seemoore Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 I jak testy? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 No jestem w miarę zadowolony, wszystkie pracują dość drobno i intensywnie ale to wszystko w zależności od steru. Chodziło mi bardziej o to ile mogę wrzucić ołowiu do środka bo jeszcze takich maluchów nie robiłem. Dałem ciała z tym na którym mi najbardziej zależało czyli 1 od lewej na czwartym zdjęciu, możliwe, że się ołów przesunął na stelażu- jak nie to czeka mnie kupa roboty Chyba dzisiaj T800 zrobię w nowym malowaniu. Mam plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ladniutke. Podoba mi sie 2 od lewej z ost foty. Ile ma cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Dzięki. Ma w okolicach 8cm, u Ciebie to pewnie głodne ukleje takie woblery pożerają Czekam na drut i zaczynam odlewać żeby jeszcze na jesieni trochę na nie porzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Piotrek mam pytanie co do czarnej żywicy. Kupiłeś barwnik z progmaru czy próbowałeś innych specyfików? Kozak salamandra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Siemasz majster. Wziąłem barwnik z progmaru, jest bardzo wydajny a jak pięknie łapy barwi Panie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Super, powiedz mi jeszcze jak z jego gęstością ? Jest bardzo gęsty? Kiedyś kupiłem barwnik progmarowski ale był tak gęsty że nie dało rady nim barwić żywicy. Konsystencja zbliżona do dwuskaładnikowych klejów epoxydowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Trochę mniej niż epoksyd ale jest dość gęsty, najlepiej dawać niewielkie ilości i dobrze mieszać. Przy mieszaniu bez dodatków nie ma problemu, z wypełniaczem już trochę gorzej. Trzeba mieć technikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Chyba wpadnę do Ciebie w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Spoko. Coś tam będę malował pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Chyba wpadnę do Ciebie w tygodniu Slider, dajcie znać jak się dogadacie z Piotrem co do dnia.Mam interes do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ja to w ogóle powinienem się zająć organizacją imprez. W prawdzie to jeszcze nie level "dziwki, wino i pianino"/ "rakieta, lasery, wóda, dziwki" ale nieźle mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Spoko Ezehiel Piotrek z organizacji eventów jest fajna kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nooo, to w czwartek ściepa po chrobrym heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Jak coś wole imprezy typu "Sex, koks i tajski boks". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Czyli program spotkania ustalony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ostatnio zacząłem malować to co się da pędzlami. Ja się nie stresuję, sąsiedzi nie napieprzają w sufit, jest ok... do czasu malowania detali heheh 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Wczoraj wybuchł mi przewód do aerografu a dzisiaj w walce mój aerograf ale zrobiłem Jeszcze oczy, ster, kilka warstw harcerza i nad wodę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Ściemniasz, znów ci się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Nie chciało?! 20 szt schnie, 2 będą malowane międzywarstwo i jeszcze 5 jest do pomalowania pędzlami i jeszcze nowe aero psu w dupę. Bardzo mi się chciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Nope....Jakby ci się chciało byś dał znać...A tak.. Tylko się pienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Będziesz chciał "na testy" to przeprosisz za pomówienia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Hehehe... Będziesz chciał bym testował inaczej będziesz gadałJedziesz jutro łowić?Dziś w W-wie postu...Ogolili Wisłę od Gdańskiego do spójni... Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 To chyba ze dwa lata temu :/ Najwcześniej w niedzielę wyskoczę bo się woblery same nie skończą. Taki hardcorowy wyjazd planuję od czwartku do soboty-niedzieli. Chcesz to zapraszam, właśnie zaczyna się sezon na poważnie w moich okolicach. Uprzedziłbym Cię, że będzie konkretna narwiańska sieczka ale widziałem jak idziesz po krzakach jak przycinak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Tiaaaa szczególnie z tobą była sieczka:pNie wiem czy wytrzymam znów tyle z tobą na szczęście Łukasz poprawił humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi