Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Zapowiadana tajna broń, mam sporo skrzydełek ze starej polskiej produkcji DEWARU więc będzie podwójna gratka made in Poland  :) Trwają próby ogniowe.

attachicon.gif20140719_233344.jpg

fajna tajna broń...coś podobnego kiedyś ci pokazywałem, tylko moja musi nabrać mocy :) sandacz musi w to uderzyć łaski nie robi

Edytowane przez miras1983

Też tak myślałem, z opadu może być niezły pistolet i do tego ozdobiony Dewarowskim oldschoolem  B)  Testowaliśmy ze sliderem je ostatnio i wszystko fajnie daje się baaardzo powoli prowadzić przy dużych obrotach skrzydełka, ale przy przyspieszeniu zaczynał się krecić, myślałem, że za lekki ale to było co innego- już bangla jak trzeba  :). Będziesz chciał sztukę?

Tak jest :) Dam Ci cynk kiedy przesłać bo mnie teraz nie będzie. W opadzie materiał powinien załatwić sprawę tylko zobaczymy jak będzie pracowało skrzydełko, trzeba pewnie obciążenie przesunąć maks do przodu. Siekam teraz nowy model dlatego tak w kratkę odpisuję, chcę go jeszcze dzisiaj zaformować żeby parę sobie odlać przed mazurami.

Edytowane przez Piotrek Sukingaad

Dzieła kolegi @ Piotrek Sukingaad to naprawdę pierwsza klasa :)... Wiem, bo własnie otrzymałem jeden z modeli. Po wzięciu w ręce, łezka zakręciła się w oczku :)... 

Piotrek, oby tak dalej - wróżę Ci wielką karierę :)...

Ciężko wyobrazić mi sobie tą wielką karierę, szczególnie gdy moje słońce patrzy na mnie jak na idiotę gdy buduję sobie w kąciku formę z klocków lego albo lepię coś z plasteliny ;p Wystarcza mi, że wie jakie to dla mnie ważne i nie marudzi gdy siedzę nad woblerami do rana a potem z biegu gonię na testy i odsypiam pół dnia. Jest ok :)

Jeżeli chodzi o wirowanie ,to się tym nie przejmuj jak nie uzyskasz, ważne żeby fajnie skrzydełko wachlowało, błyskało w opadzie i będzie działać ,przy tym może jeszcze jakieś wykładanie na bok korpusu... i kiler :)  na opadowe ryby, które nie widziały nic oprócz gumek

Nie przejmuję się bo wirują elegancko, mam duże nadzieje jeżeli chodzi o materiał i możliwość prezentacji. Dzisiaj na chwilę wróciłem do mazania sprayem po krzakach, żeby wyrobić się z pomalowaniem ostatnich już chyba woblerów przed wyjazdem. Panowie Bezdomni golą kółka od wózków z Tesco do swoich hot rodów a mi przy okazji zrobili suszarkę do przynęt.

post-50550-0-47785800-1406060280_thumb.jpg

Woblery poszły już w pierwszą warstwę Hartzlacka, zostały mi jeszcze nowe uklejki do odlania ale powoli mi bokiem wychodzi. 

seemoore, on 22 Jul 2014 - 12:02, said:

Dzieła kolegi @ Piotrek Sukingaad to naprawdę pierwsza klasa ... Wiem, bo własnie otrzymałem jeden z modeli. Po wzięciu w ręce, łezka zakręciła się w oczku ...

Piotrek, oby tak dalej - wróżę Ci wielką karierę ...

Ciężko wyobrazić mi sobie tą wielką karierę, szczególnie gdy moje słońce patrzy na mnie jak na idiotę gdy buduję sobie w kąciku formę z klocków lego albo lepię coś z plasteliny ;p Wystarcza mi, że wie jakie to dla mnie ważne i nie marudzi gdy siedzę nad woblerami do rana a potem z biegu gonię na testy i odsypiam pół dnia. Jest ok

No cóż, mam potobnie z żoną :)... Tylko moja trochę marudzi, że "rybkom" poświęcam czasu wiecej, niż jej :)... 

No co zrobić - jakieś hobby trzeba mieć :)

NIebawem spróbuję zaatakować żywicę i inne ustrojstwa, to może produkcja pójdzie nieco sprawniej :)... Najpierw jednak muszę przejść do dzieła z serią około 70 woblerów (3 modele), które są w toku :)...

Pozdrowionka Piotrek i udanego wypoczynku :)...