Skocz do zawartości
  • 0

A może byśmy się jakoś oznakowali - dla wzajemnego rozpoznania?

piotr zamiara

Pytanie

Słuchajcie, słuchajcie...

Ja tu nowy, więc może niekumaty i cierpię na nieznajomość tych, których mam okazję tu czytać i podziwiać...

Wiem, wielu z Was zna się osobiście, rozpoznaje swoje łódki.

Często troluję na Zalewie Zegrzyńskim, może by uczestnicy tego forum jakoś się oznakowali...?

Np. na dziobie łódki małą chorągiewkę (koniecznie czerwoną) na znak...

A potem - wiadomo... taca z kanapkami, szampan... i wszystko to na wodzie! Ekologicznie...

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Słuchajcie, słuchajcie...

Ja tu nowy, więc może niekumaty i cierpię na nieznajomość tych, których mam okazję tu czytać i podziwiać...

Wiem, wielu z Was zna się osobiście, rozpoznaje swoje łódki.

Często troluję na Zalewie Zegrzyńskim, może by uczestnicy tego forum jakoś się oznakowali...?

Np. na dziobie łódki małą chorągiewkę (koniecznie czerwoną) na znak...

A potem - wiadomo... taca z kanapkami, szampan... i wszystko to na wodzie! Ekologicznie...

Zamiast czerwonej chorągiewki na łodzi, zaproponowałbym raczej chorągiewkę (sporych rozmiarów, aby z daleka była widoczna) z logo JERKBAIT.PL :mellow:

• 0

Piotrze - proponuję skorzystać z oferty czapeczkowo/koszulkowej - sposób bardziej uniwersalny

Unikniemy w ten sposób potrzeby noszenia chorągiewek ze sobą, gdy będziemy np. łowić z brzegu

ps - poza tym część osób z tego forum zna się głównie tylko via Internet - ale dzięki kolejnym zlotom powoli się to zmienia :D

• 0

Piotrze - proponuję skorzystać z oferty czapeczkowo/koszulkowej - sposób bardziej uniwersalny

Unikniemy w ten sposób potrzeby noszenia chorągiewek ze sobą, gdy będziemy np. łowić z brzegu

ps - poza tym część osób z tego forum zna się głównie tylko via Internet - ale dzięki kolejnym zlotom powoli się to zmienia :D

łowiąc z brzegu, oczywiście wystarczą koszulki/czapeczki i łatwo się rozpoznać Jeśli chodzi o łódź, dobrym rozwiazaniem jest również chorągiewka.

racja po stronie SzymusaS - część z nas zna się tylko poprzez forum. Dlatego zorganizowaliśmy minizlot jerkbait Warszawiaków, aby bliżej się poznać, co potem poskutkuje nad wodą - łatwo będzie się rozpoznać, umówić na wspólne wędkowanie czy wymienić doświadczeniem :D

• 0

Dlatego zorganizowaliśmy minizlot jerkbait Warszawiaków, aby bliżej się poznać, co potem poskutkuje nad wodą - łatwo będzie się rozpoznać, umówić na wspólne wędkowanie czy wymienić doświadczeniem :D

Kiedy następny zlot? :D

Jak pisał Remek, może na wiosnę :D

• 0

Cześć,

Koszulki, czapeczki już są. Za chwilę będą polówki i naszywki. Później jeszcze naklejki - również na łódź. No i szykujemy coś jeszcze! Ale to tajemnica - chwilowa.

Pozdrawiam

Remek

Tajemnica? :mellow: Zgaduję - może POLARY z logo JERKBAIT? :mellow:

Nie. Coś przede wszystkim tańszego. Chcieliśmy zrobić przydatny gadżet.

Pozdrawiam

Remek

• 0

tak myślałem nad oznakowaniem - najłatwiej by było jakby sobie każdy obciął np lewe ucho :mellow:

a tak na serio to polary dobry pomysł, pewnie że trochę drogie, ale przydatne, może opcja z przedpłatą żeby nikogo nie obciążać wybecalowaniem pełnej kwoty??

• 0

Slider super pomysł. Jeżeli jesteś gotowy to myślę, że całe forum z chęcią się złoży na zakolczykowanie. Jako pomysłodawca będziesz pierwszy. Kolczyk ze znaczkiem (taki żółty trójkąt) byłby idealny. Najlepiej z dodatkowym chipem i nadajnikiem, by ułatwić rozpoznanie i namierzyć odwiedzane miejscówki. Jak sprawdzi się na Tobie to rozszerzymy znakowane stado.

Gdyby do tego dodać wspomniane stringi byłby ideał...