Melanzyk Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Piotrze w końcu normalna rozmairówka na szczupaki Ile można te okoniowe jerki klepać PozdrawiamM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Po ostatnim sezonie zacząłem wierzyć, że coś jeszcze w polskich rzekach pływa, zobaczymy czy się nie przejadę na tej naiwności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Praca tego woba Tomic fajna!- coś takiego głębiej pracującego pod szczupłego też byłoby super - pod trola. Cieszę się że wchodzisz w większe rozmiarówki - Piotrek - piszę się na nie! edit:A u nas na wsi, w Lublinie, dalej zakaz trollingu.Cholery można dostać Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Będą będą bo muszą być ale dzisiaj padam już na ryja po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Przytulaj się do piersi i łap relaxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Ostatnio obserwuję diametralną zmianę podejścia mojej lubej do mojego hobby - Co robisz?- Spałem...- Miałeś chyba odlewać dzisiaj!?- Zaraz zacznę . Czas, jak to mówi Kapitan Bomba, "napierda..ć z karabinów!". Same się jerki nie odleją, taka robota 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Coś tak mało "nagoł" , do roboty leserze (ma rację Kobita że cie pogania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 44 szt. jeszcze 3 okrążenia i będzie wszystko odlane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 No i po wszystkiemu na dzisiaj 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Rozkręcasz się Panie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Piotrze bardzo starrannie wykonane oczka w stelazach. Masz jakąś maszynkę czy tak już wyrobiona ręka? ;-) StrzałaM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ręcznie kręcę na okrągłych szczypcach, tak jak w obrotówkach, oczko i oplot wokół osi. Opuszki palców mam tak zgrubiałe jakbym grał na basie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Szacun, myślałem że masz jakiś szablon albo prowizoryczną giętarkę! Masz szablon w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 A jakiej grubości to drut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Szacun, myślałem że masz jakiś szablon albo prowizoryczną giętarkę! Masz szablon w rękach Po jakimś czasie nic już nie czujesz Mel, drut jest grubości 08 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Piotr,smażalnie otwierasz czy co? Graty masz fach w rąsiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ta mam, cały dzień się boksuję z projektowaniem i końca nie widać Przynajmniej tyle mi dzisiaj wyszło, że gips zastąpiłem masą solną jako wypełniacz do wzornika. Za paczkę 500 g gipsu wołali prawie dwie dychy to kij im w oko, żydek jestem hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Te Stefan, a gdzie ty ten gips oglàdałeś??? dokladnie dzisiaj na Płockiej w sklepie artystycznym Za 2 kg płaciłem 8 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 W tesco, w sklepie biurowym. Tam w ogóle nie za tanio jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 za dwie dychy to kupisz 5kilo gipsu jubilerskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Oni tam za wszystko liczą jak żyd za matkę... ale są blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ty to nie gips tylko feta i nie 500 a 0,5g....Tylko nie wciągaj tej masy solnej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nic już nie muszę robić bo sobie rękę rozciąłem. Wolne na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 No pięknie. Chłopaka zdołowali, że przepłaca a ten od razu się pociął :| Piter nie rób głupstw. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Nic nie zapłaciłem, opa żydek style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi