Mariano Italiano Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Nie widziałeś tam takiego jednego,co zaginął ostatnio z jednego forum.Tomek ma na imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No właśnie nie a myślałem, że go gdzieś nad rzeką spotkam. Chyba najlepiej go przez FB teraz złapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Najważniejsze trzy kijki na jutro. Wieszać flagi Panowie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 A gďzie wybywasz? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na Narew do Pułtuska, zaraz gonię trochę porzucać resztką tego co mi zostało. Po ostatnim weekendzie pudło z woblerami poważnie się przerzedziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Strasznie niska woda ostatnio była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dalej chyba jest, ale ja dzisiaj na kanał bardziej niż na Narew, bo dawno tam nie łowiłem. Trzeba trochę wiedzę odrdzewić, bo łowisko nie gorsze niż sama rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Pietro,WRÓCIŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Spoko. pianka już odlana, od jutra korpusy idą w żywcę. W Pułtusku masa okonia i zębate zaczynają się powoli ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jakiej żywicy urzywasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Cały czas FC52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jak ogarnę po urlopie to się zdzwonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 szalom.Piotrek łowi pewnie już na narwii...wczoraj widzieliśmy się i oglądałem przynęty.... bomba... trochę mu pomarudziłem:Djak da radę w weekend będzie test jego przynęt:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jak to Piotrek zwykł mawiać:"Bo wobler musi mieć paski" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 No i ta zieleń to magia)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 No i ta zieleń to magia))))Tak naprawdę to ta zieleń jest trochę żółta, później zielona, w końcu oliwkowa i na koniec z niebieską opalizacją. Efekt powinien zadowolić nawet wybrednych koneserów. Niestety, na zdjęciach nie potrafię w pełni oddać palety barw. Może to i dobrze. Końcowy właściciel zobaczy więcej, niż na zdjęciu. Lepiej tak, niż na odwrót - zdjęcie "podrasowane cudo", a w naturze - efekt mizerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Jak to Piotrek zwykł mawiać:"Bo wobler musi mieć paski" 1.JPGEhhhh...... te Pietrowe Janusze piękna kooperatywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 "Dobra impreza to księdza nie zaproszą" Zrobione mam trzy nowe wzory, które jutro albo w czwartek pójdą w silikon, chcę trochę na jesieni malizną porzucać a w pudle bida... to se zrobiłem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Bardzo fajnie wyglada łuska. Spytam sie cu to jest te niebieskie cuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 "Dobra impreza to księdza nie zaproszą" Zrobione mam trzy nowe wzory, które jutro albo w czwartek pójdą w silikon, chcę trochę na jesieni malizną porzucać a w pudle bida... to se zrobiłem.20140916_220852.jpg Oj Piotrek masz cierpliwość do tej łuski mam już silikon i żywicę tylko czasu nie mam... Jak jesteś czasowy to daj znać. Dzwoniłem ostatnio ale byleś poza siecià Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Niebieskie "cuś" to modelina. Niebieska Dwa dni od jutra mam wolne tylko nie wiem czy w czwartek albo piątek nie będę musiał na chwilę do Pułtuska podjechać. Jak coś to dzwoń, ustawimy się jakoś. Ewentualnie w weekend z rana. Edytowane 17 Września 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 "Dobra impreza to księdza nie zaproszą" Zrobione mam trzy nowe wzory, które jutro albo w czwartek pójdą w silikon, chcę trochę na jesieni malizną porzucać a w pudle bida... to se zrobiłem.20140916_220852.jpgTen drugi będzie killler :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No mam nadzieję, że coś tam połowi. Dwa dłuższe miały w ogóle nie wchodzić do żadnej produkcji ale wygrzebałem jakieś stare końcówki silikonu i powinno starczyć. Jazgarz (ten na górze) będzie miał jeszcze robione gały z wytrzeszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Jestem pewien, że spod Twojej ręki będą żylety ... Tylko czekam na filmik i na możliwość wymiany . Tego jednego, co mi posłałeś, szkoda mi rzucać do wody i nie wiem, co tera .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi