jurkan Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pietro to okoniowate "bydełko"jest w boskiej kolorystyce , JA CHCEM, JA PŁACEM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Wrócił ja z bagien. Żyłka na przelotkach zamarzała ale coś tam gryzło Dzisiaj nowy Janusz przejął bagna na własność. No i poszzzz jak przycinak, mięcho na wigilię psu w du..ę. Z resztą rybie mięcho to w zasadzie warzywo, kiełbacha rządzi co tłumaczę zawsze kaloszom puszczając rybę. Edytowane 24 Października 2014 przez Piotrek Sukingaad 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Pietro to okoniowate "bydełko"jest w boskiej kolorystyce , JA CHCEM, JA PŁACEM!!! Okoni to ja się muszę od Irasa nauczyć. Taka prawda, ostatnio zacząłem się zastanawiać co to jest "wobler okoniowy" i flaszkę z oranżadą temu kto odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Oj trzeba będzie Rudiemu konkretne pudło zrobić żeby się nie zbiesił 20141023_142803.jpg20141023_142818.jpg20141023_142853.jpg20141023_142930.jpg20141023_143056.jpg20141023_143045.jpg20141023_143005.jpgNo Pitrek, muszę powiedzieć że malowanko okonia wyszło rewelacyjnie. Muszę zobaczyć ten czerwony kolor bo go nie pamiętam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Czarna wiśnia stary, ale to dopiero w niedzielę będzie grane bo schnie jeszcze. A wyszły miodnie, możesz się czuć jak Japończyk- czyli 100% perfect. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 A tak wygląda połączenie czerwieni od Rudiego przygaszone czernią. Spotkałem też kota o spojrzeniu niepokojąco podobnym do jednego z naszych adminów. Kto zgadnie, do którego ten dostanie woblera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) jak pudło to nie będę ułatwia zabawy Niezłe zombiaki ..... Edytowane 26 Października 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pudło ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Mimo wszystko wobki fajne... podobne do strike pro... pracują również podobnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Nie wiem jak pracują strike pro, bo ja za bardzo na inne nie łowię- z braku czasu, za dużo swojej produkcji do testowania. Te odbijają na boki, lusterkują w opadzie do tego błyskają bokami. Co do "nagrody" za prawidłową odpowiedź to model i malowanie do wyboru, do koloru Edytowane 26 Października 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Do mnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Gramy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 To kocica jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Toż to wystarczy głęboko w oczy kocisku spojrzeć i odpowiedź nasuwa się sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Piotrek, wątpię by ktokolwiek z nas aż tak się spoufalał z którymkolwiek z adminów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Tacy wszyscy nieśmiali? Redakcja też może zgadywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 No dooobra - Milupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Cieplej i rzeczywiście spojrzenie podobne ale nie Piotrka miałem na myśli. Jak nikt nie trafi to wyfasuje się jakiegoś woba bo tego nie przewidziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Do Frika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Kubuś wybierz sobie model i kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 http://jerkbait.pl/uploads/monthly_10_2014/post-50550-0-13331800-1414067914.jpgBędzie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 No i gitara, w sumie to Dagon trochę mnie zagiął i też by mu się coś należało. Także wedle życzenia, za odwagę Towarzyszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Piotrek, przy okazji się machniem, bo ja mam od Ciebie już jednego wobka, więc dobry obyczaj nakazuje się kiedyś pomieniać, co byś miał i Ty coś mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Daleko nie mamy do siebie (ZTM łączy ludzi hehe), pudło mam ostatnio ładnie wypchane to i będziesz miał w czym wybierać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 kot "paskudny" bo pomaziany jak Twoje woby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi