ezehiel Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Samotność znosiłem wyśmienicie, nawet ryby zaczęły brać.Muszę kiedyś cię wziąć na łowienie znów, tylko musisz obiecać, że jak będziesz sprawdzał znoszenie samotności to nie będziesz chrapał tak strasznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 "Tego akurat nie mogę dla Ciebie zrobić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Piotrek jakiego eko palisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Żadnego już od ponad roku. Wróciłem do natural jujitsu.Praca wre, na weekend muszą być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Dochrapałem się wreszcie mikrojerka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Elegancki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Zrobiłem dwa z różnie rozmieszczonym obciążeniem, jeśli ryby będą na tak to zrobię 2-3 formy i wejdzie do stałej produkcji. Są też w tej partii takie bezsterowce kontynuujące temat, który zacząłem pierwszym Januszem BS mam nadzieję, że też dadzą radę. Reszta idzie pod ster i w założeniu będzie tylko dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Zasadniczo się obrobiłem przed weekendem. Kot jeszcze przypilnuje żeby dobrze doschły i weekend czas zacząć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Hej Piotrek,w niedziele trochę połowiłem, Januszowy skusił kilka szczupaków, fotek brak jakoś byłem bez chęci do życia..... po weekendzie O dziwo, wyjście bolka 80+, pod nogami zawrócił i tu też potrebuje coś na bolesława, tak jak rozmawialiśmy wcześniej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Toć masz.... Janusza Z Rosji dostałem parę fotek ze szczupłymi ale tak goście przetarzali ryby, że tez nie będę wstawiał. A ja z kolei połapałem na mikro jerka sumiki karłowate hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 A ja w drugim rzucie straciłem januszka fluo :/Odstrzelił przy wyrzucie.Wściekłem się jak cholera. okazało się że jeden kijek za mocny, do drugiego linka za słaba.Założyłem mocniejszą linę i spróbuję delikatnie pyrgnąć - może nie połamię kija Coś cicho ostatnio w wątku. Gdyby nie ostatnia fota oskarżyłbym Cię o lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Teraz to temat się turla na lekko, mam parę sztuk większych jerków do wykończenia i opchnięcia ale bez ciśnień. Na razie robię dla siebie maluchy i kombinuję z kilkoma pomysłami na połączenie pracy różnych przynęt. W weekend pewnie pojadę na moje mikro Ebro bo fajna zabawa z tymi sumikami, ma toto kawał ogona to i na kiju potrafi swoje zdziałać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Lakier, żywica, formy, kot, pudła z przynętami... Wszystko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Obaczem co z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 to EKG ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Eksperymenta i osobliwości mające doprowadzić do skonstruowania WUNDERBAIT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Na korpusie uklejki jak to zrobisz biere 2 sztuki ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dzisiaj, jak nie będę pracował po południu to skoczę obadać co z tego wyszło, jak bangla to Ci zrobię. Spoona też wczoraj zrobiłem z Janusza ale już pary nie miałem, żeby lecieć na testy przed robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Kolega ostro pracuje na gratisy, trzeba będzie się wywiązać bagna u Mańka. Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Piotrek Sukingaad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 DZEMDOBRY, śpimy??? jak etap tych uklejek ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie śpimy, odlewamy jeszcze przez godzinę. Jutro będę robił mniejsze bziki to od razu pyknę dla Ciebie uklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 super, ciesze się fartownie opróżniając kartofelki zlokalizowałem niebywałą ilość Kleniozaurów. Moim oczom pokazało się sporo sztuk 40staków podejrzewam, że są tam większe KIEDY ATAKUJEMY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Kiedyś na grzybach tak na kurki nalałem Chciałbym bujnąć się w weekend do Pułtuska tylko nie wiem czy kobieta nie ma innych planów, trzeci tydzień z rzędu może mi się nie udać wymigać od łikendo-romatiko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jak trzeba to trzeba, co zrobisz..... "są ważniejsze rzeczy od przytulania""JAKIE???!?!?!?!""Łowienie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jak to co, bliżej gdzieś pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi