sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Kot był pierwsza klasa, i prawie dziabnął mojego jerka, znaczy koneser hehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Daleko nie mamy do siebie (ZTM łączy ludzi hehe), pudło mam ostatnio ładnie wypchane to i będziesz miał w czym wybierać.Ja pudło dopiero wypcham zimą, teraz pustki i wiatr hula. Będziem się łapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dagon jak nastrugasz coś to daj znać to i ja chętnie mykniem coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Kot był pierwsza klasa, i prawie dziabnął mojego jerka, znaczy koneser hehe.Futrzak nie koneser i do tego ślepy skoro rzuca się na takie "szkaradztwo" chyba że ten wobek to panienka no i jest w jego kolorkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dagon jak nastrugasz coś to daj znać to i ja chętnie mykniem coś Jasne, że dam znać, nawet już wiem co od Ciebie chciałbym wyrwać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Pietro, a ode mnie nic nie chcesz? ( sork Ty badziewia nie tykasz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Wiesz, ja na darmowe to się nie obrażam, z resztą na Twoje najczęściej łapię... jak nie łapię na swoje. Bo fartowne są do pasiaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Trzeba znaleźć czas na spotkanko to coś podrzucę i coś zamówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 To może jakoś po wszystkich śniętych albo w okolicach czwartku u mnie bo będę maział trochę towaru przez cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 zdzwonimy się po 1.11, rewelka ten z czerwienią Rudiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Bajeczka :-) Edytowane 26 Października 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dobry zapłon heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 W związku z tym, że dzisiejsza "kocia zagadka" została pomyślnie rozwiązana a ja mam jeszcze coś tam na zbyciu, mam dla Was propozycję nie do odrzucenia. Oddam następnego woblera za dokończenie zdania:"Lepiej oddaj mi tego woblera, bo...(i tutaj Wasze propozycje)" Kierujemy się zasadą im głupiej tym lepiej, nie jestem też obrażalski. Decyduje ilość polubień danej odpowiedzi a jak będzie się kształtowała poniżej wszelkiej krytyki, to ja sam wybiorę Kończymy zabawę w poniedziałek o tej samej porze żeby dać szansę pracownikom budżetówki na chwilę odpoczynku przed komputerem w robocie- w końcu jutro poniedziałek. Wobler do zgolenia na foto poniżej. Dobrej zabawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dzisiaj niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo bez niego już mnie uj... strzela 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Czy szczupak tez jest nagroda wigilia się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Mogę jakieś pęto kiełbasy dorzucić. Rybie mięso to nie mięso Michał ja znam idealną odpowiedź, która w Twoim wykonaniu położyła by mnie na łopatki ale zostawię ją dla siebie żeby nie kończyć zabawy. Edytowane 26 Października 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo potrzebuję na moje zajeżdżone łowisko prawdziwego killera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo moja żona to cudo okiem pożera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo nie powiem czy Sikorski naprawdę słyszał, jak Putin Ukrainę rozbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Próbuj próbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo inaczej na jerku będzie prawdziwa afera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Za chęci też jest jakaś nagroda? :-) Ostatnio w końcu wytestowałem wobka od Ciebie... I co? Żona i ja zakochaliśmy się w jego pracy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo stres mnie zżera, jak cholera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Za chęci to po bruku do piekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi