@slider@ Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Twoje już pomalowane- oczojebno - metaliczno - perłowe. Dorzucę jeszcze pasiaczka. Wow! o to mi chodziło. Wyszło super! Lód schodzi powoli, mam nadzieje że do końce tego tygodnia zejdzie będzie gdzie testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Do końca tego tygodnia to je skończyć muszę ale już bliżej niż dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Zwracam honor...wobler musi mieć paski ciepło się zrobiło trzeba u siebie zacząć malować i wysłać do stolicy na testy. Fajna seria...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Też Ci coś niedługo puszczę tylko najpierw chcę sprawdzić jak to hula bo materiał nowy. Przeczucia mam dobre. Po weekendzie zaopatruję się w chemię i ołów i trzaskam do bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Robię co mogę. Właśnie Janusze będę kończył- póki luba nie wróciła z plotek Poszła plotkować czy łowić płotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 To jest urodzony spinningista, byle płotek nie łowi Do Ciebie z kolei ja będę miał sprawę ale to odezwę się po południu. Tymczasem pierwsza warstwa HL położona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A oczy gdzie? Moge nie odpisac od razu bo będę prawdopodobnie spał po nocce. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Oczy dzisiaj doklejam- zawsze daję jedną warstwę lakieru wcześniej żeby akryli nie pozadzierać przez przypadek. Kiedy odpowiesz, to odpowiesz- do maja dużo czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Hmm, co to może być za pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Konsultacje dla "zielonego kolegi" dot. jerków- z polecenia Jokera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Znaczy sie ze według Jokera jestem zielony w sprawie jerkow? Ja mu kuzwa dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ja jestem zielony- obiektywnie zielony w temacie dociążania i strategicznego rozmieszczenia ołowiu w korpusie jerków. Ciebie Joker polecił w roli niezależnego eksperta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Szajka Januszów na ukończeniu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Urodą pobiły mnie dawno Jako herszt tej bandy (no dobra, Ojciec Chrzestny ) pragnę przytulić jakiegoś. Weź to łaskawie pod uwagę i wybierz rozmiar z mojej oferty a dokonamy uczciwego "machniom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Padre, oczywiście, że przytulisz ale nie jerka- bo nie używasz. Janusze wyszły udane- bardziej niż się spodziewałem, widocznie dobry duch nad nimi czuwał. Dlatego na pewno pójdą w szerszy obieg- z doklejonymi sterami a przy odrobinie dobrych chęci, będą swimbaity. Jutro MBP (Matki Boskiej od Piniędzy) więc zakupię materiały do zrobienia wobków ze sterem i ostro siadam do mieszania. Edytowane 6 Marca 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Padre, (...) Padawanie... Padre, oczywiście, że przytulisz ale nie jerka- bo nie używasz. (...)Toż to nie do używania, a do dumnego obnoszenia ma służyć. Wody nie zobaczy. Za to każdy napotkany wędkarz - i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Aaa, skoro życzysz do obnoszenia, to puść mi dane do wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Janusze do znudzenia i potęgi N-tej- Terror czyli . Ostatnie zdjęcia przed jutrzejszą grabieżą, chyba że jakiś dobry człowiek na spotkaniu się zlituje i fotkę puknie (Padre, Twój jest bezpieczny), 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) aaa, robione aparatem prowieniencji podłej, ale uczciwej. Edytowane 7 Marca 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Januszowi- Rodacy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 A plan na akcję Terrora Janusza jest następujący:1, jerk: 2. crankbait: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Uszanujcie proszę Przyjaciele dany nam, swojego czasu poważany, język polski (w jakiejkolwiek formie) i piszcie- "podoba mi się" "jest z du..y, bo robić woblerów nie umiesz tylko ja jestem miszczem" itd. Lajki kojarzą mi się z jednoznaczne obustronną relacją poetycką jak niżej: Edytowane 11 Marca 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Piotrek weź dziś na spotkanie trochę swojej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Przybędę z Januszami w kieszeniach (Padre, egzemplarz Twój ma dalej lepsze gwarancje integralności z przyszłym właścicielem niż Półwysep Krymski). Teraz tak- jeżeli ktoś z Was Koledzy życzy sobie woblera za frajer to oddam na spotkaniu 5 szt. (stery doklejacie sami) pierwszym osobom, które wpiszą się w wątku- pierwsza osoba ma prawo wybrzydzać najbardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ja nieobecny, ale chetnie bym sie w czasie majowej wizyty spotkal.Niekoniecznie za darmoszke takiego wobka przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi