fox mulder Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Lakierowałem kilkuletnim Flex Coatem HB i nigdy nie było z nim problemu,poza tym,że żywica(ten składnik przezroczysty) czasem lubiał ,,zcukrzeć,, ale lekkie podgrzanie i wymieszanie go załatwiało sprawę. Może jeszcze jeden szczegół to taki,że utwardzacz delikatnie ciemniał i czas żywotności lakieru po zmieszaniu,trochę zmalał.Również jestem zdania,że powodem był źle wymieszany lakier lub/i źle dobrane proporcje. Edytowane 3 Lutego 2019 przez fox mulder 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 5 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Problem tkwił w zakrótkim mieszaniu. Dzisiaj mieszałem około trzech minut i ok. Edytowane 5 Lutego 2019 przez Tom Rob 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi