Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

To prawda, w pełni ręczne malowanie daje nieporównywalnie większą frajdę niż psiknięcie lub oklejanie. Może dlatego, że malowanie to jednak jakiś element przyjemnej zabawy, a dwa psiknięcia i oklejka idą bardziej w stronę "fabrycznej" produkcji.

Fajne te Twoje "Terminatorki". ;)

• Like 1

Jurek takie życie, że "trzeba być rekinem inaczej zjedzą cię inne rekiny". Sam z resztą wiesz najlepej jak u mnie się sprawy mają. Przynajmniej jak wypali to wszystko w dłuższej perspektywie to będę miał pracę marzenie, bez szefa kretyna, podpierdalaczy i całego tego korpo bagna- targetów, kejsów i innego anglosaskiego śmiecia :)

• Like 3

Uklejki też takie okoniowate z wyglądu  ;) Jeszcze kilka warstw harcerza przed nimi ale nie mogłem się oprzeć, żeby trochę porzucać i sprawdzić co w trawie piszczy.

attachicon.gif180120151843.jpgattachicon.gif180120151850.jpg

bajeczka malowanko :P kombinacje  z oczkiem fajna sprawa

Edytowane przez laska2309

Seryjka malowana ręcznie pędzlami. Muszę zrobić małe rozeznanie w temacie takiego malowania bo to naprawdę fajna sprawa. Parę sztuk zostawiam sobie a z 10 szt wstawię na giełdę.

attachicon.gif002 (1).jpgattachicon.gif001-(1).png

A ja, nie chwaląc się nic a nic, mam już u siebie 2 szt malowane ręcznie.

Mistrzostwo świata, a Piotrek jest jak artysta ;)

Dzięki!

Jurek takie życie, że "trzeba być rekinem inaczej zjedzą cię inne rekiny". Sam z resztą wiesz najlepej jak u mnie się sprawy mają. Przynajmniej jak wypali to wszystko w dłuższej perspektywie to będę miał pracę marzenie, bez szefa kretyna, podpierdalaczy i całego tego korpo bagna- targetów, kejsów i innego anglosaskiego śmiecia :)

wiem, wiem Piotrze i trzymam pazury(kciuki) ;)

Dzięki :) Popper na pierwszy ogień będzie w stylu tattoo, właśnie siedzę nad projektem- potem na tym samym kopycie uskubię trochę krótszą wersję ale już w srandardowej odsłonie. Od strony funkcjonalnej chodzi mi o płytko pracującą i lotną przynętę na duże szczupaki żerujące przy powierzchni. Jest też taki stary ruski wobler (ja widziałem wersję zrobioną z odblasków) z pyszczkiem ustawionym jak popper ale pracuje standardowo- też będę próbował tak go ustawić bo pamiętam, że mój wujo pięknie kosił na niego zębate, z resztą słyszałem o nim kilka przychylnych opinii.

..z pyszczkiem ustawionym jak popper ale pracuje standardowo..

Czy jego praca przypominała może pracę tego mojego dziwaka poppera rainbow co nagrałem ostatnio? :) chodzi mi o 1:45 w filmiku.

ps. filmik usunę jak odpiszesz bo nie ma sensu żeby zaśmiecał Ci wątek , to tak tylko chwilo, dla ułatwienia odpowiedzi;)

Edytowane przez Pride

Dokładnie chodziło mi o tego sowietę, na pewno niejeden z Was jeszcze pamięta ;) Pracy już dobrze nie kojarzę ale była chyba nieco węższa niż i ciut szybsza niż z filmiku Pride'a, na pewno żwawsza niż z drugiego wideo ale przy tym korpusie pewnie wyjdzie bardziej jak ten Tomic.

post-50550-0-49300000-1422307367_thumb.png

• Like 2