sukingad Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Szkoda to go nie wrzucać do wody, szczególnie teraz jak się woda będzie klarować i powoli podnosić. Jak się Janusza dobrze nauczysz prowadzić to nie ma bata żeby nie gryźli szczupacy- ja sam się wciąż uczę ale już coraz więcej kumam w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (...) Jak się Janusza dobrze nauczysz prowadzić to nie ma bata żeby nie gryźli szczupacy- ja sam się wciąż uczę ale już coraz więcej kumam w temacie.O, przepraszam.Ja się sam prowadzę dobrze. Choć akurat w tym temacie to bywają różne zdania Co do gryzienia mnie przez szczupaki, gryzą chętnie. Wystarczy dać im paluch. Dowód w załączniku: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 O, przepraszam.Ja się sam prowadzę dobrze. Choć akurat w tym temacie to bywają różne zdania Co do gryzienia mnie przez szczupaki, gryzą chętnie. Wystarczy dać im paluch. Dowód w załączniku:paluch.jpgHe, he a to nie była pirania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 O, przepraszam.Ja się sam prowadzę dobrze. Choć akurat w tym temacie to bywają różne zdania Z tym prowadzeniem to też dużo zależy o "siły uciągu" i pogody... barowej hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 O, przepraszam.Ja się sam prowadzę dobrze. Choć akurat w tym temacie to bywają różne zdania Co do gryzienia mnie przez szczupaki, gryzą chętnie. Wystarczy dać im paluch. Dowód w załączniku:paluch.jpg Janusz,nie wygląda mi to na szczupaka żeś wsadzał palec gdzie nie trzeba... ale zęby tam?dobry okaz trafiłeś zacząłem używać rozwieracz do paszczy i nie jestem już pogryziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 A może zamiast rozwieracza zacznij używać długich kombinerek do odchaczania ryb? SavageGear ma fajny odhaczacz. Ja mam zawsze na pontonie minimum 3 szt sprzętu do odhaczania żeby mieć coś zawsze pod ręką. Po co pchać paluchy do paszczy z 700 zębami? Rozwieracz niepotrzebnie łamie zeby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 "Dobra impreza to księdza nie zaproszą" Zrobione mam trzy nowe wzory, które jutro albo w czwartek pójdą w silikon, chcę trochę na jesieni malizną porzucać a w pudle bida... to se zrobiłem.20140916_220852.jpgPietro,kumam, że ten środkowy ma około 6-6,5 centa i będzie bez ozora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Z ozorem. Na razie wszystko zdaje się zmierzać do tego, że roślinność wodna zgnije jak co roku , więc i mi awersja do sterów mija. Po 7,5 cm mają te dłuższe ten tak powyżej 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Fajniutkie ... a co ja mogę, jak mi żal go wrzucać . Podeslesz nastepne, to pewnie zaatakuję moją wodę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Podeslesz nastepne, to pewnie zaatakuję moją wodę ... "Lepszy cwaniak, matkę z tyłu po szosie wozi staruszkę żeby nas tylko wrobić" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Hahahaha .... Serio, to czekam na dalsze rezultaty Twoich działań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Trzy lata polowań, zawsze mnie jakiś ch..j przelicytował ale wreszcie mam... za 45 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Trzy lata polowań, zawsze mnie jakiś ch..j przelicytował ale wreszcie mam... za 45 zeta 20140917_225233.jpgPamietam te czasy tuz po upadku komuny stary, dobry, niemiecki Cormoran ładnie to chodziło ; masełkowà pracę miało sprzet był warty wydanych pieniedzy nie to co teraz Piotrek jutro zadzwonie Bo dzisiaj mialem urwanie ajajaj ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Dalej chodzi jak masełko i ten hamulec , jutro zawożę go do serwisu na spa Dzwoń śmiało jak będziesz miał czas, trzeba się w parę osób na jakieś łowienie za Warszawą umówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Trzy lata polowań, zawsze mnie jakiś ch..j przelicytował ale wreszcie mam... za 45 zeta 20140917_225233.jpgPietro, muzeum PZW otwierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Jurek, toż to maszyna nie do zdarcia i przy moich ślimakach młodziak. "Bebechów" i hamulca to i teraz 90% konstrukcji może mu pozazdrościć a ma ze 2 dyszki już pewnie- dzisiaj gość w serwisie chwalił stan więc jest dobrze. Z resztą jak masz taki "eksponat" to chętnie przyjmę każdą ilość- np. za moje Libry Wszyscy tylko te turki-srurki, gowno tam się znata, wnuk mechanika wam mówi Edytowane 18 Września 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Wszystkiego po trochu plus czarna żywica w natarciu, zaczynam wypełniać nowe pudło na jesień. Tak Rudi, Twoje też tu są, już z górki chłopie nie trać wiary heheh 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ale uklei mi nie pokazałeś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Pierwsze przymiarki do nowych kolorków, salamandra. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Pierwsze przymiarki do nowych kolorków, salamandra.20140920_174647.jpg20140920_174630.PNG20140920_174555.jpg20140920_174604.jpgLux! Mogłeś je wziąć na dzisiejsze narwiańskie testy. Na tej czystej wodzie mogły by się sprawdzić takie kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Miałem wziąć ale lakier nie zdążył wyschnąć. A wyjazd był dooobry- szczególnie wyjście z hukiem hehe, tylko brakowało tego grilla z piwkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Pierwsze przymiarki do nowych kolorków, salamandra.20140920_174647.jpg20140920_174630.PNG20140920_174555.jpg20140920_174604.jpgŁadny ten brzydal :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 czachy lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 czachy lux Dzięki Panowie, właśnie mi Robercie podsunąłeś pomysł na następną salamandrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Nówki sztuki prosto z formy. Zaraz wycinam rowki na stery, zakładam trampkopamki i lecę świńskim kłusem nad bajoro.Ciernik i jazgarz będą w bardzo krótkiej serii (dopóki formy wytrzymają), chyba, że okażą się superświetne. Uklejka i ostatni z serii mają jakieś swoje teoretyczne przeznaczenie ale wszystko wyjdzie w praniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi