adamekkp Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 a da się z tego żyć ?Normalnie to Kevina mam dość, chociaż na terminatora popatrzę połamania Piotrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na razie się nie da heheh ale to dopiero początki. Jutro wysyłam Ci paczkę z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Bo ja zaczynam z tego żyć to trzeba kręcić ile się da hehe zaraz jadę na gliniankę posprawdzać trochę starocie Hehe, chyba Jakieś gorące źródła z piraniami :-B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Na razie się nie da heheh ale to dopiero początki. Jutro wysyłam Ci paczkę z rana.Najpierw święta, sylwester teraz to, kiedy skończą się te okazje do picia?????Dzięki, czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A to już pytanie do ustawodawcy bo on ustala święta i dni wolne od pracy. Nie mniej osobom prawcowitym z natury lub zwykłego przyzwyczajenia zrekompensował był to harówką do 67 roku życia. Tak od siebie dodam że za hartzlackiem zjeździłem całą Wielką Wieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ja też długo szukałem hartzlacka bardzo długo, skończyło się na tym, że trafiłem na sklep, w którym sprzedawca co jakiś czas zamawia jedną puchę specjalnie dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A to już pytanie do ustawodawcy bo on ustala święta i dni wolne od pracy. Nie mniej osobom prawcowitym z natury lub zwykłego przyzwyczajenia zrekompensował był to harówką do 67 roku życia.Tak od siebie dodam że za hartzlackiem zjeździłem całą Wielką Wieś.Pie...sz dostałeś ode mnie pół puchy jakby było mało miałeś dzwonić...Przestań pić zacznij wywiązywać się ze zobowiązań... Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A przypomnieć Ci jak je....o z tej puchy bo żeś nie potrafił zamknąć szczelnie Pride mi gościu ciemnotę w Leroyu wciskał że od 8 lat nie sprowadzają a typ u którego kupowałem wcześniej zrobił sobie dłuższy urlop i odbiłem się od drzwi.Ale w końcu zostałem szczęśliwym psiadaczem lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Hehe, chyba Jakieś gorące źródła z piraniami :-BKolega za bardzo w pogodę uwierzył, zastałem taflę Nie ma tego złego jutro nad Narew się kojtnę zrobić rozeznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 A ja Hertzla mam na życzenie w mojej wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maarcin Wojtczak Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Nowa biomechaniczna suszarka do woblerów mojego, nie chwaląc się, pomysłu 20150104_012625.jpg20150104_012653.jpg Pierwszy pomysł banera i loga czyli takie szmery bajery. b1n.pnglogo 1120.pnglogo 2120.pngzarąbiste te robocopy coś na podobe sobie musze sobie zdziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tanio oddam w dobre ręce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pamiętaj o tych,co za granicą czekają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Marianie Drogi, ja jutro w Twojej intencji nad Narew pielgrzymuję ukleje sprawdzać. Właśnie dostałem gryps z Pułtuska o treści "Narew płynie - jest dobrze". także musi być dobrze, nie inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wczorajsza partyjka a dzisiaj moje ulubione malowanie- pędzlami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Piotrku tak z czystej ciekawosci... Po kiego grzyba ci ta zapalniczka? hhehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Czasem lubię sobie przygrzać... klej termiczny do mocowania obciążenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Waga widać dużo przeżyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Szczerze to nie mam pojęcia dlaczego jeszcze działa hehehe Dobry model od Chińczyków mi się chyba trafił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 za swoich czasów też miałem taką huśtawkę chociaż ważyłem coś innego.... ;> Pędzle mówisz??(większość podkładuje białym... respekcik) Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Szczerze to nie mam pojęcia dlaczego jeszcze działa hehehe Dobry model od Chińczyków mi się chyba trafił.Moja wyglądała gorzej i ważyła chyba mi się tez dobry model trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 A tak wyglądają gotowe w 80% . Jest przy tym masa roboty ale to czysta przyjemność. Następne zdjęcia będą prawilne z jakiegoś pleneru. Chyba zacznę też maziać aerografem na czarnych podkładach, ta metoda ma przyszłość Melanż, moja połowa roboty przyjdzie do Ciebie w paczce od Michała. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Marianie Drogi, ja jutro w Twojej intencji nad Narew pielgrzymuję ukleje sprawdzać. Właśnie dostałem gryps z Pułtuska o treści "Narew płynie - jest dobrze". także musi być dobrze, nie inaczej Wielkie podziękowania Piotrze w Twoją stronę Obym tylko znalazł odpowiedni trunek,który te poświęcenie zrównoważy Ten deal oprzemy na PP,kolejny face to face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wiesz, cała przyjemność po mojej stronie. Oby wyszło w dłuższej perspektywie tak, że nasiadówy nad wodą to będzie mój obowiązek zawodowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Skromny tutek z malowania pędzlami:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.636826489773750.1073741828.598681703588229&type=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi