sukingad Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Spoko będę czekał na sierścia od Ciebie. Rzutem na taśmę zakończyłem zbrojenie odlałem też kilka nowych uklejek ale mają niedolewki i chyba przed urlopem dam już sobie z nimi spokój... nooo może pyknę ze dwa egzemplarze do testów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Ciekaw jestem jak taka uklejka po twoim malowaniu wyjdzie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 To dopiero po urlopie ale powinno być ok bo już tego typu wzorki malowałem także jakąś wprawę już mam. Są jeszcze 4 inne nowe modele tyle, że dopóki nie podziałam z uklejami to nie będę ich odlewał. Ja najbardziej jestem ciekawy wirujących ogonków- jeden z tych największych ze zdjęcia daje się pięknie bardzo powoli prowadzić na wybranej głębokości może być naprawdę dobra przynęta- od jutra testy na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Tylko co ty teraz zrobisz... wiesz, że ukleje w paski to tak średnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 PASKI MUSZĄ BYĆ!!! A tak na serio, kiedyś w zagranicznej prasie wyczytałem, że takie lekkie maskowanie przydaje się do zmylenia drapieżnika kiedy ściga przynętę, chodzi o to, żeby wzór przypominał załamania promieni słonecznych o taflę wody i maskował niedoskonałości sztucznej przynęty względem żywych ofiar. Wypróbowałem to na jednym korpusie i mógłbym przysiąc że ten poczciwy człowiek, który napisał artykuł miał rację- w takim razie jest nas już dwóch ... poza tym ja lubię woblery w paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Paski są super! Ja też jestem za nimi... Szczególni edelikatnie cieniowane - mniam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 (edytowane) bolki miały być testowane w nocy, a tu masz... Edytowane 23 Lipca 2014 przez miras1983 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Stare Dewary, Sumexy i sporo innych polskich wyrobów sprzed lat będzie podpinane i testowane z moimi woblerami a towaru do przerobienia jest sporo. Zrobiłem sobie dzisiaj mały przedurlopowy prezent- Shimano Vengeance Sea Bass- wpadł mi w oko już dawno ale nie mogłem się zdecydować. Kotu też podszedł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 bolo-006.JPGbolki miały być testowane w nocy, a tu masz... Graty stary, ja się właśnie spakowałem na wyjazd- siedem spinów pięć kołowrotków i wór przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 czyli będą ostre testy...to połamania, siedem kijaszków, czyli możesz łamać jednego na dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Nie starczy, będę musiał trzy dni na grzyby chodzić Walę w kojo, jutro długa droga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Długo jeszcze będzie J.P. Pietro lenił się na forum?KONIEC URLOPU WIĘC DO ROBOTY I WSTAWIAĆ NOWE PRACE . (migiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Piotrek jest na mazurach wiec raczej czasu nie ma, ale mogę zdradzić ze dobre filmy pracy woblerow nagrał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) Już wróciłem z krainy opierd....ania się. Zaraz siadam do montowania wideo Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez Piotrek Sukingaad 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Czekamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 hehe a ja dalej w tej krainie sobie mieszkam świetne wobki, na prawdę górna półka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zazdroszczę stary, minęło mi błyskawicznie ale przynajmniej codziennie ze spinem. Intro gotowe ale chyba wrzucę już całe filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Albo co mi tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Piotrek, dawaj filmy pełnometrażowe ... Intro fajne, ale czekamy na więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Fajne intro, czuć ten klimat ps. skoro wróciłeś to chyba pora żebym brał się powoli za mysiora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Sam dałeś znak - sygnał więc do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Muzyczka klimatyczna ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) Nareszcie ;p Kilka bitych godzin robiłem to wideo a ma całe 5 minut. Mam jeszcze z pięć do zrobienia ale teraz będzie już z górki bo mniej filmików do klejenia. Jeszcze Wam się znudzi to intro Aha- jest pyknięty w HD więc jak ktoś ma dobry sprzęt to może luknąć na wysokiej rozdzielczości w ustawieniach YT. Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez Piotrek Sukingaad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Poogladalem i stwierdzam jedną rzecz. Strasznie nie lowne są. Taki długi filmik i bez holu metrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 W piachu się zakopała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi