piotr zamiara Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Słuchajcie, słuchajcie... Ja tu nowy, więc może niekumaty i cierpię na nieznajomość tych, których mam okazję tu czytać i podziwiać... Wiem, wielu z Was zna się osobiście, rozpoznaje swoje łódki. Często troluję na Zalewie Zegrzyńskim, może by uczestnicy tego forum jakoś się oznakowali...? Np. na dziobie łódki małą chorągiewkę (koniecznie czerwoną) na znak... A potem - wiadomo... taca z kanapkami, szampan... i wszystko to na wodzie! Ekologicznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Nieeee to były przecież żarty PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 A mój to nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Redzi Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Ja myśle że napisałeś to na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Stawiam na klipsy do mocowania cazkow - takie ze spirala, albo najklejki na autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotr zamiara Opublikowano 15 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Może po prostu jakaś chorągiewka na dziobie? Koniecznie czerwona... bo bardziej widoczna. Dumnie by łopotała... na znak... A na niej Jerkowców znak - flaszka skrzyżowana ze szczupakiem. Albo - Trupia Czaszka Rybożercy - czarna, na czerwonym (koniecznie) tle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piotr zamiara
Słuchajcie, słuchajcie...
Ja tu nowy, więc może niekumaty i cierpię na nieznajomość tych, których mam okazję tu czytać i podziwiać...
Wiem, wielu z Was zna się osobiście, rozpoznaje swoje łódki.
Często troluję na Zalewie Zegrzyńskim, może by uczestnicy tego forum jakoś się oznakowali...?
Np. na dziobie łódki małą chorągiewkę (koniecznie czerwoną) na znak...
A potem - wiadomo... taca z kanapkami, szampan... i wszystko to na wodzie! Ekologicznie...
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi