Dagon Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Tajna broń ile waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 uuuu Panie, przy dobrym strzale laminat kaloszowi na środku Wisły podziurawi jak armata hehehe. A tak na serio to duży docelowo będzie miał w okolicach 25g+ a maluchy ok 15g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jak jedno oko przymknę to karasie też ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Następne będą cacy karasie na oba oka . Muszę ze dwie formy przygotować na Janusze bo będą dwie wersje, na łódź i głębsze rewiry i taka do ganiania z brzegu a na jednej formie to dupa nie robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jasne, że chcę! oczywiście kiedyś się odwdzięczę jakimś mysiorem czy okoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 To mamy dila. Skoro tak Pan stawiasz sprawę to w poniedziałek go wyślę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 /W końcu też udało się nagrać filmik ze skończonym woblerem zamiast kolejnej surówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 /W końcu też udało się nagrać filmik ze skończonym woblerem zamiast kolejnej surówki. Jest gitarra, jest w nich moc i ja sem już na nie zapisał !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Filmik jest krótki i pokazuje tylko jeden sposób prowadzenia woblerów. Teraz na wyjeździe będę miał dużo lepszą wodę do nagrania sensownego wideo i mam operatora dogadanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Pierwsze przymiarki do strony projektowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Pierwsze przymiarki do strony projektowej mermaid1part.pngmermaid3part.pngmermaid2part.pngNie lubię gryzoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Jest moc ... Woblerki pieknej maści i pracy ... Będę też testował z kamerką podwodną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Cały czas do przodu i widzę, że wobler jednak nie musi być w paski Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Musi musi tylko mi się szablon podarł w czasie malowania. Podeślę Ci woblery po powrocie z urlopu w końcu jesteś Główny Tester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Daj spokój... ja już nie pamiętam jak się obsługuje wędkę ale w tym tygodniu sprawdzę nocne zaporowe bolenie twoimi jerkami, był rok ,że rewelacyjnie na podobne przynęty reagowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Zapowiadana tajna broń, mam sporo skrzydełek ze starej polskiej produkcji DEWARU więc będzie podwójna gratka made in Poland Trwają próby ogniowe.20140719_233344.jpgfajna tajna broń...coś podobnego kiedyś ci pokazywałem, tylko moja musi nabrać mocy sandacz musi w to uderzyć łaski nie robi Edytowane 21 Lipca 2014 przez miras1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Też tak myślałem, z opadu może być niezły pistolet i do tego ozdobiony Dewarowskim oldschoolem Testowaliśmy ze sliderem je ostatnio i wszystko fajnie daje się baaardzo powoli prowadzić przy dużych obrotach skrzydełka, ale przy przyspieszeniu zaczynał się krecić, myślałem, że za lekki ale to było co innego- już bangla jak trzeba . Będziesz chciał sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 21 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 jasne ,ale najpierw ja zrobie wysyłkę, a w opadzie jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Tak jest Dam Ci cynk kiedy przesłać bo mnie teraz nie będzie. W opadzie materiał powinien załatwić sprawę tylko zobaczymy jak będzie pracowało skrzydełko, trzeba pewnie obciążenie przesunąć maks do przodu. Siekam teraz nowy model dlatego tak w kratkę odpisuję, chcę go jeszcze dzisiaj zaformować żeby parę sobie odlać przed mazurami. Edytowane 21 Lipca 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Dzieła kolegi @ Piotrek Sukingaad to naprawdę pierwsza klasa ... Wiem, bo własnie otrzymałem jeden z modeli. Po wzięciu w ręce, łezka zakręciła się w oczku ... Piotrek, oby tak dalej - wróżę Ci wielką karierę ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Jeżeli chodzi o wirowanie ,to się tym nie przejmuj jak nie uzyskasz, ważne żeby fajnie skrzydełko wachlowało, błyskało w opadzie i będzie działać ,przy tym może jeszcze jakieś wykładanie na bok korpusu... i kiler na opadowe ryby, które nie widziały nic oprócz gumek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Dzieła kolegi @ Piotrek Sukingaad to naprawdę pierwsza klasa ... Wiem, bo własnie otrzymałem jeden z modeli. Po wzięciu w ręce, łezka zakręciła się w oczku ... Piotrek, oby tak dalej - wróżę Ci wielką karierę ...Ciężko wyobrazić mi sobie tą wielką karierę, szczególnie gdy moje słońce patrzy na mnie jak na idiotę gdy buduję sobie w kąciku formę z klocków lego albo lepię coś z plasteliny ;p Wystarcza mi, że wie jakie to dla mnie ważne i nie marudzi gdy siedzę nad woblerami do rana a potem z biegu gonię na testy i odsypiam pół dnia. Jest ok Jeżeli chodzi o wirowanie ,to się tym nie przejmuj jak nie uzyskasz, ważne żeby fajnie skrzydełko wachlowało, błyskało w opadzie i będzie działać ,przy tym może jeszcze jakieś wykładanie na bok korpusu... i kiler na opadowe ryby, które nie widziały nic oprócz gumekNie przejmuję się bo wirują elegancko, mam duże nadzieje jeżeli chodzi o materiał i możliwość prezentacji. Dzisiaj na chwilę wróciłem do mazania sprayem po krzakach, żeby wyrobić się z pomalowaniem ostatnich już chyba woblerów przed wyjazdem. Panowie Bezdomni golą kółka od wózków z Tesco do swoich hot rodów a mi przy okazji zrobili suszarkę do przynęt.Woblery poszły już w pierwszą warstwę Hartzlacka, zostały mi jeszcze nowe uklejki do odlania ale powoli mi bokiem wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 seemoore, on 22 Jul 2014 - 12:02, said: Dzieła kolegi @ Piotrek Sukingaad to naprawdę pierwsza klasa ... Wiem, bo własnie otrzymałem jeden z modeli. Po wzięciu w ręce, łezka zakręciła się w oczku ... Piotrek, oby tak dalej - wróżę Ci wielką karierę ... Ciężko wyobrazić mi sobie tą wielką karierę, szczególnie gdy moje słońce patrzy na mnie jak na idiotę gdy buduję sobie w kąciku formę z klocków lego albo lepię coś z plasteliny ;p Wystarcza mi, że wie jakie to dla mnie ważne i nie marudzi gdy siedzę nad woblerami do rana a potem z biegu gonię na testy i odsypiam pół dnia. Jest ok No cóż, mam potobnie z żoną ... Tylko moja trochę marudzi, że "rybkom" poświęcam czasu wiecej, niż jej ... No co zrobić - jakieś hobby trzeba mieć . NIebawem spróbuję zaatakować żywicę i inne ustrojstwa, to może produkcja pójdzie nieco sprawniej ... Najpierw jednak muszę przejść do dzieła z serią około 70 woblerów (3 modele), które są w toku ... Pozdrowionka Piotrek i udanego wypoczynku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Postapokaliptyczny dotarł i muszę powiedzieć, że zdjęcia nie oddają prawdziwego piękna woblerów NAWET W POŁOWIE. Piękne malowanie, nie mogę się już doczekać testów Jeszcze raz dzięki i niebawem się odwdzięczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi