piotr zamiara Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Słuchajcie, słuchajcie... Ja tu nowy, więc może niekumaty i cierpię na nieznajomość tych, których mam okazję tu czytać i podziwiać... Wiem, wielu z Was zna się osobiście, rozpoznaje swoje łódki. Często troluję na Zalewie Zegrzyńskim, może by uczestnicy tego forum jakoś się oznakowali...? Np. na dziobie łódki małą chorągiewkę (koniecznie czerwoną) na znak... A potem - wiadomo... taca z kanapkami, szampan... i wszystko to na wodzie! Ekologicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Słuchajcie, słuchajcie... Ja tu nowy, więc może niekumaty i cierpię na nieznajomość tych, których mam okazję tu czytać i podziwiać... Wiem, wielu z Was zna się osobiście, rozpoznaje swoje łódki. Często troluję na Zalewie Zegrzyńskim, może by uczestnicy tego forum jakoś się oznakowali...? Np. na dziobie łódki małą chorągiewkę (koniecznie czerwoną) na znak... A potem - wiadomo... taca z kanapkami, szampan... i wszystko to na wodzie! Ekologicznie... Zamiast czerwonej chorągiewki na łodzi, zaproponowałbym raczej chorągiewkę (sporych rozmiarów, aby z daleka była widoczna) z logo JERKBAIT.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Piotrze - proponuję skorzystać z oferty czapeczkowo/koszulkowej - sposób bardziej uniwersalnyUnikniemy w ten sposób potrzeby noszenia chorągiewek ze sobą, gdy będziemy np. łowić z brzegu ps - poza tym część osób z tego forum zna się głównie tylko via Internet - ale dzięki kolejnym zlotom powoli się to zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Piotrze - proponuję skorzystać z oferty czapeczkowo/koszulkowej - sposób bardziej uniwersalnyUnikniemy w ten sposób potrzeby noszenia chorągiewek ze sobą, gdy będziemy np. łowić z brzegu ps - poza tym część osób z tego forum zna się głównie tylko via Internet - ale dzięki kolejnym zlotom powoli się to zmienia łowiąc z brzegu, oczywiście wystarczą koszulki/czapeczki i łatwo się rozpoznać Jeśli chodzi o łódź, dobrym rozwiazaniem jest również chorągiewka. racja po stronie SzymusaS - część z nas zna się tylko poprzez forum. Dlatego zorganizowaliśmy minizlot jerkbait Warszawiaków, aby bliżej się poznać, co potem poskutkuje nad wodą - łatwo będzie się rozpoznać, umówić na wspólne wędkowanie czy wymienić doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Od miesiaca mam na plecach kamizelki napis LASSO do zobaczenia nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Cześć,Koszulki, czapeczki już są. Za chwilę będą polówki i naszywki. Później jeszcze naklejki - również na łódź. No i szykujemy coś jeszcze! Ale to tajemnica - chwilowa. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hlehle Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Dlatego zorganizowaliśmy minizlot jerkbait Warszawiaków, aby bliżej się poznać, co potem poskutkuje nad wodą - łatwo będzie się rozpoznać, umówić na wspólne wędkowanie czy wymienić doświadczeniem Kiedy następny zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Kiedy następny zlot? Spróbujemy na wiosnę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Cześć,Koszulki, czapeczki już są. Za chwilę będą polówki i naszywki. Później jeszcze naklejki - również na łódź. No i szykujemy coś jeszcze! Ale to tajemnica - chwilowa. PozdrawiamRemek Tajemnica? Zgaduję - może POLARY z logo JERKBAIT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirania74 Opublikowano 13 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Dlatego zorganizowaliśmy minizlot jerkbait Warszawiaków, aby bliżej się poznać, co potem poskutkuje nad wodą - łatwo będzie się rozpoznać, umówić na wspólne wędkowanie czy wymienić doświadczeniem Kiedy następny zlot? Jak pisał Remek, może na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Cześć,Koszulki, czapeczki już są. Za chwilę będą polówki i naszywki. Później jeszcze naklejki - również na łódź. No i szykujemy coś jeszcze! Ale to tajemnica - chwilowa. PozdrawiamRemek Tajemnica? Zgaduję - może POLARY z logo JERKBAIT? Nie. Coś przede wszystkim tańszego. Chcieliśmy zrobić przydatny gadżet. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Moze smycz z logiem jerkbaita Szczerze mówiąc to nie głupi pomysł z tym polarem. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Moze smycz z logiem jerkbaita Szczerze mówiąc to nie głupi pomysł z tym polarem. PozdrawiamSlider Chyba lepiej PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jareckizet Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 pirania74 Tajemnica? Zgaduję - może POLARY z logo JERKBAIT? teraz to czapeczki z nausznikami by się zdały, rekawiczki, a może SZALIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Majtki z logiem jerkbaita ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Majtki z logiem jerkbaita ? PozdrawiamSlider co za dużo to nie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Majtki z logiem jerkbaita ? PozdrawiamSlider Koronkowe stringi Obowiązkowe na Zlotach - sprawdzane przed wejściem na teren środka i przed wypłynięciem na wodę - oczywiscie komisyjnie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jareckizet Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 masz na myśli te z Koniakowa, a gdzie tam logo zamieścić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jareckizet Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 no i przy holu mogły by pić w ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Mało miejsca na logo raczej musiałoby być jakieś skryte PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ja już czekam na koszulke troszke zimno będzie ale od czegoś trzeba zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CHELEK Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Powitać a dajcie namiary gdzie można dostać te gadżeciki i od kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 spójrz 3 tematy niżej PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 tak myślałem nad oznakowaniem - najłatwiej by było jakby sobie każdy obciął np lewe ucho a tak na serio to polary dobry pomysł, pewnie że trochę drogie, ale przydatne, może opcja z przedpłatą żeby nikogo nie obciążać wybecalowaniem pełnej kwoty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 tak myślałem nad oznakowaniem - najłatwiej by było jakby sobie każdy obciął np lewe ucho Można by się o kolczykować jak krowy PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Slider super pomysł. Jeżeli jesteś gotowy to myślę, że całe forum z chęcią się złoży na zakolczykowanie. Jako pomysłodawca będziesz pierwszy. Kolczyk ze znaczkiem (taki żółty trójkąt) byłby idealny. Najlepiej z dodatkowym chipem i nadajnikiem, by ułatwić rozpoznanie i namierzyć odwiedzane miejscówki. Jak sprawdzi się na Tobie to rozszerzymy znakowane stado. Gdyby do tego dodać wspomniane stringi byłby ideał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotr zamiara
Słuchajcie, słuchajcie...
Ja tu nowy, więc może niekumaty i cierpię na nieznajomość tych, których mam okazję tu czytać i podziwiać...
Wiem, wielu z Was zna się osobiście, rozpoznaje swoje łódki.
Często troluję na Zalewie Zegrzyńskim, może by uczestnicy tego forum jakoś się oznakowali...?
Np. na dziobie łódki małą chorągiewkę (koniecznie czerwoną) na znak...
A potem - wiadomo... taca z kanapkami, szampan... i wszystko to na wodzie! Ekologicznie...
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi