adamekkp Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Hejo, dziś lekki wypadzik z rana, urozmaiciłem prowadzenie Januszowego co zaowocowało sandaczem w ten żar który jest za oknem, ponadto pora założyć w dobre wobki dobre kotwy, bo te średnie dziś mnie zawiodły.... prawdopodobnie dooooobry sandacz.Chciałem mmska Ci wysłać ale gdzieś mi Twój nr uciekł po zmianie fona, stawić tu nie wstawie bo to takie minimum ;p Edytowane 4 Lipca 2015 przez adamekkp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Takem czuł, że zed może je kąsnąć. Napisz jak prowadziłeś to i ja spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Opis prowadzenia Janusza od Adama:"Inaczej prowadziłem niż zwykle, luźna linka co chwile lekko ruszana bym ją na wodzie widział, albo odjazd linki na wodzie, ewentualnie przy podbiciu czuć strzał(bardzo delikatne dziś) ciągle starałem się być na dnie.Prawie jak główką tylko na luznej lince by wobler nie szedł łukiem a spadał w pionie. 2 sandacze ok. godz 7:00. Gdzie porzucałem OT tak.Pare okoni tego dnia zero szczupaka, tylko januszowy mnie na duchu podnosi i o dziwo, dziś zero wyjść bolka do niego."" Nie jest to duża ryba ale o 7 rano( a widać jakie mamy słoneczne poranki) ? i to 2 sztuki w czym jedna rozgięła mi kotwice, trafiają się sandacze za dnia, w południe ale to była jedyna "ryba" tego dnia.... Janusz naprawdę się spisał." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Dostałem cynk o paru sumowych miejscówkach i wyfasowałem sobie trochę przynęt według podstawowych wskazówek praktykujących kolegów. Urobek z dzisiejszego dnia, chyba pierwszy raz tak szybko udało mi się zamknąć temat Fajna opcja jest taka, że brzuszki zostały perłowe a w ciemności świecą na zielono- będzie łatwiej na rewirze skorygować rzuty w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Leżał taki kawałek blachy to pociąłem, pomalowałem i mam W d... mam, dzisiaj tego nie sprzątam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Fajne Piotrek czym psikasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Dzięki. Farbki Golden High Flow, Vallejo ale tylko czasem i Rudi Suvenir Profesional Jeśli chodzi o aero to ciężko powiedzieć bo jest poskładany z trzech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Rudi Suvenir Profesional Świetna nazwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Mówi wszystko- producent, cena i jakość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Tak to wyszło finalnie. Dzisiaj przegalopowałem całą Warszawę za mikro kółeczkami i kotwiczkami 14+i nie ma takich rarytasów w Stolicy... Kółka zrobiłem sam a zamiast kotwiczek dałem haczyki z oczkiem- w sumie nawet lepiej bo kółeczka nie zerwały mi farby a łowione będzie na dość zarośniętym zbiorniku to i haczyk lepiej sobie poradzi.A tutaj TRASZ METAL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Traszka mega ja teraz działam taką koło 6cm, ale w drewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Taka mała odmiana. Tymczasem oczęta się kleją. Nienawidzę tego krrrrrrrrrrrrrrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Odmiana to by była jakby pasów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Bez pasków nie będą chodzić przecież 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Takie te cykadki jebitne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Bydlaki, właśnie chwilę nimi porzucałem przy okazji testów wobków dla @adamekp. Jest ok, w weekend zobaczymy czy okonie będą gryźli. Adam będziesz zadowolony z uklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 @ CIESZYMY SIĘ z Boleniami ;dDawaj cynk, podjadę na te łokonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Numer mi wyślij nowy bo nie zapisałem, najlepiej od razu na komórkę. ... co do weekendu to grzechotniki już na finiszu, narobiłem sobie prezentów, nomnomnom Ed. Między zdjęciami widać efekt kameleona, na jednym grzbiety prawie czarne, na innym fioletowe. A to nie jedyne bajery brzuszki świecą w ciemności Edytowane 9 Lipca 2015 przez Piotrek Sukingaad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Janusz już nie ewoluuje, on mutuje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Numer mi wyślij nowy bo nie zapisałem, najlepiej od razu na komórkę. ... co do weekendu to grzechotniki już na finiszu, narobiłem sobie prezentów, nomnomnom 20150709_202822.jpg20150709_203221.jpg20150709_203234.jpgEd. Między zdjęciami widać efekt kameleona, na jednym grzbiety prawie czarne, na innym fioletowe. A to nie jedyne bajery brzuszki świecą w ciemności Piotrek, z tymi świecącymi brzuchami to jest dobry patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Adaś, podpatrzony od Ciebie (fluo łebki) i początkowe założenie też było takie, żeby lepiej lokalizować w ciemnościach gdzie poleciał ale myślę, że może też nieźle prowokować ryby z opadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Wielki fan czarnej cykady. Trafiony między grunciarzami hehe. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Ile wagi ta łopata miała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Dwójkę na pewno, może trochę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi