sqra4 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Kolego w którym miejscu dajesz obciążenie? Dzień dobry i nam jest miło powitać Cię w naszych progach ... Mój błąd Już przywitałem się w odpowiednim dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Kolego w którym miejscu dajesz obciążenie? Cześć, we wszystkich wobkach w wątku umieszczam mniej więcej tak jak na foto poniżej, z lekkim przesunięciem w stronę przodu przynęty (mniej niż na fotce, to pierwszy testowy egzemplarz- już utopiony ;p). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Postanowiłem w2 końcu przerzucić się ze strugania w drewnie na "chemię", szarpnąłem się na żywicę, silikon i święta A.D. 2013 (zresztą tak jak rok temu) spędziłem w piwnicy. Efekty poniżej 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Super. Zaszalałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Woblery miały być na święta uzbrojone w stery i ustawione, ale ze względu na pogodę sobie darowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Fajne fajnie a będziesz wklejał do nich stery ;? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Stery będą pewnie w tym tygodniu, a testy na zlocie Shrap'ów... jak uda się pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) To jest pierwszy wzór, w przygotowaniu jeszcze trzy ale to już pewnie w maju. Edytowane 6 Kwietnia 2013 przez sukingad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Rewelacyjne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Dzięki, naharowałem się przy nich jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Piotrek nie watpie ze sie narobiłes sam robiłem podobne cudenka okonki tylko ze ja meczyłem z lipy juz nie wspominam o szczupaku 2 dni meczarni.Chcesz to zajrzyj na moj profil. pozdro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 woblery super ale napis na nim jeszcze ładniejszy. masz talent. to jest czysta żywica czy coś tam w środku jest? ile mają cm. i wagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Father lite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 (edytowane) Zwykła żywica FC 52 z lekkim wypełniaczem, w środku albo stelaż (suspendery i tonące) albo dodatkowo komora z powietrzem i grzechotka w pływających. Poza zielonym wszystkie mają po 7 cm i od 16 do 19 gram. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez sukingad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Podobają mi się chociaż za żywicą nie przepadam.Wobler matkę sam rzeźbiłeś?, jeśli tak to szacun.Jakoś Twojego nicku na Shrapie nie kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Może to ma być Krzysiu ta niespodzianka zapowiadana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Podobają mi się chociaż za żywicą nie przepadam.Wobler matkę sam rzeźbiłeś?, jeśli tak to szacun.Jakoś Twojego nicku na Shrapie nie kojarzę?Tak, trochę było z tym zabawy. A na Shrapie jestem głównie dlatego, bo się z Bysiorem znam od lat, w planach na wiosnę jakiś mały blog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Świetna robota, odlewy super, pierwowzór rewelacyjny prawdziwy talent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Świetna robota, odlewy super, pierwowzór rewelacyjny prawdziwy talent Dzięki za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasza69 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) No, rzeczywiście ******* robota...w ciemno zamawiam po dwa z tego i każdego naspępnego projektu Mozna by je jakoś w boju sprawdzić...co powiesz na weekend 20-21.04?? Pozdro. Bardzo proszę o zachowanie czystości języka, nie używajmy takiego słownictwa na forum nawet w pozytywnym rozumieniu. Milupa- Piotrek Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Można trochę wodę pokatować. akurat powinienem mieć następna partię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Szalone plany na kiedyś tam, projektowane materiałami biurowymi pracodawcy ... jedne z wielu Edytowane 2 Października 2013 przez Piotrek (sukingad) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kolejne żywice. Bardzo dobrze, że więcej osób sięga po różne materiały do korpusów. Piotrku, fana rzeźba. Głowa coś pomiędzy jazgarzem a okoniem.Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 (edytowane) Starszaki z balsy. Edytowane 28 Września 2013 przez Piotrek (sukingad) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nówki sztuki już ustawione. Po tonące, 19 gr i z mocną pracą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi