sukingad Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) Cześć i czołem kluski pod stołem! Poniżej kilka fotek mniejszych bezsterowców na okonia i większych na dużego zwierza (jak tylko kupię kotwiczki http://jerkbait.pl/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/wink.png ) Edytowane 8 Maja 2020 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 finito 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ciekawy jestem jak one pracują z takim bocznym mocowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Tu masz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 @Sukingad ile te duze ,na grubego zwierza WAZA? MIERZA??Pozdro ladna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Tu masz odpowiedź Ale to nie są Twoje wyroby? Chyba, że się mylę Czekam na info odnośnie pracy Twoich wyrobów - chyba, że jest wręcz identyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 @Sukingad ile te duze ,na grubego zwierza WAZA? MIERZA??Pozdro ladna robota. Mają po 8 i 9 cm a waga to ok 11 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Niesymetryczne korpusy, obciążenie i mocowanie, dają nieskończone możliwości prezentacji. Dla mnie wciąż inspirujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Dziś wobki przeszły pierwsze testy, udało się nawet nagrać filmiki. Jakość nie powala na kolana ale zainteresowani mogą podpatrzeć jak pracują. Śmigają jeszcze fajniej przy prowadzeniu na dłuższym dystansie ale nie miałem trzeciej ręki do nagrania Nr 1 mniejszy woblerek Nr 2 wobler duży (ten miedziany na grubego zwierza ) Mniejsze woblerki schodzą do około 70 cm pod powierzchnię wody, większe głębiej ale nie testowałem ich zbyt długo bo nie miały kotwic. Na miedzianego i zielonego kropka trafiłem dziś okonka i szczupaczka niedomiarka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No bardzo fajne Na czystą wodę super sprawa! Okonie żerujące przy powierzchni na drobnicy też pewnie nie pogardzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Fajne, z checia bym widział ze 2-3szt w swoim pudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 A mi zaswieciła sie taka mała lampka nad głową niedługo coś opracuje na bolki i klenie w wersji 6 i 3,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 A mi zaswieciła sie taka mała lampka nad głową niedługo coś opracuje na bolki i klenie w wersji 6 i 3,5 cm No więc właśnie. Rzucałem nimi w warkocz i powiem Wam, że strasznie fajnie śmigają w wirach i na szybszej wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 cos powstało w wersji 3 cm i dzisiaj własnie sciągnąłem na to dwie wielgachne ukleje po 20 cm i jedna dużą rybke miałem na kiju mysle ze na bolki 6-7 cm bedzie ideał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Dla mnie zrobienie woblera 3 cm graniczy z cudem, ze względu na jego nieproporcjonalność do wielkości paluchów . wrzuć na forum zdjęcia wobka i podeślij link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqra4 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Kolego w którym miejscu dajesz obciążenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Kolego w którym miejscu dajesz obciążenie? Dzień dobry i nam jest miło powitać Cię w naszych progach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Bardzo fajne malowanie, też lubię tak chlapać na woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi