Xavi Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 http://i.wp.pl/a/f/jpeg/8921/giertych_dziwna_mina_383.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Jak na poznojesienna brzane na zolty twister to niezle... Ale cos bylo na interii, ze podczepiona Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 ja myślę, że to medalowy bolek z dna, oooooooo świadczy że był duży!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 raczej karp jakiś sądząc po ustach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Roman jest po prostu gejem i to wyraz jego pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 24 Listopada 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 mówi: był u mnie Roooooooocco!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 kakaowy Roooocco, z drużyną pierścienia.... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 JAK TO JAKA? LECHA ZLOWIL !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Hehehe @Baloo,dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Ja myślę, że Roman to widział taaaaakiego szczupaka ale w efekcie kaczkę złowił na haczyk. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 A ja myślę, że pokazuje klenia-kabana - argumenty za kleniem:- te mięsiste wary i potężny łeb ;- proporcje łeb vs. reszta tułowia;- wrzecionowaty tułów, znamionujący zwierzęcą siłę . Ale interpretacja tzw. jechania w kakao też jest porażająca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Roman z rodziny Adamsów, nic nie złapał.. nie jest zbyt inteligentny na takie zainteresowanie. Sądzę, że uchwala nową miarkę - rydzykówkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 @Baloo <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Że Roman złapał rybę to pewne,ale wasza interpretacja jest błędna.Otóż jak każdy człowiek z nadczynnością przysadki mózgowej Roman jest szczególnie blisko spokrewniony z naszym praprzodkiem Homo Erectusem(łatwo to rozpoznać po kształcie głowy a w szczególności żuchwy)Dlatego też myślę że Romek po prostu się cieszy że będzie tą rybkę jadł i pokrzykuje sobie radośnie;OOOOTRA!OOOOTRA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Waci Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Nie nie nie panowie, On nie o rybie wtedy mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gadda Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Waci! Sugerujesz, że mówił o narzędziach do pozyskiwania becikowego???? Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Paszczu u Romana to pomieściła by chyba rozmiar XXXL Nie rozumiem skąd u niego taka awersja do Parady Wolności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 aż strach pomyśleć co pomieści jego d...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Panowie wstyd mi za Was , ten temat nie powinen tu zawitac . Remek czyn swoja powinnosc - zetnij to z Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Podzielam zdanie Jurka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 podzielam zdanie Mifka i swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Hmmmm ...były ryby, były szafy i placki a teraz troszkę polityki ... Jurku Ty byś musiał widzieć jakie w kraju cyrki mamy to byś nie chciał tego wyrzucać PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 My jestesny ponad polska polityke , dlatego mam odczucie ze ten temat brudzi nam Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 odnoszę podobne wrażenie więc mam nadzieję, że wątek umrze śmiercią naturalną PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xavi
http://i.wp.pl/a/f/jpeg/8921/giertych_dziwna_mina_383.jpeg
24 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi