Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

A to już pytanie do ustawodawcy bo on ustala święta i dni wolne od pracy. Nie mniej osobom prawcowitym z natury lub zwykłego przyzwyczajenia zrekompensował był to harówką do 67 roku życia.

Tak od siebie dodam że za hartzlackiem zjeździłem całą Wielką Wieś.

A to już pytanie do ustawodawcy bo on ustala święta i dni wolne od pracy. Nie mniej osobom prawcowitym z natury lub zwykłego przyzwyczajenia zrekompensował był to harówką do 67 roku życia.

Tak od siebie dodam że za hartzlackiem zjeździłem całą Wielką Wieś.

Pie...sz dostałeś ode mnie pół puchy jakby było mało miałeś dzwonić...

Przestań pić zacznij wywiązywać się ze zobowiązań...

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

A przypomnieć Ci jak je....o z tej puchy bo żeś nie potrafił zamknąć szczelnie ;)

Pride mi gościu ciemnotę w Leroyu wciskał że od 8 lat nie sprowadzają a typ u którego kupowałem wcześniej zrobił sobie dłuższy urlop i odbiłem się od drzwi.
Ale w końcu zostałem szczęśliwym psiadaczem lakieru :)

Nowa biomechaniczna suszarka do woblerów mojego, nie chwaląc się, pomysłu  :)

attachicon.gif20150104_012625.jpgattachicon.gif20150104_012653.jpg

Pierwszy pomysł banera i loga czyli takie szmery bajery.

attachicon.gifb1n.pngattachicon.giflogo 1120.pngattachicon.giflogo 2120.png

zarąbiste te robocopy coś na podobe sobie musze sobie zdziałać

A tak wyglądają gotowe w 80% . Jest przy tym masa roboty ale to czysta przyjemność. Następne zdjęcia będą prawilne z jakiegoś pleneru. Chyba zacznę też maziać aerografem na czarnych podkładach, ta metoda ma przyszłość ;) Melanż, moja połowa roboty przyjdzie do Ciebie w paczce od Michała.

post-50550-0-34942500-1420489964_thumb.jpgpost-50550-0-41057100-1420489980_thumb.jpgpost-50550-0-20618300-1420489995_thumb.jpg

post-50550-0-26951700-1420490009_thumb.jpgpost-50550-0-79083300-1420490022_thumb.jpgpost-50550-0-02741200-1420490035_thumb.jpg

• Like 6

Marianie Drogi, ja jutro w Twojej intencji nad Narew pielgrzymuję ukleje sprawdzać. Właśnie dostałem gryps z Pułtuska o treści "Narew płynie - jest dobrze". także musi być dobrze, nie inaczej :)

Wielkie podziękowania Piotrze w Twoją stronę :) Obym tylko znalazł odpowiedni trunek,który te poświęcenie zrównoważy B)

Ten deal oprzemy na PP,kolejny face to face ;)