Skocz do zawartości

Schnięcie lakieru na omotkach

kolo575

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Wczoraj miałem w ręku Batsona z jednej z "renomowanej" pracowni i mimo iż kij dwa miesiące temu ją opuścił nadal lakier na omotkach się lepi. :angry:

Takie j"renomowanej" pracowni powinno się zrobić reklamę, by wędkarzy ostrzec przed kosztowną i kłopotliwą  wpadką.

Takie j"renomowanej" pracowni powinno się zrobić reklamę, by wędkarzy ostrzec przed kosztowną i kłopotliwą  wpadką.

A może najpierw złożyć reklamację i zobaczyć, jak zostanie rozpatrzona?

Z drugiej strony taki kij nie powinien był opuścić pracowni.

Edytowane przez krzysiek
  • Like 1

Jakieś uzasadnienie? Net jest pełen tekstów typu "Słowacki to dureń ~Jola17"

Witam,

mrWhite7 czy ma Pan coś do wielkiej renomy jaką ma firma Batson Enterprises, Inc. w USA, Polsce i w wielu innych krajach świata?

Szanowny panie Ireneuszu to że Batson jest firmą ogólnie rozpoznawalną i produkującą  blanki w bardzo dobrej jakości to każdy wie ale wielu też wie że jest jeszcze parę firm produkujących produkty jeszcze wyższej jakości i właśnie te firmy miałem na myśli zaliczając je do renomowanych np. St.Croix, Lamiglas, Phenix i inne niemniej życzę Batsonowi aby można było z całą odpowiedzialnością za słowo powiedzieć "Renomowany" dla mnie jest to producent sprzętu na skalę masową ze średniej półki i to miałem na myśli 

dla mnie jest to bardzo proste, na batsona stać wielu, a o boronach wielu może tylko pomażyć, kilka batsonów przeszło przez moje ręce, a koło borona to tylko blisko stałem :D (Józkowego)  jeżeli miałem do batoów jakieś zażuty to tylko takie że nie trafiłem z wyborem blanku :) są tanie (od 50 dyszek co dla kogoś kto zaczyna się bawić w rodbuilding jest niebywałą zaleta- zresztą chyba nie musze tłiumaczyć czemu ) i dobrze dobrane do potrzeb spełniają swoje zadania i sprawiają duuuuuużo radości użytkownikowi :) napewno nie mniejszej jak borony czy inne :D Batson to dla mnie taki  WV GOLF, 

dla mnie jest to bardzo proste, na batsona stać wielu, a o boronach wielu może tylko pomażyć, kilka batsonów przeszło przez moje ręce, a koło borona to tylko blisko stałem :D (Józkowego)  jeżeli miałem do batoów jakieś zażuty to tylko takie że nie trafiłem z wyborem blanku :) są tanie (od 50 dyszek co dla kogoś kto zaczyna się bawić w rodbuilding jest niebywałą zaleta- zresztą chyba nie musze tłiumaczyć czemu ) i dobrze dobrane do potrzeb spełniają swoje zadania i sprawiają duuuuuużo radości użytkownikowi :) napewno nie mniejszej jak borony czy inne :D Batson to dla mnie taki  WV GOLF, 

Bardzo ładnie to wytłumaczyłeś że to sprzęt solidny , tani ,oraz powszechny i popularny to nie znaczy że od razu renomowany a przytyki kolegi wilka o boronie i zacięciu chyba nie na miejscu .Zaciąć owszem można i to skutecznie jeżeli kij będzie pasował do łowiska i marka raczej nie będzie miała żadnego znaczenia , chyba znowu takie "polskie piekiełko" wyszło panie Wilk

Synonimy frazy renomowany:

Grupa 1

doskonały

kapitalny

pierwsza klasa

pierwszorzędny

rasowy

świetny

wybitny

wyborny

wyróżniający

znakomity