@slider@ Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jak chcesz to mogę wpaść w weekend przed rybami, to zrobię Ci krótki kurs obsługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Kolego, przed rybami to będzie noc- z rana jedziemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Wez go na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Co, ja nie wezmę, ja nie wezmę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 No ja myślę że raczej na pewno nie zobaczymy tu w wątku zdjęcia z kompresorem nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Piotrek, ćwikasz w łykend??? może podbije jak nie ma problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 W niedzielę rano bo w sobotę pracuję. Jak coś to puść mi nr tel. na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingMEN Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Śliczne te twoje przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Dziękować. Coś tam sobie dłubię w wolnych chwilach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tak przy okazji, kilka zdjęć od kolegi @czaro73, którymi wysępił darmowe przynęty w przyszłości a ja przyjemniej z tym nie będę musiał się pierdzielić 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Tak przy okazji, kilka zdjęć od kolegi @czaro73, którymi wysępił darmowe przynęty w przyszłości a ja przyjemniej z tym nie będę musiał się pierdzielić DSC_7125.jpgDSC_7132.jpgDSC_7133.jpgDSC_7134b.jpgWysępił ? , ha ha , dobre Oto moje zdjęcia dla Piotrka, który zaproponował mi barter przynętami za foty, a ja musiałem się pierdzielić, jak pisze Piotrek Do kolejnego razu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Pietro tylko bez podtekstów w tak przyzwoitym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Tak przy okazji, kilka zdjęć od kolegi @czaro73, którymi wysępił darmowe przynęty w przyszłości a ja przyjemniej z tym nie będę musiał się pierdzielić DSC_7125.jpgDSC_7132.jpgDSC_7133.jpgDSC_7134b.jpg Wysępił ? , ha ha , dobre Oto moje zdjęcia dla Piotrka, który zaproponował mi barter przynętami za foty, a ja musiałem się pierdzielić, jak pisze Piotrek Do kolejnego razu Przynęty i zdjęcia są ekstra Piotrek planujesz coś większego zmajstrować, tak od 14 cm w górę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Planuję ale nie wiem czy wyrobię się jeszcze przed majówką. Po zimowych testach dziesiątki już dopracowane w dwóch wersjach tak jak zakładałem, ale mam właśnie ochotę takiego konkretnego jebakę zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Może być po majówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Przynęty i zdjęcia są ekstra Piotrek planujesz coś większego zmajstrować, tak od 14 cm w górę ?Planuję ale nie wiem czy wyrobię się jeszcze przed majówką. Po zimowych testach dziesiątki już dopracowane w dwóch wersjach tak jak zakładałem, ale mam właśnie ochotę takiego konkretnego jebakę zrobić Melek to chyba konkretnefo jebakę zrobi. Przypuszczam, że tylko kilka osób na jerku będzie miało kij pod to!Ha! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Na szczupłym 100+ forma lana? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Tak przy okazji, kilka zdjęć od kolegi @czaro73, którymi wysępił darmowe przynęty w przyszłości a ja przyjemniej z tym nie będę musiał się pierdzielić DSC_7125.jpgDSC_7132.jpgDSC_7133.jpgDSC_7134b.jpgNo fotki super ,ale wykonanie przynęt jeszcze lepsze Sukingaad brilliant style Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Planuję ale nie wiem czy wyrobię się jeszcze przed majówką. Po zimowych testach dziesiątki już dopracowane w dwóch wersjach tak jak zakładałem, ale mam właśnie ochotę takiego konkretnego jebakę zrobić Wtedy "mamuśki" szału dostaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Niejakie zainteresowanie widziałem już przy okazji 10-tek, ale dopiero niedługo zacznie się właściwe łowienie. Dzisiaj odpaliłem "na sucho" szatana Proxxona, przymierzam się w weekend coś tam wymalować, bo znowu pogoda się zesrała jak tydzień temu i raczej długo nad wodą nie zabawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 31 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 To jak juz pomalujesz te 10tki - daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeden z dwóch nowych modeli ustawiony na walk the dog'a i uklejki dla Jurka Miałem nadzieję trochę dłużej przez święta pobiegać nad wodę ale pogoda jest taka, że czasem nie wiadomo jak nazwać to co aktualnie pada z nieba- dzisiaj np. trafił mi się gradodeszcz Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Piotrek Sukingaad 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jak zwykle klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dziękować. Za to Twój Mysior jak zwykle wzbudził zainteresowanie nad wodą i w wędkarskim U Zbyszka. Pierwsze po co zwykle do mojego pudła ludzie sięgają, trochę za tanio ostatnio je pohandlowałeś moim zdaniem, 3 dyszki minimum byłoby uczciwie za tą robotę i ich pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi