Skocz do zawartości

Slider, od kogo?

platynowłosy

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...

W moim przypadku tonące Kenarty dancer/dencer działają bez zarzutu...choć podkład z kalkomanią łatwo odpryskuje.

Mewy dosłownie świrują jak widzą akcję,szczupaki też :kolory sprawdzone to okoń,płoć.

• 2 miesiące temu...

A co to znaczy " bez zarzutu "?

Dla mnie przyneta bez zarzutu, to taka która przynosi oczekiwane rezultaty w postaci ryby bez względu jak wygląda i jak pracuje. Jeden mówi kiepska, bo ospała, inny super, bo tańczy jak szalona. I co z tego, jak ta ruchliwa zamiast łowić tylko płoszy, a ta ospała kosi w dni kiedy nie chcą wąchać najlepszych kilerów.

Dla mnie wyznacznikiem dobrej przynęty jest tylko i wyłącznie jej łowność. Może być brzydka jak kupa ale jak łowi to ja ją widzę w swoim pudełku ;)

• Like 3

Ja dostałem jerka firmy jaxon i byłem w szoku ,a dlaczego bo bije na głowe wszystkie moje jerki jakie mam zaczynając od Salmo,Rapala,a kończąc na Savage Gear.Na Jaxona złapałem kilja fajnych szczupaków i jednego sumka 50+.

• Like 1

Z woblerami średniej klasy jest tak: na pewno są niepowtarzalne tzn. jeden jest killerem a następny o kant dupy potłuc.

I ja ma w swojej skrzynce "slidera" firmy Robinson. Kozak! odarty z malowanek przez wiele szczupaków. Kupiłem więc następnego bo zapas musi być ... nie miałem na niego nawet trącenia. Po prostu niepowtarzalny :D

• Like 1

Marioo masz na myśli te modele ?

http://www.jaxon.pl/Katalog/258_184_baits/5054_woblery-jaxon-holo-select/Produkt/20577_holo-select-hiper-jerk.aspx

Miałem kupić z ciekawości ze dwie sztuki.

????????Przepraszam nie mogę linku skopiować,chodzi mi o jerki HS FORCE są na "wędkarski com"warto spróbować,a koszt ok.20złociszy Edytowane przez Marioo

• 1 miesiąc temu...

Trzy lata temu, kiedy pisałem tego posta, użytkownik Panga1 miał w dziale "Sprzedam" podwieszone ogłoszenie w którym oferował duży wybór woblerów Kenarta i to tanio.

Teraz nie ma już ogłoszenia i użytkownika Panga1 chyba też :huh: .

Zobacz tu;

http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/kenart-artur-janoszka-dancer-g5-a20-p1394-k10256.html

w innych sklepach też pewnie znajdziesz i to taniej.

Edytowane przez slawek_2348
  • Like 1