sukingad Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 No widziałem, że tam na Wiśle karty rozdajesz Ja jutro nad Bug jadę jeszcze pomachać bo już się tam wybieram 2gi miesiąc i dotrzeć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 I jak tam na Bugu, bo u mnie rano było - 14 i odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 No ja nad Bug też nie dojechałem. Wyszedłem po 5 na fajka i stwerdziłem, że takie ryby to mam w d..... Byłem na Kanale Żerańskim, za Warszawą cały zamarznięty, kończy się zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Słusznie prawisz , znaczy się pauza ( mam nadzieję ze nie do wiosny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Tam zaraz pauza, trza ciepłowni poszukać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Tam zaraz pauza, trza ciepłowni poszukać Kròtko, zwięźle i na temat hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Poszukamy Adaś jakiejś mety na zimę. Jest Żerań, są Siekierki, w Ostrołęce na Narwi chyba też jest jakaś miejscówa, trzeba paczeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dzisiejszy urobek. Praca na kilka form to jednak dobry pomysł. Przy odpowiednim odlewaniu razem z ilością podnosi się jakość odlewu, ale to trzeba wiedzieć jak lać . "Szybko, czysto i bez grzechu- powiedziała zakonnica wychodząc z krzaków" No i praca oczywiście na nieśmiertelnym stoliku Ikei, blat kiedyś oprawię w ramy i powieszę w honorowym miejscu... jak sie posypie za 10-20 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Może to tak zwany "kurdeblat"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Całkiem ładna rodzinka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Przeblat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Całkiem ładna rodzinka :-)Rodzinka do przehandlowania, ja mam zapas w tym roku w pudle. Berkley CL robi swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 To możemy pozamieniać... :-) Też kilka eobków dziś udziergałem i w końcu praca jak należy :-). No i niebawem się też zrewanżuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Michał, ja to u Ciebie i tak mam już ze dwa obiecane, do maja jeszcze mogę poczekać, ale najbliższego w 2015 . Część z tych jest już zamówiona i część do sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Piotrek, dla mnie słowo ważniejsze od pieniędzy. Dostaniesz, co Twoje :-). Jutro może wstawię foto surówek i niebawem malowanie. Wybierzesz coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Spoko, daj znać jak wstawisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Piter a jak nasza sprawa? Robimy tego połówkowego jera? Też kilka eobków dziś udziergałem i w końcu praca jak należy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Robimy Milordzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Siemka Pietro,czy masz jakąś potrzebę w kwestii drewnianej drobnicy bo sezon patykowy zakończyłem i zaczynam dziergać drewienko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Przyjmę z wdzięcznością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 zdłubie coś to Sobie wygrzebiesz.Pietro zdrowych i spokojnych Świąt i super lania (wobów) w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dzięki! Chyba przez Śródmieście przejeżdżałeś, że Ci się tak wcześnie świąteczny nastrój udzielił hehehe Ja tradyzyjnie pożyczę w stosownym czasie. Idę testy wobów w wannie przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Trochę wobków dla kolegi ze shrapa na ukończeniu. Dobrze, że bajora rozmarzły bo w wannie to sobie można ustawiać temperaturę wody, nie woblery. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Kozackie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dzięki. Rodziły się w bólach przez kilka miesięcy. Ostatnio dochodzę do wniosku, że to jednak nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi