pepe9328 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam, czy ktoś posiada ten multik? Chciałbym go kupić do ciężkiego casta do ok 90g. Zda egzamin? Ponoć ma siłę hamulca do 7 kg i nie jest jakoś specjalnie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Miałem go. Spokojnie poradzi sobie z 90 gramami. Hamulec bardzo mocny. Minusem jest bardzo głośny hamulec odśrodkowy. Podpytaj @OlekD jak się sprawuje bo jemu sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jak6b Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 posiadam orre i jestem zadowolony .przetrwała wypad do szwecji i pare wypadów w polsce i narazie żadnych oznak zużycia . co do 90g to nieodpowiem bo u mnie maks gumak 15cm + 15g ołowiu ale po rozkręceniu orry i sx do czyszczenia niewidać różnicy w materiałach tam gdzie metal powinien być jest metal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe9328 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dzięki, dzięki to teraz pozostało tylko sobie sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Koledzy wszystko napisali Od siebie dodam tylko, że nie zauważyłem aby hamulec odśrodkowy był jakoś specjalnie głośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi