Maciek1 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Jaka wielkość tych jerków i czy ewentualnie można się zapisać na ze dwie może trzy sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Hej, to są te standardowe, które wrzucałem na wątki ze sprzedażą- 7 i 7,5 cm. Jak chcesz to na pewno coś mi zostanie i być może w każdym rodzaju malowania, niedługo będę rozsyłał fotki "po ludziach", którzy zamawiali to dam Ci znać co tam się ostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 20150223_230147.jpgPoproszę co powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Paski muszą być 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 A będą większe bo te rozmiary to ciut za małe. nawet dwa razy większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Będą ale na razie dł 10 cm i 30 gr. takie dość korpulentne. Mam kilka sztuk, tyle że jadą z bratnią pomocą na wschód. Przed majówą coś na bank jeszcze odleję i pewnie też jakieś większe. Ferrox- święte słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 W takim razie uzbroję się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 No dobra, postarałem się tym razem odrobinę lepiej ze zdjęciami, czasem można. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ładniutkie Fajny ten mechaniczny fire tiger jest jakiś wolny?Pozdro ziomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Jest, będzie- na razie nic nie wystawiałem, pewnie w niedzielę dopiero bo jutro znowu harówa A cyborgi w tym malowaniu wyszły rzeczywiście lepiej niż myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Oj wyszły, wyszły miałem okazję wczoraj pomacać - REWELACJA !!!Wielkie graty Pietro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Tzw. bratnia pomoc się szykuje na wschód http://tvoytrofey.ru/rybalka/groups/rybalka_lyubym_sposobom/samodelki_i_otnoshenie_k_nim_polskiy_master_voblerov.html#comment30174 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Piotrek tam już bliżej do Japan Jeżeli wiatry będą pomyślne to w czerwcu znów tam zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Piotrek widać że się rozwijasz. Początek miałeś trudny ale teraz to już z górki. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 No póki co na półkach w Moskwie ich nie zobaczycie, ale może paru gerojów entuzjastów się znajdzie. Dzisiaj na Chłodnej strażakom handlowałem parę sztuk- darmowa wycieczka po remizie. U Ciebie Adaś firmy nie chcę zwiedzać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 No i "nastał nowyj mieżdunarodnyj majster" Graty Pietro. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Jeszcze zobaczymy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Takie małe przedsezonowe co nieco w oczekiwaniu na nowy kompresor do popsucia. Edytowane 15 Marca 2015 przez Piotrek Sukingaad 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Szatan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Szatan 20150318_225621.jpg20150318_225609.jpg20150318_225558.jpg Dobry zakup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Dopiero rozpakowałem ale prezentuje się okazale... i nawet działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Najważniejsze że działa:) Oby miotał powietrzem jak szatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 I kot ma radochę z nowego kartonu Na razie nauczyłem się gdzie jest włącznik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi