Pride Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jak się kończy równocześnie lakier, drewno i drut to trzeba szybciorem zarobić parę groszy i stąd ta cena te wielkie 8cm będą w granicach 70zł, jak ktoś kupi, to kupi, jak nie to będą leżały i czekały na chętnego na zagranicznym rynku ludzie lubią takie dziwadła, może tam kiedyś uderzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Chcesz, to mogę spróbować odlać Ci czarne oczy 7mm z żywicy bo mam formę i czarny barwnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Tymczasem we Wierzbicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Chcesz, to mogę spróbować odlać Ci czarne oczy 7mm z żywicy bo mam formę i czarny barwnik.Dzięki, ale wpadłem już na rozwiązanie jak robić praktycznie darmowe oczy mam w domu całe pudło nitów, wystarczy wziąć takie z gładką główką, przyciąć, pomalować i w lakier efekt super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 No Pietro pojechałeś z uklejami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 a to ten szczur Pridowy??? tak myślałem faktycznie uklejki fajne, nawet te "surowe" co oglądałem to wzbudziły zainteresowanie na pewno uderzę po nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A mówiłem, wszyscy za myszą grzebią Muszę trochę tych uklei podorabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Truskawę wywiało w pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Piotrze ten wezowaty to topwater? Masz jednego/dwa wolne? Nigdy nie zlowilem szczupaka na topwatera Podasz Sliderowi? PozdrM Edit: napisz na pw ile i gdzie przelać Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Szkoda trochę, najważniejszy zabytek Serocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Cisnąłbym taki guzik: Nie Lubię za tą wypowiedź, ale niestety tu takiego nie ma - to było słabe! Spina to się ryba Ja tylko mówię jak jest jak Kolonko Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A co Ty taki gniewalski, lubię bardzo te okolice, truskawę też lubiłem. Nie ma się co spinać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Piotrek co się stało z truskawą???? ;xxxx ona tam była odkąd pamiętam ;xxxxxxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ludzie mówią, że to robota prorosyjskich separatystów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Posyłka z Polszy priszla 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 хорошая работа Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Recenzent wspominał, że będzie też wideo z testów w maju. Znaczy pewnie pite będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson2 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Przejrzałem cały wątek. Twoje woby stały się węższe i nieco smuklejsze w porównaniu do tych z początkowych wpisów. Gama kolorystyczna znacznie się powiększyła. Nie zmienne są tylko ... paski, ale to jak już wiadomo oczywista oczywistość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Paski muszą być bo co to za przynęta bez pasków . Na razie niestety nie mam czasu na dłubanie bo kilka rzeczy na raz mi się zwaliło na głowę ale jak już pozamykam swoje tematy to działam dalej. Chyba, że rzucę to wszystko w cholerę i wyjadę w Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson2 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Te paski to też ewolucja:) Sądząc po pierwszych wpisach zanosiło się że te woblery będą musiały mieć kropki. Nad Bieszczadami dobrze się zastanów, bo robi się tam tłok. Chyba już wielu stwierdziło, że ma dość i właśnie tam się osiedlili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Kropasy też są super tylko technologia zdobienia się zmieniła bo to już nie spray a aerograf- aczkolwiek mojego szatana chyba da się ustawić tak, żeby pluł farbą. Co do przeprowadzki to aż tak daleko nie będę popylał, do roku powinienem się zaokrętować w okolicach wału zawadowskiego także miód malina wszędzie woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Urwanie du.y i ogólny brak czasu na wykończenie przynęt skutkuje tym... że biorą na niewykończone 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Hej Piotrek, tak na szybko t800 praca to mistrzowska, ukleja bardzo sprytnie przy opadzie się "cofa".Wynikami niestety nie mogę się pochwalić choć brań było wiele. Rybom bardziej odpowiadał ogon, żelazo. Okonie miały sieste do dzisiejszego dnia. Zresztą zdjęcia będą bo wiesz jak to z majem??w maju nie biora ale Panie jak w kwietniu szczupak brał.... (wypad kumplem na starorzecze, za dnia padło ok. 50 szczpaków na naszym pontonie, ok 20 miarowych. tamtego dnia moj najwiekszy mial ok 70 i to był chyba najwiekszy tamtego dnia, duża presja ok 12 pływajacych połowa to żywiec) Edytowane 3 Maja 2015 przez adamekkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 To i tak srogo połowiliście- moja nadbużańska miejscówka wygolona do samego dna ale podejrzewałem, że tak będzie. Za dużo osób widziało jakie zębate i ile siedzą na stosunkowo niewielkim obszarze i już w ubiegłym roku ustawiały się dosłownie kolejki do łowienia w tym miejscu- po mięcho w ilościach hurtowych. Uklejkę sobie oszczędzaj na sandały, praca o której piszesz ma imitować taką rybkę odbijającą od ławicy- cieszę się, że zauważyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi