krzysiekt1991 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 A o tym dla mnie pamiętasz? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pamiętam, jak będę malował wszystkie to o dla Ciebie jedngo Mini pomaluję, akurat jeszcze kilka mi zostało z poprzedniej partii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Piotrze,dzisiaj pobawiłem się wreszcie bezsterem co mi na zlocie dałeś. Najciekawszy jest w zwykłym prowadzeniu w równym spokojnym tempie bez zrywów lub szarpnięć. Od czasu do czasu pauza i to wystarczy.Znacznie leci na pysk z drutem szczególnie i dlatego szarpnięcia obojętnie lekkie, czy mocne, krótkie, czy długie, niewiele wnoszą. Ta przynęta prowadzona równo kolebie się bardzo atrakcyjnie i gdybyś strzelił taką w wielkości x2, a lepiej x3, to masz potencjalny hit do ciągania za łodzią. O odcisku i detalach nie będę ci cukrował, bo wiesz sam, że bardzo dobrze to wygląda. Za to ten z ostatniego zdjęcia już jest pojechany nieźle, dla mnie świetny pomysł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dzięki, że znalazłeś czas, cieszę się z Twojej opinii bo sam nie mam zbyt dużo doświadczenia w bezsterowcach. Jest chyba tak jak pisałeś mi na etapie projektowym- za mało śrutu mu zadałem W każdym razie git, że nie wyszedł tylko brelok na klucze. Co do drugiego modelu (tego pojechanego ) to też może się jakoś dogadamy, zarówno strona rybia jak i "arnoldowa" powinny wyjść całkiem sympatycznie po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Testy nówki sztuki kartonu do suszenia woblerów Janusze, Targety Slim, Mini i nowość T800 Część pójdzie w prezencie do kolegów z forum, Trojana i Mirasa ale najpierw trzeba je sprawdzić na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Janusze w kolorystyce hot perch... Bomba! Zaklep mi jednego janusza i t800, wziąłbym na Szwecje za dwa tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Te to są zaklepane- dla mnie ale po testach zrobię partię z obciążeniem, które mi najbardziej podejdzie. Rozliczymy się w żywicy Wrzucę pewnie jeszcze dzisiaj kilka fotek. Edytowane 3 Maja 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jeszcze trzy fotki nowego wobasa. Miałem poczekać jak już będzie całkowicie gotowy ale jestem zadowolony z efektu i chcę się bezczelnie nim pochwalić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Te to są zaklepane- dla mnie ale po testach zrobię partię z obciążeniem, które mi najbardziej podejdzie. Rozliczymy się w żywicy Wrzucę pewnie jeszcze dzisiaj kilka fotek. A może w jerkach ? haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Panie zanim ja się sprzętu do tych Twoich pancerników dorobię to mi już zdrowie siądzie żeby na takie torpedy łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Kurcze patrząc aż chce się brać za robotę. :-P te ala okonki elegancko wyglądają pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Panie zanim ja się sprzętu do tych Twoich pancerników dorobię to mi już zdrowie siądzie żeby na takie torpedy łowić Planuje zrobić coś lightowego około 20g ale na razie muszę zrobić trochę wielkoludów Dziś zrobiłem pocisk ziema-woda Venom 150g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Kurcze patrząc aż chce się brać za robotę. :-P te ala okonki elegancko wyglądają pozdrawiam :-)Cieszę się, że się podobają. Puść mi na pv swoje dane adresowe to Ci tego malucha wyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Planuje zrobić coś lightowego około 20g ale na razie muszę zrobić trochę wielkoludów Dziś zrobiłem pocisk ziema-woda Venom 150g Łby tym szwedzkim szczubłom podziurawisz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 No dobra, ostatnie foty "studyjne" T800, później już tylko wklejanie sterów i rwanie na karczach. Przed wami T800, wobler - cyborg wysłany przez Skynet na ziemię z przyszłości żeby zniszczyć PZW PS. Oko świeci w ciemności na czerwono 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Haha genialny jest! terminator byłby dumny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dzięk,i dzięki następny będzie zombie żeby nie było, że jestem do końca normalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Piotrek, pamiętaj o przysłaniu mi kilku surówek. Z przyjemnością Ci je ozdobię "po swojemu" i odeślę z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Pamiętam tylko czasu ostatnio brak, ta partia poszła rzutem na taśmę przy majówce. Zrobimy tak, że przyślę Ci parę sztuk i podzielimy się gotowcami po równo- myślę, że uczciwy sztos za Twoją i moją robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Uczciwie będzie, jeśli ja zostawię sobie jednego, Ty też, a resztę do wędkarzy rozdysponujesz. Bo woblerki, to wędkarze powinni moczyć, a nie my oglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Będzie ok. czyli tak jak do tej pory. Sępy już pewnie czuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Genialny wobek!! Jestem pod wrażeniem. Sępy to latają nad Twoim wątkiem i czekają na dobry moment do ataku!! Edytowane 4 Maja 2014 przez Melanzyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dzięki, widzę że trzeba będzie duuużo więcej porobić. Klasyczny tekst sępa: "chętnie przygarnę do testów", sępa sąsiada: "dawaj tu parę sztuk na testy!" . Ale spoko, ja i tak nie lubię wędkować ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ja tez nie lubię strasznie mnie ciekawi jak zrobiłeś master pod formę wobleroza to jakaś nie uleczalna choroba. Zawsze nad wodę bierze sie ze 3 wielkie pudła z przynetami a i tak sie lowi na 3-4 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 W drewnie, gipsie, żywicy i modeline- między innymi. Żadna tajemnica pytaj o co chcesz Paru chłopaków nauczyłem tak dziergać, kilku innych z forum też robi bardzo podobnie. Może kiedyś wstawię tutorial ale nie prędko bo cały proces ma dużo niuansów, ergo dużo pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi