Dagon Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo przedwczesnym muśnięcie baletek paprykarzem, niczym zdziwiony dzięcioł, na zdjęciu profesor wyszedł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo inaczej już nigdy nie pójdę do fryzjera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) I to się nazywa absurd!... Dagon Edytowane 26 Października 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 I to się nazywa absurd!Senkju.Ma się ten towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo inaczej rychło zakończy się moja kariera Lurebuildera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo inaczej rychło zakończy się moja kariera Lurebuildera :-)Używasz bardzo poważnych argumentów. To już niemal groźby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Hahaha :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Lepiej oddaj mi tego woblera, bo inaczej nie poślę Ci obiecanego seemoore'a killera :-) Edytowane 26 Października 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo jego praca mi dech zapiera :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Aaa scwaniłeś się, "Lepiej" dodałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo inaczej w Twoim wątku będę robił za SPAM'era :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Aaa scwaniłeś się, "Lepiej" dodałeś.Piszę z telefonu. Doceń to :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo inaczej w Twoim wątku będę robił za SPAM'era :-)To chyba już za późno heh. Następnym razem ustalimy po jednej odpowiedzi. Teraz już nie ma co kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mu (czyt. seemoore) tego woblera bo chop napalony na niego jak szczerbaty na suchara ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Spoko, do poniedziałku jeszcze trochę czasu. Może coś się jeszcze ciekawego urodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Lepiej oddaj mi tego woblera, bo zamienię się w hate'ra :-) Edytowane 26 Października 2014 przez seemoore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo żona posiała moje lipowe listewki, przez co nastrój mam ku-rewski :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo żona posiała moje lipowe listewki, przez co nastrój mam ku-rewski :-)Oooo to już lepiej. Chociaż dla Ciebie pewnie gorzej, przerzuć się na żywicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Żywicę i resztę ferajny mam. Teraz będę zabierał się za model matki, dlatego potrzebne mi listewki. Żona tradycyjnie twierdzi, że nic nie wie ... Szlag... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja tam ostatnio z suchego badyla robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Kurde a miałem się dziś tym zacząć bawić... Jutro poszukiwania... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Najlepiej iść na ryby, jeszcze parę leży. Badyl jest potrzebny tylko do wypalenia korpusu także nie musisz szukać niewiadomo czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Rozbawiłeś mnie Piotrek Cóż, jak zabawa to zabawa:"Lepiej mi oddaj tego woblera, bo - miły bracie - wyskubię Ci wszystkie włoski. Na klacie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 I o to chodzi, antidotum na syndrom niedzieli Właśnie się dowiedziałem, że jutrzejsza zjeba w robocie może być dużo mniejsza, tudzież może jej nie być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi