Skocz do zawartości

Love-Bait

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się kończy równocześnie lakier, drewno i drut to trzeba szybciorem zarobić parę groszy i stąd ta cena ;) te wielkie 8cm będą w granicach 70zł, jak ktoś kupi, to kupi, jak nie to będą leżały i czekały na chętnego :) na zagranicznym rynku ludzie lubią takie dziwadła, może tam kiedyś uderzę :ph34r:

Chcesz, to mogę spróbować odlać Ci czarne oczy 7mm z żywicy bo mam formę i czarny barwnik.

Dzięki, ale wpadłem już na rozwiązanie jak robić praktycznie darmowe oczy ;) mam w domu całe pudło nitów, wystarczy wziąć takie z gładką główką, przyciąć, pomalować i w lakier ;) efekt super :D

• 3 tygodnie później...

Paski muszą być bo co to za przynęta bez pasków  :D. Na razie niestety nie mam czasu na dłubanie bo kilka rzeczy na raz mi się zwaliło na głowę ale jak już pozamykam swoje tematy to działam dalej. Chyba, że rzucę to wszystko w cholerę i wyjadę w Bieszczady  :P

Kropasy też są super tylko technologia zdobienia się zmieniła bo to już nie spray a aerograf- aczkolwiek mojego szatana chyba da się ustawić tak, żeby pluł farbą. Co do przeprowadzki to aż tak daleko nie będę popylał, do roku powinienem się zaokrętować w okolicach wału zawadowskiego także miód malina wszędzie woda ;)

Hej Piotrek, tak na szybko t800 praca to mistrzowska, ukleja bardzo sprytnie przy opadzie się "cofa".

Wynikami niestety nie mogę się pochwalić choć brań było wiele. Rybom bardziej odpowiadał ogon, żelazo. Okonie miały sieste do dzisiejszego dnia.

Zresztą zdjęcia będą bo wiesz jak to z majem??

w maju nie biora ale Panie jak w kwietniu szczupak brał....

(wypad  kumplem na starorzecze, za dnia padło ok. 50 szczpaków na naszym pontonie, ok 20 miarowych. tamtego dnia moj najwiekszy mial ok 70 i to był chyba najwiekszy tamtego dnia, duża presja ok 12 pływajacych połowa to żywiec)

Edytowane przez adamekkp

To i tak srogo połowiliście- moja nadbużańska miejscówka wygolona do samego dna ale podejrzewałem, że tak będzie. Za dużo osób widziało jakie zębate i ile siedzą na stosunkowo niewielkim obszarze i już w ubiegłym roku ustawiały się dosłownie kolejki do łowienia w tym miejscu- po mięcho w ilościach hurtowych. Uklejkę sobie oszczędzaj na sandały, praca o której piszesz ma imitować taką rybkę odbijającą od ławicy- cieszę się, że zauważyłeś  :)