jurkan Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Pietro "Czy mnie jeszcze pamiętasz......." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Pamiętam, pamiętam. Przygotuję w weekend partię, wpadniesz po południu w tygodniu i śmigniemy na gliniankę to sobie obcenisz pracę, ponarzekasz, powybrzydzasz i jak będziesz chciał to weźmiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 W ś.p. Czesławie N. jest moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Znaczy się zacząłeś jednak dłubać te woblerki dzisiaj. Dobry wybór! Ja też zaraz siadam, jutro wolne to można trochę wieczorka zarwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Już robota leży a ja popykam na kompie w kopaną (jak nie idzie to się nie spinam, luuuuuuuuuuuuuz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jakiś filmik z pracy tych ostatnich Januszów będzie? Jestem ciekaw, jak te cudeńka wyglądają w akcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Będzie jak znajdę wodę, w której da się go nagrać albo kogoś z kamerą bo moja komórka jest na to trochę za słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Fajniste te malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Spróbowałem trochę z białorybem, plus obowiązkowe camo, nawet spoko efekty wyszły- najlepsze, że miedź z Vallejo to ten srebrny na korpusach Podeślę Ci coś tak jak gadaliśmy tylko dałem trochę ciała z tymi poprzednimi korpusami bo za bardzo je na testach otłukłem. Może wrzucę jako forumową darowiznę niech się ktoś sam męczy hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Pietro Ty nie bądź taki rozrzutny bo nie będę miał na co łowić, a podłubać przy skrzywieńcach lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Naobiecywałem to muszę się wywiązać. I tak trzeba będzie jeszcze ze dwie formy dorobić do Januszów bo pierwsza musi "odpocząć". Zarwałem wczoraj całą nockę na projektowaniu, na razie nie jestem do końca zadowolony, te wzorniki które udłubałem może też komuś puszczę za frajer ale to już trzeba ładnie poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Piotrek, poślij mi woba, to Ci zrobię nawet filmiki podwodne ... Własnie nabyłem kamerkę sportową FULL HD, więc może być grubo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Dogadamy się, ale nie wiem czy z tej partii mi starczy, chyba, ze chcesz jednego z tych na ostatnich zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jak najbardziej, te miałem na myśli ... A co do wzorników, robię "frajer" ... A i na pewno będę chciał prosić o kilka rad, jak już się kiedyś zdecyduję na żywice ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 ślij adres na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Mail wysłany . Jakbyś chiał coś ode mnie, zapraszam do wątku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Se wybiorę, a co! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) Część arsenału urlopowego- nowe Janusze odciążone o 3 gramy, dzisiaj po południu będą testowane. Mam też do testowania inną "tajną broń"- wrzucę wieczorem o ile będzie działać. Edytowane 19 Lipca 2014 przez Piotrek Sukingaad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) I na koniec jeszcze jeden, mniej standardwory, Janusz. Widziałem kiedyś piękne woblery w podobnym postapokaliptycznym malowaniu i chciałem mieć coś w takim klimacie. To malowanie wyszło przez przypadek z woblera przeznaczonego do wywalenia ale penicylina to też dzieło przypadku a wszyscy żrą Edytowane 19 Lipca 2014 przez Piotrek Sukingaad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jak dla mnie to ten postapokaliptyczny wymiótł pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 A myślałem, że będzie nie do odratowania. Musze pocisnąć t800 w takim klimacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jak nie urwę go na urlopie to jest Twój. Jeśli chcesz oczywiście ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Zapowiadana tajna broń, mam sporo skrzydełek ze starej polskiej produkcji DEWARU więc będzie podwójna gratka made in Poland Trwają próby ogniowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Mnie sie podobaja linki, jak żywe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Karasie Paweł, karasie... chociaż mi też bardziej liny przypominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi