Melanzyk Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Następny w kolejce? Czyli czym teraz zaskoczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Niezły bałagan...działo się. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Oj działo, po pierwszym miałem iść spać ale stwierdziłem, że jeszcze parę odleję i tak napierdzielałem dopóki się ołów nie skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Następny w kolejce? Czyli czym teraz zaskoczysz? Teraz plan główny to projektowanie w corelu, mam straszną ochotę pobazgrać wzorki na kalkomanie, też takie nieco mniej standardowe, tylko muszę zakupić adapter bluetooth do mojego Wacoma.Poza tym Terrora Janusza też trzeba będzie przemieszać z pianką, miałem czekać na mikrobalon ale w tych okolicznościach przyrody się obejdzie.Jak dzisiaj znajdę mój notatnik to wstawię kilka zdjęć projektów. Edytowane 6 Stycznia 2014 przez Piotrek (sukingad) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Postanowiłem sobie, że do rozpoczęcia sezonu szczupakowego będę codziennie coś dłubał przy moich przynętach. Dzisiaj ciachnąłem formę silikonową na oczy do woblerów i zalałem pierwszą partię transluxem. Czerwone- akurat do mojego t-800, którego idę zaraz lakierować (model wzorcowy) Jak się uda to oko będzie świecące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Jak się uda to oko będzie świecące.Musi się udać! bez tego nie będzie mocy , ja pomyślałem o czerwonej diodzie tylko problem byłby z włączaniem jej ,bo baterie można by było bez problemu wszczepić. Pozdrawiam Edytowane 9 Stycznia 2014 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jest proszek luminescencyjny świecący na czerwono, a model do formy już wylakierowany i dzisiaj pewnie pójdzie w silikon. Diody będą w "żabkach" ale to odległy projekt i dużo wiedzy tajemnej do zgłębienia w praktyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 jaką średnicę mają te czerwone oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) To są oczy 6 mm a forma odlana z blistra z oczami "kupnymi". Żywicę połączyłem 50:50 czyli powinna wyjść gumowata. Jak będzie się nadawać to pójdą z niej ogony, płetwy no i skrzela bo chyba coś z podcięciami pokryw wydłubię. Obiecanki się skończyły, czas ostro pozapie...lać! Edytowane 9 Stycznia 2014 przez Piotrek (sukingad) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pytam bo w tym moim wariacie zrobiłem oczodoły 12mm ,myślałem ,że może podejdą Już nie przeszkadzam w pracy bo do sezonu z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Rubinowe oczy mi się strasznie spodobały chyba zrobię białego szczura z takimi. Widok poglądowy jest bo mam w domu wersję live szczura, która zwie się Omen . Stare już to moje szczurzysko ale może do wiosny pociągnie, w każdym razie do formy nie pójdzie ....bo za duży, szkoda silikonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 A tak wygląda nowy wzornik, który dzisiaj idzie do formy (korpus niecałe 7 cm). Wersję pierwszą sobie odpuściłem bo mi się nie do końca podobała rybia strona, ten już jest ok ale raczej nie ostatni w tym stylu. Dobrze, że fotkę strzeliłem przed formą bo bym nie zobaczył sierścia po kocie sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Powiem ci, że prawdziwy z Ciebie Sukingnat jak ta lala. Robisz je na CNC?Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Hehe dzięki Wszystko robione łapkami uzbrojonymi w różne dziwaczne narzędzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Piotrek dałbyś radę pomalować kilka swoich wariatów w coś ten deseń? oczojebny róż/żółty/zielony z metalicznym granatem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 "Pink it's the my new obsession" HEHEHE- wiem o co Ci chodzi, sam mi sadzawkowy temat sprzedałeś,. Pisz co dokładnie chcesz to Ci zmajstruję... i tak na wiosnę jesteście z Milupą moimi testerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Malowałem w 2013 kilka firetigerów dla kumpli więc nie powinno być problemów. Zdjęcie jak zwykle czerstwa sweet focia z komórki i przed klarem. W tym roku trzeba zrobić szklane oko jak należy bo artycha tonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Forma do oczu + translux mieszany w proporcji 50:50- należy rzeczone oczy wyjąć w momencie gdy są miękką gumą (po ok 24h) albo przed zalaniem użyć rozdzielacza, inaczej cały misterny plan wpiz..u i Morales też w piz..u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Łuska świetna, ale ten pysk!Napracowałeś się Piotrze. Na poprzednich zdjęciach nie był tak wyrazisty. Było widać mniej szczegółów. Robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Będzie wszystko wstawione w uczciwie zrobionych zdjęciach (nie szajsungiem), tylko jeszcze przede mną masa pracy "pozascenicznej". Ale w tym roku na otwarcie, tj. marzec kwiecień, Fire Tiger obowiązkowo na każdym modelu (no poza T-800 bo to była by profanacja ;p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Piotr w moim wątku podałem zdjęcia oczek gotowych do druku - pasowały by do twojej formy - wtedy byłyby real. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 No to w takim razie oblukam i wydrukuję. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Przyszły moje prochy na woblerozę... świecą w ciemności. Chernobilly beat Edytowane 20 Lutego 2014 przez Piotrek Sukingaad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Piotrze.W życiu zawodowym sukcesów.Do kobiet szczęścia. (Podobno rude są najlepsze ) Do ryb - umiaru. Nie ma sensu wszystkich złowić Choć możesz się starać Niech Ci kij często trzeszczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Piotrek wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi