spinnerman Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Piotrek , to jeszcze eksmisji nie było ...? ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Panie, nie ma kiedy, albo mnie nie ma bo na testach jestem albo jerki robię Cisnę teraz ostro, niedługo pewnie będzie po formach, ale zanim je ostatecznie dojadę to jeszcze poprzycinam pod deep runnery bo sezon za płotem. Jak się ogarnę do sierpnia z towarem, to będę w Mrzeżynie na Targach rękodzieła... Rudi namówił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) jak coś to nie umiem robić zdjęć..... padły takie dwa dziś, niby nic wielkiego bo takie minimum ale to największe tego dnia, aSZCZUPCA ani widu ani słychu Edytowane 26 Czerwca 2015 przez adamekkp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Łasuchy Mam namiar na szczupakową metę w Warszawie ale możliwe, że została przed sezonem wygolona. Pewnie w weekend pojadę zobaczyć czy mnie tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Tylko to dziwne, ja mam miejsce gdzie zawsze łapałem gdy inni nie łowili.... a obleciałem 1/3 zbiornika.Daj znać, jak te szczupaki może są na wakacjach... A no i standardowo bolek wyszedł do Januszowego, praca im pasuje choć w GT kolor jeszcze nie bija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja już 3 bankowe miejscówki w tym sezonie tak obskoczyłem na zero dlatego węszę za czymś nowym, a te zostawiam na jesień. W weekend na pewno gdzieś się urwę ale jeszcze nie wiem gdzie dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Nie tak, żeby w ogóle nic 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Werk in progres Na jasne nie mam na razie pomysłu a przecież bez pasków nie da rady ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Gdzie są ukleje, ja się pytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 w lakierze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Się bangla jerki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Werk in progres Na jasne nie mam na razie pomysłu a przecież bez pasków nie da rady ;p20150629_213818.jpgOddaj klatke dla chomika! )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Szczura... Roman mu było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Masz się z tà kocinà ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Szczury to już przeszłość. Ich kości bieleją na różnych dzielnicach Warszawy. Dwa chyba nawet ekshumowali budowlańcyt heh. Co do kota to dzisiaj miałrm taki tekst:-"Piotrek, pomalowałeś kota?-"yyyy niee"-"bo jakiś ogon ma biały"-"to nie farba, może się obs..ał?"-"na biało!? to nie gołąb" -"dobra, sierść wypadnie i będzie czysta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Myślałem, że te bydle pożera Twoich milusińskich hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Temat nabiera kształtu. Edytowane 2 Lipca 2015 przez Piotrek Sukingaad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 I prawie gotowy set Jah Army. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ostenburgen Pasken Blejken. Wobler musi mieć paski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Efekt po suchym pędzlu, trochę zmieniłem metodę maziania na bardziej pracochłonną ale efekt mi się bardziej podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Baja Panie, nowe tetetki mogą zawrócić w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) O trytytkach nawet nie wspominając A tu kastomki na jutrzejszą przedrobotę, jakby co to będę na Szczęśliwicach. Edytowane 3 Lipca 2015 przez Piotrek Sukingaad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Jak zwykle "good job" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Aaa i ciekawostka. Po prawej mój pierwszy spoon z żywicy- średnio udany bo dałem obciążenie zbyt blisko środka, chyba trzeba bardziej je rozstawiać po obu stronach.ed.: Po namyśle stwierdzam, że pracuje tak sobie dlatego, że nie ma pasków Edytowane 3 Lipca 2015 przez Piotrek Sukingaad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi