Melanzyk Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Może coś ode mnie tak krótko "Lepiej oddaj mi tego woblera, bo.... pomidor" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Żadnych gróźb karalnych, wyzwisk, prób przekupstwa... kompromitujących taśm. Macie czas do jutra, ja idę w kojo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Yszzzzzz jak z dzieckiem...Piotrek, lepiej oddaj mi tego woblera, bo znów rozdasz wszystko a klient dzwoni gdzie towar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ależ spokojnie Milordzie, wszystko będzie bo nie mam wyjścia. Musi być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Piotrek jest jak fabryka - wszystkich zaspokoi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Tak czytam ten wpis już drugi raz i się zastanawiam czy Cię nie zdyskwalifikować za dwuznaczne sugestie pod adresem "kapituły konkursu" ale skoro już napisałem, że nie jestem obrażalski to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Piotrek, przecie to z czystej sympatyji do Ciebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jako, że oglądałem Kilera wczoraj. – Tu Ryba, wzywam cię, Akwarium… Lepiej oddaj mi tego woblera, bo to nie jest żadna popierdółka.To jest Kiler!A ja tego kilera chę, a najlepiej kilerów dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera bo moim rybom tu głód doskwiera, pudło juz puste, prezentu juz nie ma, ja potrzebuje tego killera :-P Pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Lepiej oddaj mi tego woblera, bo chłopaki z forum zrobią ze mnie frajera... Emocje rosną, serce drży, nowym woblerkiem obdaruj mnie Ty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 No dobra, czas podsumować zabawę. Po pierwsze, Michale, idealną Twoją odpowiedzią byłoby: "Lepiej oddaj mi tego woblera bo Ci nie zrobię tego podwodnego filmiku, który obiecałem 13 lipca 2014 za jerka do testów"- wygrał byś w cuglach za bezczelność Postanowiłem dać jerka osobie, która nic jeszcze ode mnie nie dostała czyli Jarkowi @prezes79- prześlij dane do wysyłki na pw. Jeżeli będziesz miał pytania odnośnie prowadzenia, sprzętu etc. to śmiało pisz. Dzięki wszystkim za bohaterską postawę w nierównej walce z syndromem niedzieli i poniedziałkiem, który z samej definicji jest... ehhh. Zachowajcie czujność bo to dopiero jedna bitwa a do maja niedziel dużo. Będą zestawy ale łatwo nie będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Morał tej bajki jest krótki i niektórym znany- dużą liczbą postów woblera nie wygramy :D :D :D :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nie maż się, chłopaki nie płaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Zaskoczyłeś mnie.... PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Jestem pełen niespodzianek i sprawiedliwy jak sam sk......n. Idę stelaży jeszcze pokręcić jeeeee Edytowane 27 Października 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Yes, yes. Ślę dane na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gratuluję zwycięzcy . Woblery naprawdę przedniej jakości, więc bedziesz zadowolony. Piotrek, filmik będzie.Z pewnych względów osobistych, nad wodą od czasu naszej korespondencji byłem zaledwie może 2-3 razy... Jesli chcesz, mogę Ci nawet użyczyć kamerkę do nagrań podwodnych. Zainteresowany? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Gratuluję zwycięzcy . Woblery naprawdę przedniej jakości, więc bedziesz zadowolony. Piotrek, filmik będzie.Z pewnych względów osobistych, nad wodą od czasu naszej korespondencji byłem zaledwie może 2-3 razy... Jesli chcesz, mogę Ci nawet użyczyć kamerkę do nagrań podwodnych. Zainteresowany? Pozdrawiam. Nie ma co wysyłać takiego sprzętu, wiem jakie cuda dzieją się na rozdzielniach poczty- poczekam na filmiki Twojego autorstwa Jeżeli przeważyły względy osobiste to może czas rozważyć rozwód albo oddanie dziecka do adopcji... i już możesz śmigać nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Tiaaaa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Czcigodni Laureaci, Przyjaciele, Jerki zostały wysłane dzisiaj rano, dziękuję za cierpliwość i dżentelmeńską postawę bez dopytywania się- to ja zachowałem się niegodnie i haniebnie ale nie miałem zupełnie czasu dobiec do przybytku uciech z trąbką nad drzwiami. Pani Pocztowa oburzyła się dzisiaj moją niewiarą, że przesyłki dojdą na jutro, "Co, ja nie połknę?! Ja nie połknę?!" hehhePozdrawiam, niedługo nowa zabawa, muszę tylko wymyślić głupi temat przewodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Wariat :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 późno to seemoore spostrzegłeś Pietro, po długim wecku zadzwonię bo teraz mam urwanie "dzwonków" ps . łowisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Odlewam coś tam. może jutro się na chwilę urwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi