sukingad Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Nic na siłę. Weźmiesz Robertowi T800 na zlot. Oczywiście jeśli nie masz nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Wczoraj wybuchł mi przewód do aerografu a dzisiaj w walce mój aerograf ale zrobiłem Jeszcze oczy, ster, kilka warstw harcerza i nad wodę.20141010_190439.jpg20141010_190247.jpg20141010_190309 (1).jpg20141010_190331.jpgNo jak się używa tego samego przewodu do faji i do aero to takie skutki mogà wyniknàć :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Daj Pan spokój, trzeba się nauczyć wreszcie pędzlami maziać trochę lepiej bo to strach z tą maszyną. Dzisaj to musiałem dobrze sąsiadów wk..wiać ale żaden nie przyszedł z reklamacją, znaczy nieśmaili ludzie pewnie heheh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Taki tam sierściuch nieodrośnięty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Taki tam sierściuch nieodrośnięty 100_1019.JPG100_1022.JPG100_1025.JPG100_1028.JPG"brzydki" jak sierściuch moich sąsiadów (szaro-bure toto i jeszcze w paski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Tak jeszcze a'propos nic nie robienia, które zarzucił mi nie powiem kto...ezehiel I jeszcze Janusz ogolony z grzbietu i brzuszyska-zaraz idzie w formę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 "brzydki" jak sierściuch moich sąsiadów (szaro-bure toto i jeszcze w paski) No właśnie nie szaro-bure. Takie światło i taki fotograf z dupy się trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Ty "matejkoooo" nie bądź taki skromniacha (już myślałem że utkąłeś w kanałach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Kanały, bagna, starorzecza i Narew od czwartku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jeszcze przed czwartkiem będę miał dla ciebie formę do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No z takim zapasem to na ryby można jechać ;] dobra robota, jak zwykle ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 No z takim zapasem to na ryby można jechać ;] dobra robota, jak zwykle ;PMało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jeszcze przed czwartkiem będę miał dla ciebie formę do zrobienia.Ale do zrobienia po czwartku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Mało! Ja tam by nie narzekał ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Od czwartku będzie odliczanie na uwadach. Muszę jeszcze parę sztuk odlać, jutro będę cisnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Piter, sztuka to nie tracić przynęt...kup jakiś wyczepiacz sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Dzisiaj komplet 3 zębatych na T800 w wersji jerk mazianego pędzlami, znalazłem również Wielką Purchawę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Graty Pietro wreszcie jakieś fishe z bagien , a purchawa first clase Edytowane 17 Października 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Nałaziłem się dzisiaj po tych krzakach jak dzik za szyszkami. Jutro też pójdę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 sam młócisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Wszyscy jacyś tacy zajęci w tygodniu, praca czy coś. Kariery robią tylko ja taki głupi, że na rybach czas marnuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 I jeszcze parę sztuk nowych wobków jeden cykniety aero a drugi pędzlami. Foty jakie są, takie są- zawsze to lepiej niż na moim niesmiertelnym stoliku z ikei. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 MIOOODZIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Te ostatnie mocno myszkują? A odnośnie malowania pędzlami to moim zdaniem ten Twój terminator sporo zyskał - malowanie fajnie wydobywa głębię rzeźbionej powierzchni.W malowanych aero aż mi było szkoda że nie podkreślałeś tego rzeźbienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Matejko się robisz Edytowane 17 Października 2014 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi