zewu Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Pojawiły się niedawno u dystrybutora nowe kije castingowe z serii Team Dragon. Jestem nieco zaskoczony oferowanymi długościami: 2,30-2,45 m... Info dla potencjalnych zainteresowanych.2,30m. 7-25g.- 320 zł.2,40m. 3-14g.- 320 zł2,30m. 14-35g.- 330 zł2,45m. 7-21g.- 340 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Cześć Zewu,Mamy te wędki od kilku miesięcy w testach. Dostaliśmy chyba z 6 szt. W tym 3 silver dragon. Tutaj kilka zdjęć. Właśnie zbieramy swoje uwagi i przekażemy je producentowi. Przy okazji na wędki Silver Dragon udało mi się złowić kilka boleni w tym roku i jakieś okonie (niewielkie). 1. 2.13m 10-30g2. 2.40 3-14g3. 1.98 5-10g (ten opis jest na 100% nieprawidłowy bo wędka jest znacznie mocniejsza)4. 2.13 10-20g5. 2.30 7-25g6. 2.30 14-35g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Tak to jest jak sie jest testerem Dragona.... kijki za free PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Tutaj kilka zdjęć. Coś się popindoliło nie otwierają się foteczki. U mnie może.?? Dla pewności pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 10 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 He, he, no to kończcie z tymi wnikliwymi testami i podajcie wyniki/spostrzeżenia/wnioski Kije już trafiły do sprzedaży (jedynie Team Dragon), najwyższa więc pora. BTW fakt, zdjęć nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 u mnie fotki widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Friko pokazał mi te patyki na ostatnim spotkaniu. Najbardziej podobał mi sie ten pstrągowiec 2,4 do 14g. Całkiem przyzwoity i czuły kijek..pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Tak to jest jak sie jest testerem Dragona.... kijki za free PozdrawiamSlider Nie jesteśmy testerami Dragona ani żadnej innej firmy. Wiele firm, zgodnie z tym co napisane na stronie głównej przekazuje nam próbki produktów licząc na naszą nasze opinie. Tak też robimy. Jeśli coś jest naszym zdaniem dobre to piszemy o tym ale nie stronimy też od negatywnych opinii. Jest tego sporo na tym forum. Testowanie sprzętu to kawał roboty. To nie tylko łowienie ale pisanie co się podoba a co nie. Na codzień łowimy własnym sprzętem bo jak wiesz nie zamieniłbym megabassa czy evergreena na Dragona. Po prostu nie jestem do kupienia Ale przysłużyć się do rozwoju castingu w Polsce - chętnie. Niestety by zachować pełen obiektywizm strony jerkbait.pl nie umieścimy na stronie wyników testu. Na obiektywiźmie zależy nam najbardziej byście wiedzieli, że to co przeczytacie wynika z naszego przekonania o jakości produktu a nie z wdzięczności do firmy XYZ. Również nie będę publikował swoich wrażeń z testów. Wszelkie wyniki zostaną przekazane Dragonowi. Na naszej stronie chcemy pisać o rzeczach, które kupujemy za własne pieniądze a nie o prezentach do testu. Tak więc zdjęcia i parametry wędzisk tak ale opinia - NIE. Oczywiście forumowicze, którzy nie należą do grona redakcyjnego mogą napisać artykuł o tych wędkach. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 tak więc dla obiektywizmu jako zwykły użytkownik forum powiem, że mocniejsze kije z tej serii są znacznie gorsze. Wada serii jest to, ze szystkie kije niezaleznie od mocy sa podobnie uzbrojone (czyt nie optymalnie) jednak dla mniej zasobnego i poczatkujacego castingowca seria Team Dragon jest o niebo lepsza niż zachwalane i promowane kije perseusz jaxona.to tyle... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 REMEK NAPISAŁPo prostu nie jestem do kupienia Ale przysłużyć się do rozwoju castingu w Polsce - chętnie. JAK TO NAPISAŁ PEWIEN POLSKI KLASYK (W. Ł.) NIE MA LUDZI NIEPRZEKUPNYCH, TO TYLKO KWESTIA CENY, NIE ZAAWSZE SĄ TO PIENIĄDZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 REMEK NAPISAŁPo prostu nie jestem do kupienia Ale przysłużyć się do rozwoju castingu w Polsce - chętnie. JAK TO NAPISAŁ PEWIEN POLSKI KLASYK (W. Ł.) NIE MA LUDZI NIEPRZEKUPNYCH, TO TYLKO KWESTIA CENY, NIE ZAAWSZE SĄ TO PIENIĄDZE Nie znasz mnie. Albo coś robię bo to lubię albo nie robię Moja prosta zasada. Oczywiście można by dyskutować ale ... po co. Ta strona ma być dla mnie przyjemnością a nie ... miejscem nabierania ludzi i realizacją swoich niskopoziomowych potrzeb Zarabiam gdzie indziej. Wiarygodność dla mnie jest najważniejsza. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 WIEM O TYM TO BYL JOKE , CHOCIAŻ JAQUWAŻAM ŻE NIE MA LUDZI NIEPRZEKUPNYCH, ALE TO DYSKUSJA NIE DO TEGO FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Wiem, wiem ... ale ja chcę mieć jasność. A tak przy okazji klawiatura Ci się zepsuła PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 już gro i buczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Po prostu nie jestem do kupienia Ale przysłużyć się do rozwoju castingu w Polsce - chętnie. @Remek to byl taki joke Ale powiedz chciałbyś dostać próbkę evergreen'a lub megabassa do przetestowania ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Po prostu nie jestem do kupienia Ale przysłużyć się do rozwoju castingu w Polsce - chętnie. Ale powiedz chciałbyś dostać próbkę evergreen'a lub megabassa do przetestowania ? PozdrawiamSlider Pewnie, że tak. Ale jestem za mały PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ale powiedz chciałbyś dostać próbkę evergreen'a lub megabassa do przetestowania ? a kto by niechciał wystarczy raz pomacać MB-żeby chcieć więcej-a testy dawaj ile masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ja jeszcze żadnego kijka z kraju kwitnącej wiśni nie miałem w łapce jak juz to jakies amerykanki okazyjnie ogladalem. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ale powiedz chciałbyś dostać próbkę evergreen'a lub megabassa do przetestowania ? dawaj ile masz Słodka tajemnica PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ponadto mile widziane są próbki sprzętu, które zostaną przez naszą redakcję przetestowane, a wyniki opublikowane na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Phala masz rację. Ten tekst to zaszłość historyczna z czasów kiedy niewiele wiedzieliśmy o tym jak do tego tematu podejść. Szybko okazało się, że stawanie po jednej stronie to droga, którą nie powinniśmy zmierzać. Nie ukrywam, że były również próby testowania i pisania ale tak jak wspomniałem - nie tędy droga. Teraz pomagamy, opiniujemy ale staramy sie tego nie przenosić na forum. Zmienię ten tekst i dziękuję, że to poruszyłeś. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Remek Ty jesteś za mały?To co Ja mam powiedzieć przy 171 cm. i już nie rosnę .Nigdy nie będę testował megabassa . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Remek Ty jesteś za mały?To co Ja mam powiedzieć przy 171 cm. i już nie rosnę .Nigdy nie będę testował megabassa . Pozdrawiam Gromit PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 tak więc dla obiektywizmu jako zwykły użytkownik forum powiem, że mocniejsze kije z tej serii są znacznie gorsze. Wada serii jest to, ze szystkie kije niezaleznie od mocy sa podobnie uzbrojone (czyt nie optymalnie) jednak dla mniej zasobnego i poczatkujacego castingowca seria Team Dragon jest o niebo lepsza niż zachwalane i promowane kije perseusz jaxona.to tyle... pozd JW @jerzy perseusz na początek jest ok znajdż mi taki kijek za stówke dla uczącego się amatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 prosze bardzo, premier sankt crua kosztuje stowke ... no OK, dolcow tak, te wedki mamy juz dawno i juz na samym poczatku podjelismy wspolnie taka a nie inna decyzje, na temat publikacji testu, wyniki netto dostanie dragon, na stronie opublikujemy 'suche dane' i ew. uwagi testerow, that's all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi