Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda to go nie wrzucać do wody, szczególnie teraz jak się woda będzie klarować i powoli podnosić. Jak się Janusza dobrze nauczysz prowadzić to nie ma bata żeby nie gryźli szczupacy- ja sam się wciąż uczę ale już coraz więcej kumam w temacie.

(...) Jak się Janusza dobrze nauczysz prowadzić to nie ma bata żeby nie gryźli szczupacy- ja sam się wciąż uczę ale już coraz więcej kumam w temacie.

O, przepraszam.

Ja się sam prowadzę dobrze. Choć akurat w tym temacie to bywają różne zdania :D

Co do gryzienia mnie przez szczupaki, gryzą chętnie. Wystarczy dać im paluch. Dowód w załączniku:

post-52580-0-27596900-1410940671_thumb.jpg

• Like 5

O, przepraszam.

Ja się sam prowadzę dobrze. Choć akurat w tym temacie to bywają różne zdania :D

Co do gryzienia mnie przez szczupaki, gryzą chętnie. Wystarczy dać im paluch. Dowód w załączniku:

attachicon.gifpaluch.jpg

Janusz,

nie wygląda mi to na szczupaka :P

żeś wsadzał palec gdzie nie trzeba... ale zęby tam?

dobry okaz trafiłeś :D

zacząłem używać rozwieracz do paszczy i nie jestem już pogryziony

A może zamiast rozwieracza zacznij używać długich kombinerek do odchaczania ryb? SavageGear ma fajny odhaczacz. Ja mam zawsze na pontonie minimum 3 szt sprzętu do odhaczania żeby mieć coś zawsze pod ręką. Po co pchać paluchy do paszczy z 700 zębami? Rozwieracz niepotrzebnie łamie zeby.

• Like 1

"Dobra impreza to księdza nie zaproszą"  <_< Zrobione mam trzy nowe wzory, które jutro albo w czwartek pójdą w silikon, chcę trochę na jesieni malizną porzucać a w pudle bida... to se zrobiłem.

attachicon.gif20140916_220852.jpg

Pietro,

kumam, że ten środkowy ma około 6-6,5 centa i będzie bez ozora?

Trzy lata polowań, zawsze mnie jakiś ch..j przelicytował ale wreszcie mam... za 45 zeta :)

attachicon.gif20140917_225233.jpg

Pamietam te czasy tuz po upadku komuny :) stary, dobry, niemiecki Cormoran :) ładnie to chodziło ; masełkowà pracę miało :) sprzet był warty wydanych pieniedzy nie to co teraz :( Piotrek jutro zadzwonie Bo dzisiaj mialem urwanie ajajaj :))

Jurek, toż to maszyna nie do zdarcia i przy moich ślimakach młodziak. "Bebechów" i hamulca to i teraz 90% konstrukcji może mu pozazdrościć a ma ze 2 dyszki już pewnie- dzisiaj gość w serwisie chwalił stan więc jest dobrze. Z resztą jak masz taki "eksponat" to chętnie przyjmę każdą ilość- np. za moje Libry  :)

Wszyscy tylko te turki-srurki, gowno tam się znata, wnuk mechanika wam mówi  :lol:

Edytowane przez Piotrek Sukingaad

Nówki sztuki prosto z formy. Zaraz wycinam rowki na stery, zakładam trampkopamki i lecę świńskim kłusem nad bajoro.Ciernik i jazgarz będą w bardzo krótkiej serii (dopóki formy wytrzymają), chyba, że okażą się superświetne. Uklejka i ostatni z serii mają jakieś swoje teoretyczne przeznaczenie ale wszystko wyjdzie w praniu.

post-50550-0-63251000-1411309533_thumb.jpgpost-50550-0-41936200-1411309544_thumb.jpgpost-50550-0-85618800-1411309554_thumb.jpgpost-50550-0-34282500-1411309566_thumb.jpg

• Like 1