sukingad Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Jest i frajda i naprawdę fajne efekty. Muszę się dobrze porozglądać za tutorialami modelarskimi, żeby trochę skila poszerzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 To prawda, w pełni ręczne malowanie daje nieporównywalnie większą frajdę niż psiknięcie lub oklejanie. Może dlatego, że malowanie to jednak jakiś element przyjemnej zabawy, a dwa psiknięcia i oklejka idą bardziej w stronę "fabrycznej" produkcji.Fajne te Twoje "Terminatorki". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Siadasz Pan sobie na spokojnie przy stole, przygotowujesz pędzelki, farby i maziasz parę godzin bez pośpiechu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Super Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dzięki, jutro dorzucę jeszcze parę fotek bo już nie m am siły się z nimi boksować. Zamówiłem dzisiaj 40 mb drutu i litr żywicy, coś mi się zdaje, że mikrobalon zejdzie mi już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Hehe, dokładnie Panie, tak to wygląda. Rozkłada się klamoty na biurku, puszcza w tle jakiś film albo muzyczkę i ze spokojem na ryjku można sobie pomalować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Uklejki też takie okoniowate z wyglądu Jeszcze kilka warstw harcerza przed nimi ale nie mogłem się oprzeć, żeby trochę porzucać i sprawdzić co w trawie piszczy. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Nawet uklejki muszą mieć paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 adashhh a żebyś kuzwa wiedział ze muszą co to za ukleja bez pasków? Pytam się?! Pozdro wariaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) adashhh a żebyś kuzwa wiedział ze muszą co to za ukleja bez pasków? Pytam się?! Pozdro wariaty . Bez pasków są nudne , wszystkie takie same :D Edytowane 20 Stycznia 2015 przez adashhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 No, no zaczynasz Pietro "mistrzować"Graty za za termy i ukleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Jurek takie życie, że "trzeba być rekinem inaczej zjedzą cię inne rekiny". Sam z resztą wiesz najlepej jak u mnie się sprawy mają. Przynajmniej jak wypali to wszystko w dłuższej perspektywie to będę miał pracę marzenie, bez szefa kretyna, podpierdalaczy i całego tego korpo bagna- targetów, kejsów i innego anglosaskiego śmiecia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laska2309 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Uklejki też takie okoniowate z wyglądu Jeszcze kilka warstw harcerza przed nimi ale nie mogłem się oprzeć, żeby trochę porzucać i sprawdzić co w trawie piszczy.180120151843.jpg180120151850.jpgbajeczka malowanko kombinacje z oczkiem fajna sprawa Edytowane 22 Stycznia 2015 przez laska2309 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Muszą być takie kombinacje żeby była w nich moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Seryjka malowana ręcznie pędzlami. Muszę zrobić małe rozeznanie w temacie takiego malowania bo to naprawdę fajna sprawa. Parę sztuk zostawiam sobie a z 10 szt wstawię na giełdę.002 (1).jpg001-(1).pngA ja, nie chwaląc się nic a nic, mam już u siebie 2 szt malowane ręcznie.Mistrzostwo świata, a Piotrek jest jak artysta Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Jeszcze raz dzięki za przychylną recenzję, właśnie próbuję dłubać nowy model... bo mi się stelaży nie chce kręcić Edytowane 25 Stycznia 2015 przez Piotrek Sukingaad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Jurek takie życie, że "trzeba być rekinem inaczej zjedzą cię inne rekiny". Sam z resztą wiesz najlepej jak u mnie się sprawy mają. Przynajmniej jak wypali to wszystko w dłuższej perspektywie to będę miał pracę marzenie, bez szefa kretyna, podpierdalaczy i całego tego korpo bagna- targetów, kejsów i innego anglosaskiego śmiecia wiem, wiem Piotrze i trzymam pazury(kciuki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Przygotowania do rozszerzenia "rozmiarówki" bezsterowców- popperek i jerk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Przygotowania do rozszerzenia "rozmiarówki" bezsterowców- popperek i jerk 260120151861.jpgDuzie te jipki Piotluś. Czekamy na finał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ladne bardzo cikawy design .Ciekaw jestem jak wyjdzie ten poperek ,sledze watek i czekam na postepy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dzięki Popper na pierwszy ogień będzie w stylu tattoo, właśnie siedzę nad projektem- potem na tym samym kopycie uskubię trochę krótszą wersję ale już w srandardowej odsłonie. Od strony funkcjonalnej chodzi mi o płytko pracującą i lotną przynętę na duże szczupaki żerujące przy powierzchni. Jest też taki stary ruski wobler (ja widziałem wersję zrobioną z odblasków) z pyszczkiem ustawionym jak popper ale pracuje standardowo- też będę próbował tak go ustawić bo pamiętam, że mój wujo pięknie kosił na niego zębate, z resztą słyszałem o nim kilka przychylnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) ..z pyszczkiem ustawionym jak popper ale pracuje standardowo..Czy jego praca przypominała może pracę tego mojego dziwaka poppera rainbow co nagrałem ostatnio? chodzi mi o 1:45 w filmiku. ps. filmik usunę jak odpiszesz bo nie ma sensu żeby zaśmiecał Ci wątek , to tak tylko chwilo, dla ułatwienia odpowiedzi;) Edytowane 26 Stycznia 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Niech sobie będzie, mi nie przeszkadza innym zapewne też. Na tablecie mało co widzę, odpiszę Ci jak odbiję komputer mojej kobiecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Tomic robi cos takiego ,generalnie wabiki na lososie z trola ale zerknij prosze na prace . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dokładnie chodziło mi o tego sowietę, na pewno niejeden z Was jeszcze pamięta Pracy już dobrze nie kojarzę ale była chyba nieco węższa niż i ciut szybsza niż z filmiku Pride'a, na pewno żwawsza niż z drugiego wideo ale przy tym korpusie pewnie wyjdzie bardziej jak ten Tomic. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi