platynowłosy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam PanowieDzisiaj w małym sklepie wędkarskim kupiłem tego slidera.ciekawym, czy poznacie, kto go zrobił, z jakiej firmy.I ile za niego mogłem zapacić PozdrawiamAlek Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 jeśli przynęta ta nazywa się Slider to pytanie o producenta jest raczej retoryczne - z tego co się orientuje nazwa "slider" jest zastrzeżona dla przynęt Salmo co do ceny obstawiam ze kosztował w przedziale 25-30zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ów koleżka ze zdjęcia wygląda na produkcje Kenarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) to Kenart Dancer, kupiony pewnie za około 16 zł Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez damian22777 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Też bym powiedział Kenart Dencer ale to malowanie takie jakiś inniejsze koszt? 15-17 zł Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez Bootleg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 PanowieWyrazy szacunku.Ja w sklepie gapiłem się na niego dłuższą chwilę, i potem jeszcze się z 2 razy dopytywałem;" to na pewno Kenart"?Tak, to Kenart, 18zł.PozdrawiamAlekps: @Wojti, masz rację. Slider zarezerwowany dla Salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Człowieku otrzymałeś wiadomość w sklepie; byłeś pewien, że to Kenarcik - super jerk za 18 złotych, łyknąłęś tego super jerka i atakuj zamiast ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Jerk 1 klasa,mam ich sporo,super cena i praca kilka dziobów urobił, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 W "Sprzedam" w sklepiku @Panga1 są po 12 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Ja macałem ostatnio Robinsonowskiego Slider'a równiez łudząco podobny. Powiedzcie jak się te Kenarty w wodzie zachowują? Czy bez szarpania też zachowują się jak slider? Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez Jack__Daniels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Odswiezam temat może ktoś powie coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Lubię Kenarty, ale nie w wersji a la slider.Miałem, rzucałem ( nie tylko ja, kumple też) ale jakoś praca jest inna, ospała, nie wiem jak to nazwać. Cena dobra, ale ja jakoś nie mam przekonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 W moim przypadku tonące Kenarty dancer/dencer działają bez zarzutu...choć podkład z kalkomanią łatwo odpryskuje.Mewy dosłownie świrują jak widzą akcję,szczupaki też :kolory sprawdzone to okoń,płoć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcturus Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Kenart w wersji tonącej... z początku nie maiałem przekonania ze względu na cenę i właśnie przekonańie że tańie nie znaczy zawsze dobre, ale...Wersja 10 cm jest dla mnie bez zarzutu. Edytowane 27 Maja 2016 przez Arcturus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 A co to znaczy " bez zarzutu "?Dla mnie przyneta bez zarzutu, to taka która przynosi oczekiwane rezultaty w postaci ryby bez względu jak wygląda i jak pracuje. Jeden mówi kiepska, bo ospała, inny super, bo tańczy jak szalona. I co z tego, jak ta ruchliwa zamiast łowić tylko płoszy, a ta ospała kosi w dni kiedy nie chcą wąchać najlepszych kilerów.Dla mnie wyznacznikiem dobrej przynęty jest tylko i wyłącznie jej łowność. Może być brzydka jak kupa ale jak łowi to ja ją widzę w swoim pudełku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Ja dostałem jerka firmy jaxon i byłem w szoku ,a dlaczego bo bije na głowe wszystkie moje jerki jakie mam zaczynając od Salmo,Rapala,a kończąc na Savage Gear.Na Jaxona złapałem kilja fajnych szczupaków i jednego sumka 50+. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Marioo masz na myśli te modele ?http://www.jaxon.pl/Katalog/258_184_baits/5054_woblery-jaxon-holo-select/Produkt/20577_holo-select-hiper-jerk.aspx Miałem kupić z ciekawości ze dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Bo to zdaje się HRT robi dla nich woblery. Mi też się bardzo podobają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Z woblerami średniej klasy jest tak: na pewno są niepowtarzalne tzn. jeden jest killerem a następny o kant dupy potłuc.I ja ma w swojej skrzynce "slidera" firmy Robinson. Kozak! odarty z malowanek przez wiele szczupaków. Kupiłem więc następnego bo zapas musi być ... nie miałem na niego nawet trącenia. Po prostu niepowtarzalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Marioo masz na myśli te modele ?http://www.jaxon.pl/Katalog/258_184_baits/5054_woblery-jaxon-holo-select/Produkt/20577_holo-select-hiper-jerk.aspx Miałem kupić z ciekawości ze dwie sztuki.????????Przepraszam nie mogę linku skopiować,chodzi mi o jerki HS FORCE są na "wędkarski com"warto spróbować,a koszt ok.20złociszy Edytowane 28 Maja 2016 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 W "Sprzedam" w sklepiku @Panga1 są po 12 zł można prosić namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) Trzy lata temu, kiedy pisałem tego posta, użytkownik Panga1 miał w dziale "Sprzedam" podwieszone ogłoszenie w którym oferował duży wybór woblerów Kenarta i to tanio.Teraz nie ma już ogłoszenia i użytkownika Panga1 chyba też .Zobacz tu;http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/kenart-artur-janoszka-dancer-g5-a20-p1394-k10256.htmlw innych sklepach też pewnie znajdziesz i to taniej. Edytowane 24 Lipca 2016 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Dzięki kolego wszędzie +16zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi