzi denerwować.A swoją drogą to na Jerku posty wyswietlaja się wg. strego tj zimowego czasu jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi