sukingad Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Coś tam się powoli wyłania 10 cm i pewnie ze 30 gr wyjdzie, muszę kawy dokupić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 zrób wersję 30g i 50g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pięćdziesiątak będzie na innym korpusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 zrób wersję 30g i 50g zrób wersję 10g - 6cm i coś mniejszego na kleksy, a i jeszcze 7g - 7 cm moze na coś się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jakieś mniejsze będę robił na wiosnę w podobnych rozmiarach, ale z gramaturą to jeszcze nie wiem jak wyjdzie. Kształtki czekają na swoją kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Rozmiarami w dobrą stronę idzie Jeśli nie będzie w planach czegoś większego i cięższego to rezerwuję nawet tą 'dyszkę' - 1 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Świeżak dostał trochę połysku Jak bozia da to jeszcze dzisiaj będzie w formie, jutro odlewy kontrolne, w sobotę w wodzie... ale za to niedziela będzie dla nas 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Fajny wariatuńcio, pewnie dalekiego zasiegu.a z tą niedzielą, to planujesz połowić?? Na dniach wstawie fotki z tego co połowiłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) No raczej swoje pofrunie, w niedzielę zobaczymy może gdzieś na chwilę wyskoczę ale to tylko na testy. Edytowane 6 Lutego 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 I to są, proszę ja Was, porządne testy a nie jakieś kamerki srerki http://videochart.net/video/09802.0ac2e7a22d208773723491fdf139 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Pierwszy egzemplarz odlany, waga bez obciążenia 17,5 g, zaraz będzie dociążany i ustawiany . Obok forma super tajnej przynęty która, o ile wyjdzie, przyprawi mnie o niesamowity ból dupy przy odlewaniu. Dlatego będzie obrzydliwie droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Już mi sie podoba ten jerk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Po malowaniu będzie klawy, faktura i detale zaiście wyszły. Przemyśl młodzieńcze jutrzejsze testy to może z jednym wrócisz na dzielnię Edytowane 6 Lutego 2015 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Fajnie się zapowiada czekam na więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dobra, na dzisiaj koniec roboty. Równowaga w wodzie ustalona i dobrane 5 opcji obciążenia "gołe korpusy ważą od 22 do 25 gramów czyli wyjdzie max ok 26 do 29 gr z uzbrojeniem i polakierowanych. Jutro jadę trochę potestować ten i jeszcze jeden model, którego wcześniej nie pokazywałem. Jerki ze zdjęcia, o ile wyszły tak jak się spodziewam, pójdą na giełdę jako zestaw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 yyy to może wyglądać dziwnie, nie to nie moje foto ale za to wobler chyba Piotrka, dlatego wstawiam. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 No rzeczywiście wymiarowa i wszystko zgodnie z regulaminem PZW 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 yyy to może wyglądać dziwnie, nie to nie moje foto ale za to wobler chyba Piotrka, dlatego wstawiam. Nie to nie Piotra , on nie chodzi w stringach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Pierwszy egzemplarz odlany, waga bez obciążenia 17,5 g, zaraz będzie dociążany i ustawiany . Obok forma super tajnej przynęty która, o ile wyjdzie, przyprawi mnie o niesamowity ból dupy przy odlewaniu. Dlatego będzie obrzydliwie droga 060220151887_.jpgPietro,a może to jednak Twój ten na zdjęciu powyżej? Edytowane 7 Lutego 2015 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 nieee, ja to śmigam w stringach w panterę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Cholera mówiłem, że robisz dilda [emoji14]Mariano potwierdzi Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Powiadam Ci: będziesz jeszcze miauczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Miau? Edytowane 7 Lutego 2015 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Piotr po co Ci kamuflaż w gaciach ? Edytowane 7 Lutego 2015 przez jurkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Jak to na polowaniu, dobry kamuflaż ważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi