kolo575 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) WitamMam pytanie jak długo schnie lakier na omotkach ,i po jakim czasie można wędką machać nad wodą bez obaw że im coś podzieje ? Edytowane 8 Maja 2018 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Z trzy,cztery dni bym odczekał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo575 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ok dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A w przypadku gdy lakier po 4 dniach,nadal nie jest gładki i po naciśnięciu palcem zostają odkształcenia znaczyć to może,iż nie dano odpowiedniej miary utwardzacza ?Czy może to mieć jakiś ujemny wpływ na prace wędziska czy samo łowienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 ja kiedyś żle wymieszałem to lakier po kilku dniach był jak galaretka, wg mnie trzeba usunąć , chyba ze to lakier tak długo może wiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Tomek,dobrze rozumujesz. I lepiej to zrobić od nowa,bo raczej już nie zwiąże. O @Tomasz eS mnie wyprzedził. Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pewnie nie odmierzyłeś idealnie składników albo źle wymieszałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albercik79 Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 a powiedzcie mi panowie ...ile razy lakierujecie omotki?? wystarczy raz i to jest standard czy standardem jest dwa razy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Szkoły są różne, często to zależy od samego lakieru. Tzn. od jego gęstości i szybkości tężenia. Wielu robi to na dwa razy, ja osobiście robię różnie i na dwa, i na raz, zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Wczoraj miałem w ręku Batsona z jednej z "renomowanej" pracowni i mimo iż kij dwa miesiące temu ją opuścił nadal lakier na omotkach się lepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 oszczędzają na utwardzaczu Batson i renoma ? żartowniś z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Wczoraj miałem w ręku Batsona z jednej z "renomowanej" pracowni i mimo iż kij dwa miesiące temu ją opuścił nadal lakier na omotkach się lepi. Takie j"renomowanej" pracowni powinno się zrobić reklamę, by wędkarzy ostrzec przed kosztowną i kłopotliwą wpadką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 oszczędzają na utwardzaczu Batson i renoma ? żartowniś z Ciebie Mogli też dać za dużo.Nie da się zrobić wędki na blanku batsona w renomowanej pracowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Mogli też dać za dużo.Nie da się zrobić wędki na blanku batsona w renomowanej pracowni?Pewnie się da ale rozbawiło mnie to egzotyczne połączenie dwóch słów i może niekoniecznie wyjdzie coś renomowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ireneusz Matuszewski Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Witam, mrWhite7 czy ma Pan coś do wielkiej renomy jaką ma firma Batson Enterprises, Inc. w USA, Polsce i w wielu innych krajach świata? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Takie j"renomowanej" pracowni powinno się zrobić reklamę, by wędkarzy ostrzec przed kosztowną i kłopotliwą wpadką. A może najpierw złożyć reklamację i zobaczyć, jak zostanie rozpatrzona?Z drugiej strony taki kij nie powinien był opuścić pracowni. Edytowane 4 Czerwca 2013 przez krzysiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Batson i renoma ? żartowniś z Ciebie Jakieś uzasadnienie? Net jest pełen tekstów typu "Słowacki to dureń ~Jola17" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jakieś uzasadnienie? Net jest pełen tekstów typu "Słowacki to dureń ~Jola17" Witam, mrWhite7 czy ma Pan coś do wielkiej renomy jaką ma firma Batson Enterprises, Inc. w USA, Polsce i w wielu innych krajach świata?Szanowny panie Ireneuszu to że Batson jest firmą ogólnie rozpoznawalną i produkującą blanki w bardzo dobrej jakości to każdy wie ale wielu też wie że jest jeszcze parę firm produkujących produkty jeszcze wyższej jakości i właśnie te firmy miałem na myśli zaliczając je do renomowanych np. St.Croix, Lamiglas, Phenix i inne niemniej życzę Batsonowi aby można było z całą odpowiedzialnością za słowo powiedzieć "Renomowany" dla mnie jest to producent sprzętu na skalę masową ze średniej półki i to miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 oszczędzają na utwardzaczu Batson i renoma ? żartowniś z Ciebie No tak, tylko boron za dziesięć baniek.Inaczej się nie zatnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 No tak, tylko boron za dziesięć baniek.Inaczej się nie zatnie Czy twój post odnosi się do utwardzacza, Batsona czy żartownisia bo nie bardzo rozumiem co co ci chodzi ,możesz jaśniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 dla mnie jest to bardzo proste, na batsona stać wielu, a o boronach wielu może tylko pomażyć, kilka batsonów przeszło przez moje ręce, a koło borona to tylko blisko stałem (Józkowego) jeżeli miałem do batoów jakieś zażuty to tylko takie że nie trafiłem z wyborem blanku są tanie (od 50 dyszek co dla kogoś kto zaczyna się bawić w rodbuilding jest niebywałą zaleta- zresztą chyba nie musze tłiumaczyć czemu ) i dobrze dobrane do potrzeb spełniają swoje zadania i sprawiają duuuuuużo radości użytkownikowi napewno nie mniejszej jak borony czy inne Batson to dla mnie taki WV GOLF, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 dla mnie jest to bardzo proste, na batsona stać wielu, a o boronach wielu może tylko pomażyć, kilka batsonów przeszło przez moje ręce, a koło borona to tylko blisko stałem (Józkowego) jeżeli miałem do batoów jakieś zażuty to tylko takie że nie trafiłem z wyborem blanku są tanie (od 50 dyszek co dla kogoś kto zaczyna się bawić w rodbuilding jest niebywałą zaleta- zresztą chyba nie musze tłiumaczyć czemu ) i dobrze dobrane do potrzeb spełniają swoje zadania i sprawiają duuuuuużo radości użytkownikowi napewno nie mniejszej jak borony czy inne Batson to dla mnie taki WV GOLF, Bardzo ładnie to wytłumaczyłeś że to sprzęt solidny , tani ,oraz powszechny i popularny to nie znaczy że od razu renomowany a przytyki kolegi wilka o boronie i zacięciu chyba nie na miejscu .Zaciąć owszem można i to skutecznie jeżeli kij będzie pasował do łowiska i marka raczej nie będzie miała żadnego znaczenia , chyba znowu takie "polskie piekiełko" wyszło panie Wilk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Słownik Języka Polskiegorenomowany - solidny, w dobrym gatunku, cieszący się dobrą opinią Jak najbardziej to okreslenie pasuje do marki Batson. http://sjp.pl/renomowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Synonimy frazy renomowany: Grupa 1 doskonały kapitalny pierwsza klasa pierwszorzędny rasowy świetny wybitny wyborny wyróżniający znakomity znamienity Grupa 2 ekskluzywny głośny niepośledni poczesny prestiżowy sławetny sławny świetny wspaniały wybitny zaszczytny znakomity znamienity znany Teraz będzie nieco trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Czy ty na wszytko masz odpowiedz? Bo czyta sie ten dzial coraz ciezej z tego typu 'dyskusjami' - moze czasem lepiej zatrzymac pewne przemyslenia dla siebie niz raczyc nimi swiat? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi