Dagon Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Myślę, że pomidorowy odzew konkursowy nie wynika z braku wiedzy uczestników, ale raczej z niechęci do dzielenia się nią.Paski na przynętach wędkarskich to nie jakieś tam banalne kropki, czy za przeproszeniem - ciapki.Początki poznawania tej techniki malowania przynęt sięgają jaskiń w Cro Magnon, były badane przez najznamienitsze umysły każdej niemal epoki.Począwszy od wyprawy Jazona po złote runo (które było oczywiście w paski), poprzez studia nad kamieniem filozoficznym, który miał zamieniać kropki w paski (złoto to kit dla mediów), nie kończąc wcale na eksperymentach legendarnego Leonardo, czy też innych zrozpaczonych brakiem sukcesu malarzy (nawet uszy w desperacji cięli) dochodząc w końcu do odciętego od świata, pełnego tajemnic studia w Area 52. A Ty tu konkurs robisz.Ot tak!No to ... pomidor. Edytowane 12 Listopada 2014 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 No i właśnie pomidorową gotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Dlaczego wobler ma paski?Bo paski są modne. Ewentualna wygraną proszę przesłać na adres mojej żony nieoczekiwanie przyszła z pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 A to nie mieszkacie razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jarek przez swoja wedkarska pasje zbyt dlugo przebywal nad woda i teraz musi mieszkac sam ze swoja wedka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Może kolega ciągle łowi i nie było sensu bawić się w taki banał jak zameldowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 może i tak było ale nie zmienia to faktu ze ryby mu gaci prać nie beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Przepraszam, czy to nadal wątek o woblerach? Pranie gaci? A feee Należało napisać, do rąk własnych mojej żony, podkreślając jej wkład w konkurs. Bo niewątpliwie na modzie to Ona się zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja tu pomidorową wciągam a dyskusja widzę kwitnie. Odbeknie mi się po obiedzie, ułoży i ogłoszę wyniki... chyba, ze mi się przyśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Śpisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Wstałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) W dotrzymaniu godziny końca konkursu przeszkodziła mi ciąża spożywcza ale przynajmniej dzień jeszcze mamy ten sam co w założeniach konkursu. Woblera wygrywa Grzesiek @badtobone za tekst o epickich dresiarskich paskach. Ślij dane do wysyłki na priv i czekaj listonosza w oknie Od jutra chwilowy koniec z tymi herezjami bo trzeba trochę poodlewać woblerów, zamiast się w koło fortuny bawić. Edytowane 12 Listopada 2014 przez Piotrek Sukingaad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 A żeby nie było, że nic nie robię. Robię i to jakimi farbami, jakość przebija się nawet przez nędzność tych fotek Bydlaka z ostatniej fotki chcę potestować jeszcze w ten weekend z obrotem nr 4 z tyłu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Kobieta cię zabije:p Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Nie ma takiej opcji, to znaczy jest ale za milion innych rzeczy też- woblery to pikuś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Byłem dzisiaj trochę pochlapać przynętami ale jakoś pogoda jest ostatnio zupełnie nietrafiona w moje gusta, dlatego posiedziałem tylko chwilę na jednym bajorku i zrobiłem kilka fotek. T800 w odsłonie oczojebno-tyrgysiej. Mały powrót do poprzedniego projektu. Temat rozmieszczenia oczka coraz bliżej moich oczekiwań. poprzednie było na grzbiecie około 1 cm od pyszczka i przynęta musiała być bardzo wolno prowadzona, żeby skrzydełko nie wprawiało jej w wolne obroty (za to wyczyniała cuda przy zaprzestawaniu zwijania). Aktualnie wszystko jest pod tym względem ok, obrotówka pracuje przy najwolniejszym zwijaniu a korpus kołysze bokami a'la kopyto. Docelowo ma być coś pomiędzy pierwszą i drugą opcją- przede wszystkim większa praca korpusu. Janusz w wersji jerkbait malowany w 90% farbami Rudiego- mają niesamowitą optykę w wodzie. Ten egzemplarz idzie do jednego z pokrzywdzonych przez Pocztę laureatów konkursów. Będzie Pan zadowolony I na koniec, niektórym znany już kot o niepokojącym wzroku admina a nawet, jak słusznie zauważył Dagon, dwóch adminów. Przychodzi zawsze z propozycją intratnej współpracy- daj mi rybę a ja pozwolę żebyś mógł mnie lubić 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Podobają mi się te Janusze, oj podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Pierwsza i druga wersja Januszów swoje połowiła i na pewno będzie kontynuacja tematu ale na razie mam mniej wędkarskie tematy na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Żona, dzieci, trzęsienie ziemi, nic nie powinno Cię odciągnąć od Lurebuildingu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Spaślak z Żerania 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Graty Pietro, jakie gabaryty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Trzydzieści parę centymetrów. Upasiony był strasznie był ale nie sprawdzałem czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 takich pasiaków to od kilku lat u nas nie widać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Mi się wydaje, że to bardziej kwestia dystansu, na którym się trzymają niż braku "pogłowia". Zrób sobie zestaw do możliwie dalekich rzutów to zobaczysz różnicę. Z resztą nie tylko w braniach większych okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Spaślak z Żerania unnamed (1).jpg20141126_133641.jpg20141126_133701.jpgŁadny garbik Piotruś Ja wtedy strzeliłem grubego sandała Grube konie pomału wyłażà ale z czasem krucho, oj krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi