seemoore Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Piotrek gratulacje! Ładnie zobrazowana praca woblera. Nieregularne odjazdy, kolebanie się na boczki... Killer ... O wykonaniu nie wspomnę, bo wiesz, ze jesteś jednym z moich "Góru" ... Wielki szacunek ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Bardzo dobra przynęta na aktywne ryby, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Skosiłem już kilka szczupłych i parę okonków na nie. Nie jest tak hop siup jak ze sterowymi bo trzeba trochę wprawy nabrać, ale to fajna nauka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 O wykonaniu nie wspomnę, bo wiesz, ze jesteś jednym z moich "Góru" ... To co, zakładam sektę i popełniamy zbiorowe samobójstwo .Dobra, nowy filmik tym razem z T800- krótszy żeby Melek nie marudził. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Pietro,twórczy "wariat " jesteś. "Krany " rewelka zarówno fizjonomia jak i robota.Oba dzieła kinematografii super.Czekam na sprawdzian jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Jutro zobaczysz i sprawdzisz te i jakie tam inne będziesz chciał w boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 SUPERRRRR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dzisiaj miałem okazje sprawdzić Piotrowe "wyroby", zaje....fajne , takie małe dzieła sztuki pracujące wręcz rewelacyjnie. Czekam z niecierpliwością na przetestowanie suvenirów na "pajkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Niech Ci dobrze służą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nie dziękuje bo urwę przy pierwszym moczeniu Farbka to MR HOBBY "Moonstone Pearl" 18 ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Miśki moje. Po półtora roku mogę z czystym sercem powiedzieć jedno- mam w swoim arsenale prawdziwego rzeźnika. Gdybym powiedział Wam to rok wcześniej, pół roku wcześniej, miesiąc wcześniej- nie był bym poważnym a dla mnie konstruowanie przynęt to zajęcie jak najbardziej poważne .Gryźli w ten weekend, wąsaty dżentelmen rozgiął kółeczko więc nie mam się czym pochwalić. Ale nie do końca Wszystkie woblery ze zdjęć skończyły swój żywot w Narwi,dlatego będę robił dużą serię w następnym tygodniu- również na sprzedaż. Chłopaki udzielający się w wątku i obserwatorzy mają oczywiście za frajer. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Super połowiłeś ja tego postapokaliptycznego tylko raz wrzuciłem do wody żeby zobaczyć jak wywija teraz siedzi w pudełku, wody nie ujrzy, szkoda mi Ps. koprus mysiora jest już polakierowany, zostało mi tylko okleić futrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Pierwszy do rzeźnika! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Jeśli jest jakaś kolejka to ja się ustawiam xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Dobra Panowie. Od poniedziałku zaczynam odlewać, będzie szybciej niż w moim standardowym ślimaczym tempie bo sam sporo porwałem przez dwa dni i mi się spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Super połowiłeś ja tego postapokaliptycznego tylko raz wrzuciłem do wody żeby zobaczyć jak wywija teraz siedzi w pudełku, wody nie ujrzy, szkoda mi Ps. koprus mysiora jest już polakierowany, zostało mi tylko okleić futrem Powiem tak, dostałeś tego najlepszego . Wersje lżejsze o 2 gr są fajne ale nie mają takich możliwości co pierwsze modele w standardowej wadze,a jeszcze cięższe idą bardziej po sznurku- zupełnie inna bajka niż z woblerami ze sterem. Byliśmy ostatnio z Jurkanem nad wodą i też przykukał, że przy odrobinie wprawy Janusz będzie potężnie kosił. Zerwiesz to Ci zrobię drugiego, nie ma strachu przyjacielu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) No dobra Panowie, jestem lekko dziabnięty więc bardziej ekstrawertyczny. Opowiem wam co myślę o niektórych użytkownikach Naszego forum. Gównoburzy się nie spodziewajcie bo nie mam takiego charakteru.Jest tu trzech gości, którzy są dla mnie wyznacznikiem jakości lurebuildingu, jest też czwarty, którego przynęty po prostu mi się bardzo podobają. Pierwszych trzech to Tomek, Janusz i Robert, czwarty to Kielo. Nie ma na pewno dużego zaskoczenia bo wszyscy czterej goście prowadzą topowe wątki na jerku ale powiem wam o co mi dokładnie chodzi. Po pierwsze Tomek- ma kilkaset stron wątku który prześledziłem i zawsze zachowywał się jak porządny człowiek. Janusz- kiedy kipnął mój stary zaoferował pomoc i pozwolił mi się wygadać do słuchawy- dziękowałem i dziękuję.l Robert- człowiek dusza, poznaliśmy się w korsarzu i to chyba nie koniec tej znajomości. Kielo- budowniczy z pasją, którego przynęty podobają mi się chyba najbardziej na forum.Chciałem to jakoś podsumować ale lepiej chyba się nie da: Edit: zapomniałem o najważniejszej osobie- Moim Ojcu. Starszy Sygnalista Okrętu Rzeczypospolitej Polskiej Warszawa, oficer Urzędu Ochrony Państwa i Służby Kontrwywiadu Wojskowego, Patriota i rusofob- jak ja Chwała Wielkiej Polsce! Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Piotrek Sukingaad 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Hehe :-) dzięki może kiedyś połowimy razem :-):-):-)Po urlopie już jestem wątek gdzieś zniknął hahaha. Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Kielo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Fajnie, że piszesz otwarcie. Szacun A co do wobków -pierwsza liga :-) Zarówno wykonanie korpusu, malowanie i praca... Aż boję się na niego łowić. Jak skończę swoją serię, chętnie się jeszcze wymienię :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Wróciłem z ryb. Z mokrymi gaciami- siedzi wąsaty bandyta w dole,dwa razy dziś go miałem na kiju i nic- po szyję wchodziłem z wędką. @Pasta miałby używanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Łapaj gaaada :-)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ta, weź i łapaj. Kocur dwa razy uderzył i nic- siedzi w dole z woblerem w pysku i moje wędkarskie ambicje ma w głębokim poważaniu. Pyska mu konkretnie wyczyściłem, pierwszym razem kopyto a drugim obrota czwórkę wyciągnąłem. Za dwa tygodnie się znowu zmierzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nawaliłem wpisów. Fiu fiu. Wczoraj się jeszcze z Narwią żegnałem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi