sukingad Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Te ostatnie mocno myszkują? A odnośnie malowania pędzlami to moim zdaniem ten Twój terminator sporo zyskał - malowanie fajnie wydobywa głębię rzeźbionej powierzchni.W malowanych aero aż mi było szkoda że nie podkreślałeś tego rzeźbienia Dzięki, obydwie metody mają swoje wady i zalety np. białorybu za Chiny Ludowe bym pędzlami nie wymalował, za to okonia i owszem. Nowe wzory to modele testowe, każdy ma inny ster i różnie rozmieszczone obciążenie. Mam jeden egzemplarz jak ten malowany aero z podgiętym sterem, bardzo ładnie odbija w trakcie prowadzenia i błyska bokiem. Jutro zrobię więcej fotek bo narobiłem całe pudło woblerów i jerków tylko dzisiaj nie było okoliczności przyrody do zrobienia zdjęc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Dzisiaj komplet 3 zębatych na T800 w wersji jerk mazianego pędzlami, znalazłem również Wielką Purchawę 20141017_150324.jpg20141017_150412.jpg20141017_151255.jpg20141017_152558.jpg20141017_152018.jpg20141017_152641.jpg20141017_155248.jpg20141017_110512.jpgFajne te bagno Piotrek nie dojadę, bo muszę rano być na lotnisku a pòźniej to już trochę za mało czasu. Pewnie nawieczorowego skoczę na ktoràś z miejscowych głòwek bo zedki się ruszyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Spoko, tam się jeszcze konkretny sezon nie zaczął, mamy czas Jeszcze takiego Janusza sobie wyfasowałem. Torpeda na ołowiu 12g, hula spokojnie 50 m na plecionce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ekstra. Moim zdaniem przerośnięte okonie też nimi nie pogardzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 17 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Tyle, że tych przerośniętych jest jak na lekarstwo chociaż od kilku lat populacja okonia w moich okolicach mocno się rozrosła i większe sztuki zdarzają się coraz częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Piter, Łów nie gadaj.Ja uziemiony jestem dziś...Mam dla ciebie roboty trochę i pracuje dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Pracuj, pracuj a ja pójdę sprawdzić czy okonie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Wędkarskie życie wróciło do normalności, zimno, pada i biorą co najwyżej sznurówki- zwykle małże i badyle. Dlatego zrobiłem dzisiaj trochę fotek nowości i starości 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Piter było nie spać tylko łowićZnów muszę cię wziąć na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Było spać i olać dzisiaj łowienie- klimat się zmienił i ryby poszły w pizzz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 To było za nimi:pJutro ja miałem jechać na osieczek... Żona idzie na babski wieczór.... Więc idę do wąsowej...Wpadasz? Godzina jazdy wkd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Jutro to ja do chałupy wracam i odlewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Na privie Masz towar do odlania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Fajnie zaprezentowane przynęty widać dbałość w najmniejszych szczegółach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dzięki Mateusz. To głównie zasługa światła słonecznego, a najmniejsze szczegóły to moja robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Na privie Masz towar do odlaniaWylakieruj toto porządnie bo się kiepsko odleje- tak na błysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Pierwsze próby takiego bardziej azjatyckiego podejścia do zagadnienia co jest lurbulding hendmejd, a co nie. Wątpię jednak, żeby były takie pieniądze, które zmuszą mnie do ręcznego wykuwania stelaży i tak już zbezcześciłem uświęcony stan lenistwa "łatwą i przyjemną" żywicą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Szczupak teściak na Surowego Janusza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Szczupak teściak na Surowego Janusza 20141022_165732.jpg20141022_165705.jpgNo i nie szkoda pracy i farby jak łowisz na surówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) No i nie szkoda pracy i farby jak łowisz na surówki? Jurkan to specjalna surówka.Piter naciera ją cocainą dlatego jest biała[emoji12] Koniec śmiechu, widziałem brania na tą surówkę i sam tez miałem brania na surówkę targeta PozdawiamEzehiel Edytowane 23 Października 2014 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Trzeba jakoś je zmuszać do brań. Esoxy ciągną grube ścieżki koksu z januszowego brzucha i cała glinianka hula na bombie R'N'R!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pietro Ty jesteś "FISHDYLER" zakało wodnego społeczeństwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tylko w łeb nie daję bo za leniwy jestem Właśnie wymalowałem serię jerków farbami od Rudiego i powiem tak- zmieniło się moje postrzeganie tego, co to jest dobra farba. Jego akryle wymiatają. Muchos gracias Senior Marcin, mi respeto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tylko w łeb nie daję bo za leniwy jestem Właśnie wymalowałem serię jerków farbami od Rudiego i powiem tak- zmieniło się moje postrzeganie tego, co to jest dobra farba. Jego akryle wymiatają. Muchos gracias Senior Marcin, mi respeto images.jpgMiałem to samo Createxy poszły w kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Oj trzeba będzie Rudiemu konkretne pudło zrobić żeby się nie zbiesił Edytowane 23 Października 2014 przez Piotrek Sukingaad 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi