Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Spoko będę czekał na sierścia od Ciebie. Rzutem na taśmę zakończyłem zbrojenie :) odlałem też kilka nowych uklejek ale mają niedolewki i chyba przed urlopem dam już sobie z nimi spokój... nooo może pyknę ze dwa egzemplarze do testów.

post-50550-0-74782000-1406122242_thumb.jpg

• Like 3

To dopiero po urlopie ale powinno być ok bo już tego typu wzorki malowałem także jakąś wprawę już mam. Są jeszcze 4 inne nowe modele tyle, że dopóki nie podziałam z uklejami to nie będę ich odlewał. Ja najbardziej jestem ciekawy wirujących ogonków- jeden z tych największych ze zdjęcia daje się pięknie bardzo powoli prowadzić na wybranej głębokości może być naprawdę dobra przynęta- od jutra testy na Mazurach  :D  :D  :D  :D  :D

PASKI MUSZĄ BYĆ!!! A tak na serio, kiedyś w zagranicznej prasie wyczytałem, że takie lekkie maskowanie przydaje się do zmylenia drapieżnika kiedy ściga przynętę, chodzi o to, żeby wzór przypominał załamania promieni słonecznych o taflę wody i maskował niedoskonałości sztucznej przynęty względem żywych ofiar. Wypróbowałem to na jednym korpusie i mógłbym przysiąc że ten poczciwy człowiek, który napisał artykuł miał rację- w takim razie jest nas już dwóch ;) ... poza tym ja lubię woblery w paski  :lol:

Stare Dewary, Sumexy i sporo innych polskich wyrobów sprzed lat będzie podpinane i testowane z moimi woblerami a towaru do przerobienia jest sporo. Zrobiłem sobie dzisiaj mały przedurlopowy prezent- Shimano Vengeance Sea Bass- wpadł mi w oko już dawno ale nie mogłem się zdecydować. Kotu też podszedł  ;)

post-50550-0-56562500-1406155626_thumb.jpg

post-50550-0-03055400-1406155639_thumb.jpg

post-50550-0-42648100-1406155787_thumb.jpg

• Like 3

• 2 tygodnie później...

Nareszcie ;p Kilka bitych godzin robiłem to wideo a ma całe 5 minut. Mam jeszcze z pięć do zrobienia ale teraz będzie już z górki bo mniej filmików do klejenia. Jeszcze Wam się znudzi to intro  :D Aha- jest pyknięty w HD więc jak ktoś ma dobry sprzęt to może luknąć na wysokiej rozdzielczości w ustawieniach YT.

Edytowane przez Piotrek Sukingaad
  • Like 2